- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го зарежеш и да ти липсва
zarqzah go ,oba4e ne spiram da mislq za nego............slu4vali li vi se e da skysatye s nqkoi danapravite vsi4ko vyzmojno da se utyrvete ot nego,i sled vsi4ko da vi lipsva stra6no mnogo?
Не ми се е случвало до сега,но явно щом си го направила значи е имало причина или по-точно чувствата ти не са били силни ..![]()
Ами не точно.Когато съм зарязвала,после ми е много кофти 2-3 дена...И след една седмица(горе долу) вече съм се запознала с друг.
Ако го обичаше или поне ако държеше на него,нямаше да "се опиташ да се отървеш от него".Тази тъй наречена липса според мен е просто глупава прищявка
Дам.. Последният път при мен се получи така, само дето не съм искала да се отърва от въпросния по всякакъв начин. Просто нямахме достатъчно време един за друг и това беше като че ли най-доброто решение за момента.. Иначе мамка му на всичко и на всички интриги и злобари, който ни се месеха... Успяха, стана на тяхното, а сега на мен ми е гадно, липсва ми безкрайно много, а с всеки изминал ден усещам как се отдалечаваме дин от друг, как наистина не е мой вече.. И съжалявам, но не можеше иначе ... Така че дай си малко време и ще се изясниш сама пред себе си ...![]()
Ако ми се случи бих си по мислил, че по тъп човек няма от мен...
за съжаление сега съм така и ужасно много ми липсва искам си го отново при менПървоначално написано от miss_broken_heart
![]()
хахахха частта със скъсването не.но кгато приключа някакви ваимоотношения с приятел или гадже се чувствам зле за 1-2 седмици.нормално е.а щом ти ис го зарязала значи си ибла объркана и си прибързала с решението си![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Slychvalo mi se e da taka stava poprincip ako dylgo si bila s tozi chovek zashtoto osven chyvstva kym negoo to stava i navik ii prosto svikvash che si s nego i kogato go nqma ti e tyjno i ti lipsva zashtoto znaesh che veche ne mojesh da si s nego shte mine prosto trqbva vreme no ako go obichash tova vreme shte e dosta dylgo pyk ii nali znaesh che kato izgybish nqkoi ponqkoga osyznavash che toi e choveka za teb i che go obichash![]()
ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!
Не...Дори,когато правя грешки,после гледам да не съжалявам...Така и така нищо не може да се поправи!![]()
Да, късала съм 3 пъти с едно и също момче и всеки път ми лиспваше. Но връзката ни имаше проблеми които така и не преодоляхме. По-добре беше да страдаме 1-2 месеца и да забравим, отколкото да продължим само да се караме.
da sly4valo mi se e,no,nqma zna4enie,tova e minalo,a sega gledam napred![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, случи ми се. 3 дни се опитах да скъсам с него, 3 дни негови неистови усилия да ме спечели отново, 3 дни сълзливи моменти, в които го виждах не на себе си. Накрая скъсахме по най-тъппия начин - по skype, защото той каза, че щяло да му бъде трудно да ме вижда. Като му казах "чао", сякаш нещо в мен потъна. Не знам дали бях размената от това, че напоследък участвах в трудни и тежки ситуации с него, или не, но в крайна сметка пожелах 2 часа по-късно да се видим и да се съберем... Дано не е било грешка да връщам времето назад.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И това се случва. Когато човек не е осмислил добре действията си...прави грешки. Съжалявам. Другия път ще внимаваш повече.
Сърцето на момичето е като зелка има по 1 листо за всеки...просто изчакай др момче да земе следващото листо...
emi qvno tfa e gre6ka,no da ne isd og kusala mom4eto![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
ами на мен ми се е случвало..и то преди 1 месец..напрайх сичко възможно да скъсаме..даже нарочно излизах с др момчета и той да ме вижда,обаче не предприемаше нищо..и аз накрая му казах така и така не искам даходя с теб..
и същата вечер почнах да се сещам хубавите моменти с него и ми стана супер гадно щот бяхме ходили 4 месеца..
ше ти мине след 3-4 седмици![]()
ае споко и ше се опрайш![]()