- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пича с колата или икаруса :D
е пък както го описа ще предпочета първото![]()
но ако наистина обичам гаджето си няма да ми пука къде съм защото ще съм с него
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от MonSitY
АЙДЕ СЕГА СИЧКИ НЕМАТЕРИАЛИСТКИ И ТАКИВА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ СОЦИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА КАЖАТ :
НА КОЛКО ОТ ВАС ГАДЖЕТАТА СА НЕКВИ ДРИПЛИОВЦИ , КОИТО ХОДЯТ СКЪСАНИ И ОРЪФАНИ И ЕДНА ВРЪЗВАТ 2ТА КРАЯ , НЯМАМ ПАРИ ДА ИЗЛИЗАТ И ХОДЯТ НА КАФЕ ..... ОБАЧЕСА С СУПЕР ХАРАКТЕР М СЛАДКИ , МИЛИЧКИ , ДЪРЖАТ СЕ С ВАС ОК И бля бля бля !!!!
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
А бе честно да ти кажа, ако найстина го обичам и с каруца и с триколка да ме вози .. няма да има значение за мен.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
.. НЕматериалистка съм ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По принцип на тези едвам свързващи двата края, както ги описа, не им е много до гаджета. Глада е по-силен от любовта
Е тоя път не позна. . . :PПървоначално написано от ubuntu
Аз съвсем случайно улучих на "шофьор" .. И не съм станала такава .. Нищо , че се качвам в колата всеки ден . И да подчертая девствна съм..
Пък и кола да няма .. -голям праз.![]()
едва ли ше тръгнеш да те вози с каруцата по центъра на София - не дрънкай глупости моло те !Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
My Only Love
Може да нямаш много пари, но пак може да не ходиш като дрипльо - оръфан и скъсан, нали?Първоначално написано от Xtuning
Пък и проблемът си е ваш, като давате "карт бланш" на малките лигли. Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
МЕне ме возят на кормилото на колелото :P
абсолютно съгласна съм ! А и съм склонна да мисля, че на вас ви отърва щото като започнете да парадирате край няма ! А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата !Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Да извинявай , аз съм последния задръстеняк , кривоглед съм , като погледна огледало се чупи , хората повръщат като ме видят . Не говори глупости моля те . Всички се забивате в некви прости клишета . А за лиглите , има момичета на по 16-17 които са видели много повече от теб в тоя живот .Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Историята която ви разказах беше с момиче което в момента е на 20 а тагова беше на 19 . 95% ОТ МОмичетата са материалистки , а едва 1-2% от тях имат куража да си го признаят .
Сега искам да ме излъжеш ,че приятеля ти , или последния ти приятел е карал Жигула или москвич и те е молил за пари назаем !!!!!!
Стига сте се вживялали в ролята на перфектни , моля ви . Както казах 95% са материалистки ,а останалите 5 са такива които просто знаят че нямам шанс за нещо по-добро ( не искам да обидя никой !!!!!!!! ) . А материалното не се изразява само в колата . Виждал съм как 21 годишна се мъкне с 16 годишен , само зашото баща му е некъв милионер !!!
Квото и си говорим .Иам адски много приятелки и просто всичко ми е то такава степен познато !!! Отивате на диско и виждате 2 мом4ета . Едното с некви много прости дрехи и оруфано , другия мъжага некъв барнат , оправен , пременен ... накой ще скочите !!!!!!!
Разбирам ,че повечето от вас се опитват да си самовнушат ,че обича е всичкоза тях ,ама в тоя скапан всят , парите въртят света и тоя който се опита да ме обори ,значи е последния глупак .....
П.П - ИЗВИНЯВАМ се на всияки за дългия пост , както и ако съм засегнал някой ..
My Only Love
Ми последното ми гадже имаше кола, пък пак си ходех с автобуса![]()
Стига с тези коли - само замърсяват въздуха
Xtunung а последното си прав
(Не ми се нахвърляйте ако може!!!)
Първоначално написано от Xtuning
Съгласна съм че в днешно време парите въртят света, но малко или много това започва да прави впечатление на момичетата едва след 20-тата година. Защото тогава започват да мислят как ще се оправят за нататък в живота и определено е по-лесно, когато има някой паралия до тебеДокато при 14-15 годишните си е повече до гъзария, да ги видят приятелките, съучениците и т.н. Каквото и да си говорим всеки е малко или много материалист....
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
dani_flirt .. по смислен комента скоро не бях чел тука . Само ,че това трябва да го кажеш на тях - " перфектните " за които парите са нищо и биха живели в кашон само и само да не загубях любовта ....
My Only Love
Хм, къде съм написала, че си "задръстеняк", "кривоглед" и т.н?!Първоначално написано от Xtuning
И защо да са глупости? Това, че ти си попадал все на момичета, които ги интересува каква кола караш, колко пари имаш и т.н. говори както за тях, така и за теб. /нищо лично!/ Идеята е, че ти ако залагаш на това да се 'показваш' с това какво имаш и да парадираш, много ясно, че около теб ще се въртят разни фльорци.
Мен примерно ме отвращават момчета, които се правят на тежкари.. "вижте ме кой съм аз". Не знам какво имаш предвид под 'прости клишета', но досега не съм се 'забивала' с някого, гледайки на него като на 'ходещ портфейл'.
Пък последния ми приятел нямаше собствена кола.И какво от това? Пак бяхме сума и време заедно и родителите му далеч не бяха милионери. Чувствата ми Не се "купуват" с пари.
