Повече от ясно е , че готините момичета, които се подържат предпочитат да се возат в яка кола, с някой който е гъзар, има пари и е в общество на по-висока класа. Ще предпочете някоя да се вози в скапаните райсове с някой карък, който не може да отдели пари и за едно море? Ако момичето не е хубаво, не е с перфектно тяло, то тя си знае цената, че не е много предпочитана и си сваля изискванията към мъжа, само и само да и обърне внимание и да има някаква закрила, макар и минимална.
Идва и друг момент! Аз съм го изпитвал. С приятелите ми бехме ходили до едно место, не си спомням вече. И нещо единия имаше мотор, па другия хубава кола, а аз с таралясник(първата кола). Бехме говорили нещо аз да ги закарам едни мацки щото беха в мойта посока, че дори и те ме молиха и аз викам ОК. Е как разбраха, че приятелите ми са в мойта посока и им видяха МПС-тата, ведтага избягаха от мен, а на вс. оторе не са и близки с тех. Е от тогава си извадих извода за жените. Много хора съм возил, гледаха с надсмешка на старата кола, а с респект към хубавата. Колкото повече пари имаш, толкова повече ще се лепат готините момичета. Ако си без пари ще ти се лепат, такива на който няма кой да им върже. Недейте да си го изкарвате са на мен, ако се чувствате от втория тип. Медицината е напредвала и технологиите. Инвестирате малко пари за окрасяване и после ще ви се върне 10-торно