- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една история с тъжен край..
Първо искам да кажа, че на който не му се чете - да не чете, просто искам да си излея душата и ако някой иска да даде съвет..
Мина доста време..горе долу си спомням датата, когато се срещнахме с нея. До тогава не я бях забелязвал като че ли, а стоеше точно до мен. Не знам какво стана с мен, но от този момент нататък се промених. Станах мил, добър, отчив към всеки, независимо дали ми е приятел или познат. Още когато излязох с нея усетих, че това ще е различно. Още при първата целувка нещо трепна в мен, което до тогава не беше никога. Ден след ден се виждахме. Надявах се всеки ден да ми пише, че да се видим и то се случваше. Случвало се е да ми пише по късно за среща, но дотогава седях и мирувах и чаках..бях изпълнен с търпение. Когато получех sms-a едвали не вече нищо нямаше значение, а бяхме заедно от седмица..Никога не се бях чувлствал в такава еуфория с момиче, както с нея, а беше просто едно малко и невинно момиче. Направихме един месец. Криехме се, цялата връзка беше в тайна. Не трябваше да се разбира от никого, освен няколко важни за нас приятели, с които прекарвахме времето. Това беше тръпката. По усамотени кафета, по големи разходки и всичко като че ли беше в приказка. Чудех се - Боже, исках да бъда щастлив, това ли е начина? На мен ли се случва всичко това?Приемах всичко на драго сърце от нея. Срещите зачестиха, а любовта ми към нея се засили МНОГО. Беше моята половинка. Знаете, че когато в една връзка хората не са само "гаджета", а ми и приятели - то това е истинска връзка. Имах чувството, че мога завинаги да бъда с нея, стига тя да поиска. Бях несигурен в някой мои действия, но тя ми показа, че няма от какво да се притеснявам. Времето отлиташе, а нямахме почти никакво време. Дойде началото на лятото.. Оставаха 7 дни до нейното заминаване..Бях тъжен, но се опитвах да не го показвам. Изведнъж не можах и й казах, че я обичам и не искам да заминава, защото ще я изгубя..Тогава тя ме погледна и ми каза ' Мило, обичам те много..погледни тая гора и преброи всичките листа..това са дните ни заедно..' Това ми беше достатъчно..Денят на нейното заминаване дойде и тогава седях при нея до последно..Тя замина и си казах ' Край..като се върне няма да сме заедно..' Знаех от собствен опит, че нещо което е на разстояние не може да просъществува дълго, а тя нямаше да я има 3 месеца (вярно, не е много, но достатъчно). Отначало беше всичко супер. Всеки ден си говорихме по телефоните, обсъждахме ситуации и прочие, докато не започнаха караниците. А те дойдоха с ревността..За пръв път разбрах какво е да ревнуваш..Но разбрах и какво е да обичаш..не знам дали е истинснки, но за сега поне това ми е най силната любов. Не можех да спря да мисля за нея и тя ми показваше, че и тя не може..След няколко седмици отидох при нея за 4-5 дена..Тея дни бяха най-най щастливите ми някога..винаги ще ги помня..От сутрин до вечер бяхме заедно и след 5-6 часа сън пак заедно..Дойде времето и аз да си замина. Не вярвах, че не ми е изневерявала, но по късно (КЪСНО..) се убедих, че не ми е..А всичките караниците дойдоха от това..Дойде края на лятото и тя се върна..Помня часа и разговора..беше ме изненадала. Каза, че ще се прибере на 2 или 3ти септември, а се прибра на 29ти.. Часът беше 5 без 10 и видях телефона ми да звъни ' В града съм.. ' Запалих мотора и газ към тях. Не можех да я дочакам да я видя, нещо в мен трептеше, жадувах за нейната целувка..усмивка.. Тогава тя дойде..Само по погледа й разбрах, че нещо не е наред..Попитах я какво има.. Тя ми отговори ' нищо '. Няколко часа заедно ми дадоха да разбера, че края е настъпил.. Не исках да го казвам, но не можех да си го избия от мислите. Попитах я какво има пак и тя ми отговори, че ' Родителите й не дават да се среща с момчета '. Тогава всичко в мен рухна..Седях и не можех да повярвам на очите и думите й.. Тя ме прегърна и каза ' Винаги ще те обичам и винаги ще бъда близо до теб ' Не можех да повярвам.. Беше ме прегърнала и каза ' По добре ще е да се разделим, отколкото да си навлечем неприятности.. Тогава започнах да си мисля, че не е това причината..Бях се запознал с родителите й, когато бях при нея и останах с много добро мнение за мен..Срещнах ги на улицата един ден и поговорих с тях.. Те ми казаха, че няма такова нещо.. На следващия ден я срещнах й нея..беше тъжна и беше с най добрата и за нея и за мен приятелка..Прегърнах я и й казах, че искам пак да бъдем заедно, казах, че я обичам..Тя ми отговори, че и тя ме обича и че иска да сме заедно, но не може..По късно разбрах, че не родителите са й били проблема..тя не е искала и просто се е опитала по някакъв начин да не ми го каже, защото знае, че ще ме нарани много. Попитах я така ли е и тя каза ' Да, съжалявам, не исках да те наранявам много, защото знам че ти е трудно..няма друг, просто започнах да те възприемам като брат със всичките тези разговори и виждания.. Съжалявам, обичам те.. ' И така историята приключи като нещо повече от приятели..Започнаха мъки и страдания.. Съжалявам само за моята една единствена грешка - не й вярвах и от там дойдоха всички проблеми..много съжалявам..