Глупаво е да слагаш всички момичета под общ знаменател.
И само не разбрах.. защо реши, че 16-17годишните са видели много повече от мен, след като ти представа си нямаш аз какво съм видяла?![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Когато приятелките ми разбраха, че сме си купили мерцедес, реакцията на 99% от тях беше: "Кога ще ме повозиш", поради факта който dani_flirt каза.Дано някой от приятелките ме види каква съм гъзарка на предната седалка на бенц...ОМГ.Пък и случайно да не ме видят нали си нося фотоапарата, чакай ще се цъкна........
Вадете си сами изводи.Любовта може да е сляпа, но приятелите ти не.Поради тази причина гледаш да се уредиш, хем финансово, хем пред приятелчетата си да си някой.
Малко се отплеснах, но мисля че схванахте главната идея.
Извинявай, но точно този тип мъже (така наречените "барнати" )не мога да понасям и ако се лепне такъв бягам(нищо лично, въпрос на вкус).Първоначално написано от Xtuning
А относно това съм съгласна. Парите въртят света и любовта и всичко, но аз лично заради пари не бих се хванала с човек, какъвто описах по-горе, че не харесвам. Това ще означава, че много се мразя.Първоначално написано от Xtuning
И друго, че мразя да съм зависима от някого, било то за пари, за свободно време и т.н. Най-мразя да ме черпят каквото и да е, особено момчета(после си мислят, че могат да правят с мен каквото си искат). Случвало ми се е да се скарам с един познат, който искаше да ми плати сока. Връщах му парите, но не ги искаше. Накрая му казах, че ги оставям на масата. Не си ги взе и останаха за сервитьорката, но най-важното е че не го оставих да ме черпи![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
sh3_1s_7h3_0n3 ....
1.Както видя казах 95% не 100 , не слагам под общ знаменател .
2."Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф." - това са думите ти в които ти открито каза ,че съм кретен ( по заобиколен път )
3.Не споря с теб ,защото ми изнася , а защото виждам какво става около мен .
4. Всеки обича да се фука , било то с коли , златни/сребърни неща , и т.н-Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. ---- Значи с риск да стана банален , пак казвам вижте колата отдолу , хвърлил съм над 5 000лв по нея , като махнем факта ,че не ми е подарък от богатия татко . За тея пари съм се блъскал като животно в най-големите жеги по 12-3 ( достигал съм и 16 ) часа на дем .... Мисля че заслужавам своята монутка слава. ------- така е и с повечето около мен . ( пак не казах всички)
5.Познавам адски много хора , и много от тях за момичета .... не знаеш какви неща са ми говорили .... ако някой пита , са хора които по характер са просто ненадминати и адски точни....
6.Материализма не е нещо което можеш да прихванеш, или болест с която можеш да се заразиш . То просто е в теб . Дори и вие , ще се сбиете коя с какви дрешкидасе облече, с какъм грим а у ... и в стремежа си да сте уникални купувате ли купувате . И в един момент бам , някой който кара хубава кола , и може да си позволи да ви купуватея парцалки ... е адски малко момичета биха казала не , аз мисля да се пробвам със съсега от 2рия етаж , щото ми говори сладко ......
7.Всеки преди да излезе , на кафе , център , кино и т.н се гримирва ( за момичетата ) и си слага най-новите дрехи - демек всеки иска да се покаже , просто няма други момичета и няма как да се забиваме с други , затова че >>>> А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? """"" <<<< беше излишно
8. " А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! " --- какво да си помисля после за тоя човек , които ми отоговаря така ( превод - тфа , че ти нямаш пари не значи е аз нямам и ми е добре ) и в същото време казва ,аз не сум материалист/ка .....
9.Болната тема -САМОЧУВСТВИЕТО - " Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата ! " .... нека другите го обяснят тфа ........
Айде поредния дълъг пост който ме принудихте да напиша ...
My Only Love
Първо евала за темата,колкото по темата 98% са материалисткитова е истината.Гледат само парите и колите кажвам го от личен опит.
![]()
Лятото и зимата са един истински тест заради какво момичето е с теб...![]()
А бе коя не го отказва, колкото и да отрича..
Лошото е наистина, когато е определящ фактор.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
haresvam ako mom4eto ima kola, no naistina ne mi pukaVajnoto e da e pi4...i da e leko barnat (tova e ot uvajenie kum samata men )
az poproncip si imam dostatu4no pari i ne tursq mom4e s pari,a s Surce
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
бъдете истински жени... изберете колата!
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Не ме моли .. мерси .. И не говоря глупости !!Първоначално написано от Xtuning
Съжалявам, че не съм като другите и че това не ме вълнува !! .. Въобще не ме интересува има ли кола, няма ли .. Да не би да съм с него, за да му се возя в колата ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не си искренаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Хах само посебе си ,си пролича че излъга . Темата не беше конкретно за колата , а за общото материално състояние на момчето ... а ти сама отвори темата за колата .Получи се нещо като " гузен - негонен бяга "Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
My Only Love
X темата си е точно за колата или рейса тъй че моля те не говори глупости както ти казаПървоначално написано от Xtuning
Sports като и гледам постовете из тийна не ми се мяза на курва даже обратното,тъй че и вярвам на тва което казва....виж за каруцата малко преувеличи ама карай да е весело
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?