Zdrafeite we....! Az sam po4ti na 13 .....ot sf oblast ....ta predi okolo 4 meseca se zapoznah s edno mom4e po skype....mn e sladko.....na 14 ....emo style :P :8......kato se zapoznahme i se vlubihme (i trugnahme est) ......sega problema e 4e toi jivee 4ak v varna ....nasi4koto otgore v na4aloto na "vr1zkata ni"nqkolko momi4eta ot varna koito go haresvat se opitvaha da ni razdelqt ....em...neyspqha .....Ta predi nqkolko az re6ih 4e nqma skisal na takova raztoqnie i samo po skype zatova go zarqzah (v1preki tova az dokolkoto moga da kaja go obi4am) ....no nemojah da my kaja ....-"we vij sa nema smisal ae bb"...i za tfa mu kazah 4e go k1sam zaradi tova 4e ima pirsing na ezika i na vejdata....na sledva6tiq den nai-dobriq my fr, mi kaza 4e e v bilnica za6toto ve4erta kogato sme sk1sali toi se e rqzal....az znam 4e e taka za6toto i predi e imalo takiva sly4ai kogato sme se karali.....emi....sabrahme se nakraq ....Ta sa6testveniq v1pros mi e imali smisal da produljava me .....dali moje da se vidim nqkoga ....moje li tfa da e love .....we koi kvoto se seti da napi6e ...

т.7
krem4et0