оф,аз не мог да го разбера това моми4е![]()
може би и трябва време.незн.знам само 4е такава любов е по4ти невъзможно да се забрави.мн тъжну
Къде са цигулките? Каква драма, чак отроник една сълза.
Сериозно толкова ли си наивен?
И караш мотор=> си над 21, а пък си с разсъжденията на 15 годишен.
Да, животът е гаден. Фейс ит енд лив уит ит.
Толкова мн теми за това момиче и накрая толкова гадно да постъпи с теб....
;]
Много кофти... Супер гадно е постъпила с теб. Все пак си мисля, че не с виновен ти.Пожелавам ти успех и дано скоро се оправиш.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Знам, че е гаден, убедил съм се вече, особенно в тея отношенияПървоначално написано от w0sh
Всеки понякога мисли като дете..
доста дълго но успях да го прочета
много кофти стоят нещата при теб незнам дали е спряла да те обича или пък и трябва време най вероятно но защо разстоянието ви е попречило не го разбирам.да знам че връзка от разстояние си не е връзка ноо както ги описваш нещата мисля че има друго нещо незнам![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
По думите ти тази любов е била наистина истинска..И аз знам какво е да страдаш от любовта... Казват че времето лекува болката... Дано да е така... Сажелявам че така сте се разделили..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Еми такъф е животът.Тряа продължиш напред.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
найстина тъжна историясъжалявам пичага, но не се отчайвай!
Greek music makes me lose my mindddd...
наистина мн трагично.тази обич е неразбираема.а това момиче иавно не е знаело какво иска.кофти историа...пожелавам ти да си намери6 ниакоиа ,коиато да те обича истински,наистина го заслужаваш![]()
Руса кукличка
Оу, доста тъжна история, предполагам, че това е било истинска любов. Аз още съм малкаи нямам представа какво значи думата любов, но предполагам, че на нея и трябва време сама със себе си, да осъзнае колко много е имала и колко много е загубила. Да разбере, че си значел много за нея и има нужда от теб. В противен случай, просто всичките чувства са утихнали у нея с разстоянието, защото съм на мнение, че за да обичаш истински и да изпитваш силни чувства осбен да си паснете и всички мили думи и всичко останало, е нужен и физически контакт, който при вас е липсвал за доста дълго време.
П.п. Историята наистина е тъжна по начина, по който си я разказал. ;(
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
прочетох всичко и мисля,че това е супер тъжно,което те е сполетяло.Няма да те успокоявам защото ми е познато какво ти е!Просто момичето или не е знаело какво иска или просто наистина те е възприела повече като брАт! СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА ;(.. много ме трогна историята ти ! УСПЕХИ !![]()
;]
Мммм....
гадно.
С времето ще ти мине, колкото и да не ти се вярва
А и по-добре. Тя все пак е започнала да те възприема като БРАТ!!!
Ти едва ли би могъл да се въздържиш от нежелани за нея "задълбавания" (знаеш какво имам предвид).
Така е по-добре , така страдаш по-малко![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
бе красива, красива любов ама на мен тва момиченце ми прилича на някоя от приказките, нЕква нежна, добра, потайна и не-знам-още-как-да-я-определя о.0Първоначално написано от w0sh
drama queen & drama prince
някви нежни гейтаци, няма да се борят за връзката си, драми ще плетат, листа ще броят.
тихо малко.
аз съм заклета романтичка, но това е сополиво.
обичате се, нежни сте, лигави сте и си допадате - невероятно, радвам се за вас. ама нищо да не правите за връзката си, и така "съдбовно" да се случват заминавания, забрани и т.н.. не мога да го разбера..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Доколкоторазбрах..това е станало миналото лято? Доста време е минало.. момичето може би е постъпила по-добре, защото наистина, ако те е чувствала като брат..нямало е как да продължите.. предполагам, че ти си се борил за връзката си, но вече всичко е свършило..дано поне сте останали приятели..по-трудноо е..но е по-добре отколкото нищо..
Да , звучи малко приказно , обаче има и такива случаиПървоначално написано от jghgh
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Това което не ни убива ни прави по-силни...Такъв е живота![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
И аз това се питамПървоначално написано от jghgh
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
tazi istoriq mi se struva dosta nerealna i dosta prikazna i tozi pat prikazkata ne zavar6va s hubav krai vse pak lubovta e pesen no pesen bezkrai nqma.
Ich habe nichts nur eine Liebe
mnogo tujnorazbiram te na men mi se sluchi sushtoto no beshe obratnoto toi zamina, i moje bi ot chasti distanciqta promeni neshtata... neznam kakvo da te posuvetvam.... moje bi trqbva malko da izchaksh....
![]()
Горе главата! Всяко зло за доброГраницата между брат и гадже е била много тънка тук, ето защо понякога трябва да се поставят някои леки граници в една връзка. Според мен момичето е било искрено, но просто ..така се е получило. А ти може само да останеш с хубавите спомени и да продължиш напред.Както и тя.