Значи проблем1т е следният :
Да кажем момичето се казва МиМи, момчето Боби и Аз..
Мими е уж влюбена в Боби от много време.. Ходиха няколко п1ти и се разделяха, нещата просто не потр1гваха между тях ( сигурно защото той тренира брейк, там к1дето и аз тренирах преди известно време и нон стоп е с мацки и така и просто я забравяше и имаше период на 1 седмица в която не се бяха виждали ), а Боби си пада малко женкар.. От има-няма 1 месец на сам тя се старае да го забрави и то упорито, блокна го в скайп, изтри му телефона, не му се обажда...
Онази вечер ми клипна на телефона и аз и се обадих...м..говорили сме близо 2 часа.. през които 2 часа тя ми изт1рси това нещо фаталното : " Искам да с1м с тебе, но обичам него.Искам да ми помогнеш да го забравя. "
След това.. няколко дни, като че ли се отдалечих от нея.Не я т1рсех.Трябваше ми време да помосля.Дали да позволя да б1да използван или просто да кажа майната му и да карам к1м другата.
Да отбележа, че имам чувства к1м това момиче..
Прослувутата случка по телефона стана преди 1 седмица... тя упорито ме т1рси... пише ми по скайп нон стоп кога е на рс-то, а понякога даже ми клипва, аз и се обаждам и си говорим.
Всичко добре, след изцепката по телефона, тя ходи на някак1в купон... Напила се била наща и му зв1няла на Боби..Говорила му колко го обича и прочие..
Та чуда се...а то не че се чуда а с1м на прага да и тегла майната и да карам напред..дали правилно ще пост1пя или да се "дам да ме използват"
Аз п1к си мисля, че трябва да я оставя да си троши глава, поради простата причина, че просто незнае какво иска..