.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Ахх..морето..

Като сте на море или на плаж какъв слънце-защитен лусион-спрей използвате?Кой фактор?Използвате ли за лице,коса и т.н

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз ползвам сега един дето си го купих миналата година - някакъв Hedera sun protection milk , - фактор 26 - пише че е водоустойчив за чувствителна кожа. От няго си слагам и на лицето - нямам някакъв по специален. Но скоро ще свърши и смятам да си купя някакъв с по висок фактор.

Когато съм на море или плаЖ използвам с различен фактор,но винаги над 20!!!Ако слънцето е по-силно задължително над 30,защото изгарям много бързо За сега съм си взела слънцезащитния лОсион на Нивеа SPF20 Сега мисля да си взема и с SPF30 пак на Нивеа,но може и някой бебешки с SPF40 или SPF50,защото са по-нежни Освен това ми трябва нещо силно за лицето А може и тия на Ейвън да пробвам ще видим

Град
    BapHa
    аз не знам моя каква марка е, но е с фактор 30 и днеска цяяяяял ден се мазах и кво пак съм червена като рак, а ми е първа баня!!!
    Препоръчайте нещо,което на вас ви е харесало,защото явно не нося на слънце..
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Като за начало си вземи някой с по-голям фактор пробвай с 40 или 50

preporu4itelno e kato 6te se izlaga6 na slunce purvite 3 dni da si s losion s faktor 30 a sledva6tite ve4e moje 20 ako lesno po4ernqva6 moje i s 10.
    az polzvam na avon 2 losiona factor 30 i factor 10 imam i sprei za yspokoqvane na kojata za sled izlagane na slunce.Avon

Голям фен
    А като споменахте, да питам какви продукти има за коса със слънцезащитен фактор?
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на rakiQ
    да фактор 300
    с 15 макс и после почвамс олио което е без фактор и постигам голям тен

Аз за първи път ще се мажа с плажно масло - взех си фактор 10 на Елеа. Мисля, че ще ми е достатъчно, тъй като нито изгарям, нито почервенявам. Имам 2-3 бани по рождение :P

задължително използвам над 20 фактор,дори мисля това лято да си взема някой с 40 или 50 фактор,че съм със светла кожа , мн бързо изгарям и почти не хващам тен

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    майка ми взе някакъв с 10 фактор и...в момента съм ужасно червена..а колко ме болят раменете и лицето...ужас е...хем й казах да вземе повече..ама майната му...та..поне 20 ф.

Голям фен Аватара на o0ps
    Ооо аз тази седмица ще ходя за първи път на море за тази година и се чудя какво да си взема. Тъй като съм беличка и ми трябва нещо с голям фактор, мисля да си взема на Нивея. А иначе имам един защитен спрей за коса на Ейвън, но както казах все още не съм го изпробвала...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    CLIO 12 фактор
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обичам пълните глупости...нека ви просветля...по-добре е да си купите качествена марка лосион с не много висок фактор, отколкото някакъв си с 50-ти фактор...някъде по сайтовете имаше тест, по който се определя фактора...имайки предвид, че съм ужасно бяла, и съм цялата в лунички, 15-ката на Нивеа ми е перфектен...единствената година, когато съм успяла да имам "тен" е било с него и постоянно мазане
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ае вий сте болни ве :Д с нищо не се мажа, 1 ден търпя болки в гърба и после нямам проблеми... кви са тес филми, кви са тес мазнотии

Мега фен Аватара на Spider4eto
    О първите ден, 2 малко по силен фактор, а после вече с олио за почерняване

Град
    Terra incognita!
    Не обръщам голямо внимание точно какъв продукт е,не си падам особено по леженето за добива на тен,а плуването.Не съм с особено бяла кожа,никога не съм имала проблем с това,почернявам си,нито ставам червена,нито нищо.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

hottie
    Guest
    фактор 50 , обикновено на Нивеа

Аз ползвам лосион със слънчезащитен фактор 30 или 40 . Зависи от това колко силно грее слънцето .

Супер фен
    Град
    Варна
    Честно казано аз никакъв не използвам, понеже съм си от морето и съм свикнала да си изгарям Не ми прави впечатление, а и не ме е страх от разни работи като рак на кожата и т.н.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    обичам пълните глупости...нека ви просветля...по-добре е да си купите качествена марка лосион с не много висок фактор, отколкото някакъв си с 50-ти фактор...някъде по сайтовете имаше тест, по който се определя фактора...имайки предвид, че съм ужасно бяла, и съм цялата в лунички, 15-ката на Нивеа ми е перфектен...единствената година, когато съм успяла да имам "тен" е било с него и постоянно мазане

а сещаш ли се в кой сайт е било

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Не обръщам голямо внимание точно какъв продукт е,не си падам особено по леженето за добива на тен,а плуването.Не съм с особено бяла кожа,никога не съм имала проблем с това,почернявам си,нито ставам червена,нито нищо.
    А нали се сещаш, че във вода най-много се изгаря? Аз един път след басейн изгорях страшно много, предвид, че почти не излязох от водата.
    Иначе гледам да е с някакъв по-висок фактор, някъде към 30-40 и преди да отида на море около седмица преди това 1-2 пъти ходя на басейн - да не стане така, че да изгоря на първия ден точно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    А нали се сещаш, че във вода най-много се изгаря? Аз един път след басейн изгорях страшно много, предвид, че почти не излязох от водата.
    Иначе гледам да е с някакъв по-висок фактор, някъде към 30-40 и преди да отида на море около седмица преди това 1-2 пъти ходя на басейн - да не стане така, че да изгоря на първия ден точно.
    ем прав си за това че във водата се изгаря по-бързо ама тя щом кожата и е по-тъмна и не изгаря няма проблем,аз съм същата сички дет са с мене и се мажат с всевъзможни неща изгарят,а аз не се мажа и не съм изгоряла просто си ми е по-тъмна кожата,а като ида няколко пъти на басейн преди морето и ми е екстра
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]

Град
    in youR dReams (mm)
    На Нивеа 10ти фактор макс.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Имам спрей за коса,на него пише kpf 90.За градски условия имам крем за лице със слънцезащитен фактор.На плажа се мажа с един и същ крем по лицето и по тялото.По принцип взимам spf 15 но тази година мисля да си взема 20-30.Още не съм си избрала никакъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си