Цитирай Първоначално написано от Xtuning
Квото и си говорим .Иам адски много приятелки и просто всичко ми е то такава степен познато !!! Отивате на диско и виждате 2 мом4ета . Едното с некви много прости дрехи и оруфано , другия мъжага некъв барнат , оправен , пременен ... накой ще скочите !!!!!!!
Извинявай, но точно този тип мъже (така наречените "барнати" )не мога да понасям и ако се лепне такъв бягам(нищо лично, въпрос на вкус).

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
Разбирам ,че повечето от вас се опитват да си самовнушат ,че обича е всичкоза тях ,ама в тоя скапан всят , парите въртят света и тоя който се опита да ме обори ,значи е последния глупак .....
А относно това съм съгласна. Парите въртят света и любовта и всичко, но аз лично заради пари не бих се хванала с човек, какъвто описах по-горе, че не харесвам. Това ще означава, че много се мразя.
И друго, че мразя да съм зависима от някого, било то за пари, за свободно време и т.н. Най-мразя да ме черпят каквото и да е, особено момчета(после си мислят, че могат да правят с мен каквото си искат). Случвало ми се е да се скарам с един познат, който искаше да ми плати сока. Връщах му парите, но не ги искаше. Накрая му казах, че ги оставям на масата. Не си ги взе и останаха за сервитьорката, но най-важното е че не го оставих да ме черпи