- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една история с тъжен край..
Opitai se da q zabravish!Razbiram q napulno i mislq che naistina si dokosnal surceto i!Moje bi shte vi prozvuchi stranno i shte me napadnete vse pak sum samo na 13 i ima oshte mnogo da se ucha ot jivota no mislq che priqtelskata liubov kakvato e neinata e po-vissha ot liubovta mejdu gadjeta!Radvai se za tova!Pomisli malko nad varianta da budesh nein priqtel!
Ми пич, кво да ти кажа...ми доверието не се печели за 1 месец, ако си бил повече с нея нямало да я ревнуваш (но тва зависи от човека)
Може да кара скутер 50 куб/см (16 навършени години и изкарани листовки)В кръга на шегата разбира се.Първоначално написано от w0sh
Пич,според мен с времето всичко ще отмине...приеми го и по-добре забрави затова момиче било то като "сестра" или много близка приятелка.
Просто не стават нещата...след като те обиче ще е с теб,нали?!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
В крайна сметка каквото и да те посъветваме няма да помогне , защото ти знаеш , че най-много боли да изгубиш човек, когото обичаш. Аз продължавам да се надявам ,че времето ще не помогне да излекуваме сърдечните си болки. Не губи надежда. Живей с мисълта ,че с времето всичко ще си дойде на мястото. Бог забавя , но не забравя. И ти ще намериш щастието , което заслужаваш.![]()
Супер мега кофти![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Незнам какво да кажа..историята ти направо ме потресе..
Незнам, аз мисля, че може би момичето просто е объркано..и е изплашена.Ако досега не е била така силно влюбена, то за нея е предизвикателство..поне аз така мисля..Или пък гадния вариант..чудела се е как деликатно да сложи край, без да те рани..и затова е казала, че се е привързала като към брат.
Нямам обяснение..нямам и кой знае какъв съвет..Много е трудно и майната му на времето..то нищо не лекува..и след време не остават само добрите спомени..Просто такъв е живота..вълна от лоши случки..валящи една след друга и на нас просто ни остава да стиснем здраво зъби и да продължим напред..
Желая ти късмет..и да намериш още по-голяма любов от тази..и дай, Боже да ти провърви..Успех..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
+1Първоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?