- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливкооо
Здрастиии!![]()
Та исках да попитам дали ви се е случвало да си харесате някое момче...да знаете, че и той ви харесва...нали намеци тва онова...ама да е много срамежлив и да не смее да ви каже![]()
На мен всеки път едно и също ми се случва и вече...![]()
![]()
Съжалявам ако темата ви се стори тъпа просто само за това си мисля!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Никога не ми се е случвало.
Е при мен се случва, само дето аз сам момчето, а срамежливата е момичето![]()
Значи си падаш по такива момчета.На мен честно казано не ми се е случвало...Като изключим това,че аз понякога се държа така.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Хах..случвало ми се е веднъж...Но аз с такива не се занимавам
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ами кво да ги правя, все такива ме кефят...ей срамежливци такива!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Да...даже вече ми омръзна все на такива да попадам.![]()
Хм и аз съм бил така...да сигурно те харесва,но ти трябва да му кажеш и после и той ще ти споделихехе вс минават през това
![]()
Az sym v sy6toto polojenie i nemoga da se spravq s tozi problem a spored men mom4eto bi trabvalo da zapo4ne s vsi4ko toest toi ako ne priznae 4e te haresva obi4a ili ne6to ot tozi sort i momi4eto nqma da ima smelosta![]()
Ами като не прави той нищо,направи ти!0тдавна му е минала модата на клишето,че момчето трябва да прави първата крачка![]()
just a kid۵
Да, случвало ми се е. Вариантите са 2: или ти правиш първата крачка, или се отказваш от него това е![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
емии случвало ми се е 1 път и двамата срамежливи и нищо не се получи между нас...
а иначе аз не си падам по срамежливци щот ако си падах щях да остана без гадже!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Да, но в последствие се оказа не толкова срамежлив![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
на мен ми се слу4и 1 път и затва го зарязах![]()
По принцип когато ме харесва срамежливо момче и аз не го харесвам,то никога не ми казва.Ама ако го харесвам и аз,до 3 дена вече сичко е ОК![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Наистина трудена ситуация с тооооооооолкова мн възможности...или да направиш ти нещо или да чакаш до следващото хилядолетие той да се сети...
Deistviqta ne se kazvat, a se POkazvat, samo 4e toq tolkova go e sram da naprai ne6to, 4e kat ni6to si izpuska vyzmojnostta 4oveka. Inak kato cqlo, kvoto kaza House
Ти ме уби ВА брат...Първоначално написано от mr.joint
Daeba, ne umirai we!! Foruma se nujdae ot teb omg
Добре няма...ама тряяше да драматизираме малко се пак тука тоя форум баси сапунките пишат...
Това,че ти прави намеци,означава,че не е срамежлив...Просто не те харесва достатъчно или си мисли,че обичта се показва,а не се казва...
ne mi se e sly4valo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
w0w скоро сякаш не ми се е случвало да попадна на някой срамежлив.![]()
В последно време ми казват директно, който к'вото мисли.... иии по-скоро аз се изчервявам и не знам какво да кажа.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.