.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Психиатър/Психотерапефт

Така предварително се извинявам,ако съм сбъркала правописа на психотерапевт,но не е толко важно.. Така на 15 съм ии от половин година(и повече) насам съм в постоянно лошо настроение,депресия,нежела ние за нищо,някакви мисли за самоубийство ми се въртят(е няя го направа ) и тн.. Имаше подобна тема,но не етова.. Значи с родителите ми съм адски далечна,не споделям,почти не си говорим.. Не ме разбират,а от страна на майка ми срещам направо непоносимо отношение.. Наскоро изгубих приятелките си,сега почти няма с кой да излизам.. Лятото ми с еочертава адски зле.. Нестига това,ами съм свръхчувствителна и ранима(не е от периода,винаги е било така..) Постоянно ми се плаче,понякога не намирам смисъл в нищо.. Нямам желание за живот понякога Като съсухрена 80 годишна бабичка съм.. Отдавна искам да посетя психиатър,но незнам как става,смисъл нз дали има добри,къде да си запиша час,струва ли си,ще ми помогне ли?? ИИ ако някой знае скъпо ли е (доколкото знам да) Според вас тряя ли да ида,ще се промени ли нещо??
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Повече от фен
    Град
    sofia
    Отиди на църква

Една моя приятелка ходи на психотерапевт, на сеанс (час и половина) и взема около 20 лева, но не знам дали всички вземат по толкова а и сигурно зависи .... също така сме от различни градове така че .... не знам
    желая ти късмет , дано се оправиш .... моята приятелка също е като теб , но нейните причини са по - различни
    лошо е че си изгубила приятелите си, те са много важна част от живота ни ... но най - важното е общуването с родителите .... а при теб ... ехх ами дано се оправиш ...
    Тука има - тука няма .. :P

4ovek ...situaciqta ti e slojna naistina..i az sym bila dylgo vreme bez priqteli,no maika mi beshe nasreshta ...a i togava 4estno kazano ne 4uvstvah lipsa na priqteli..ako iskash otidi na psihiatyr...kazvat 4e pomagal ...nqma da se ot4aivash ..shte ti dam edin ssit pro4eti neshtata koito sa tam http://andropolis-weststar.blogspot.com/search?q= jelatelno e da pro4etesh vsi4ko

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Лелеее себе си ли виждам...

От къде си

hora nedeite taka de za depresantite prepory4vam "City of angels" .I az bqh v podobno polojenie ...nema strashno

hottie
    Guest
    На теб по-скоро ти трябва психотерапевт, а не психиатър. Консултациите са между 20 и 40лв на час обикновено.

Здрав бой ти трябва на теб, но както и да е. Тийн депресия е пова. Особеностите на растежа. Съвземи се момиче. На 15 си живота е пред теб наслаждавай му се, че после става само по- гадно.

Добра психотерапевтична клиника е "Динамика" в София, 25 лева е но ще трябва да отидеш няколко пъти. Сайта им е www.dinamika-sofia.com, но в момента има вирус на него ако нямаш антивирусна не влизай. Телефона е 943 11 02, адрес ул. Мърфи № 22, почиват от 12 до 2. Преди да отидеш на психотерапевт опитай да внесеш разнообразие в живота си, в повечето случай помага от раз.

Re: Психиатър/Психотерапефт

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Така предварително се извинявам,ако съм сбъркала правописа на психотерапевт,но не е толко важно.. Така на 15 съм ии от половин година(и повече) насам съм в постоянно лошо настроение,депресия,нежела ние за нищо,някакви мисли за самоубийство ми се въртят(е няя го направа ) и тн.. Имаше подобна тема,но не етова.. Значи с родителите ми съм адски далечна,не споделям,почти не си говорим.. Не ме разбират,а от страна на майка ми срещам направо непоносимо отношение.. Наскоро изгубих приятелките си,сега почти няма с кой да излизам.. Лятото ми с еочертава адски зле.. Нестига това,ами съм свръхчувствителна и ранима(не е от периода,винаги е било така..) Постоянно ми се плаче,понякога не намирам смисъл в нищо.. Нямам желание за живот понякога Като съсухрена 80 годишна бабичка съм.. Отдавна искам да посетя психиатър,но незнам как става,смисъл нз дали има добри,къде да си запиша час,струва ли си,ще ми помогне ли?? ИИ ако някой знае скъпо ли е (доколкото знам да) Според вас тряя ли да ида,ще се промени ли нещо??

Problemut ti e 4e nqma6 priqteli...opitai se da si sustavi6 ili da nameri6 nova kompaniq s koqto da se zabavlqva6 samo ne stavai EMO 6toto ne6tata 6te se vlo6at

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ela da pogovorish s men. Bezplatno e.

Споко бе момиче. Ако знаеш колко бързо се обръща живота... Може още утре да ти се случи нещо прекрасно и даже няма да повярваш как може да си била в такова настроение.

Най-добре е сега да си намериш някакво хоби, някакво занимание. В което да вложиш всичката си отрицателна енергия. Например пробвай някой спорт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си