- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пича с колата или икаруса :D
Tiger~RulZ
Никога не си изграждай мнение за човека , преди още дори да си го видял !!
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
mmm men ne me vozqt na kola, a na motor ... i vse pak kfo ot tfa 4e nqma kola ... ne sum 4ak tolkova murzeliva za da my zvyna seki put da me vozi i t.n. (puk i priqtelq mi ima motor ot 3 meseca nie hodim ot 5 i za tiq 3 meseca toi me ka4i samo vednuj na motora .. po prostata pri4ina 4e obi4am da si hodq pe6a .... ako 6te i limyzina da ima ... pak 6te predpo4eta da si se razhodq ...![]()
)
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
И пеша е хубаво ама какво ще кажеш за мотора, не те ли кефиПървоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
![]()
a ти какво предпочиташ - приятелката ти да е красива и добре облечена или мърла със скъсани дрехи? Обзалагам се на второто ! ...
Мерси ..Първоначално написано от Tiger~RulZ
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Приятеля ми най-вероятно няма да кара кола никога, тъй има проблем със зрението. Аз съм жена, разбира се, че би ми било приятно да ме возят с кола, вместо да се разкарвам из летните жеги пеш(не живея в голям град и ми се свиди понякога да давам пари и за такси). Но... нима това с колата е най-важното. Какво от това, че няма кола, а може би никога няма да има? Аз не го обичам заради това. Обичам го заради начина по-който ме кара да се чувствам, заради усмивката му, заради отношението му към мен, заради това, че ме разбира и най-вече, заради това, че ме познава толкова добре и въпреки всичко е с мен.
Ако ще да ми дойде английския принц с лимузината си, пак няма да оставя моето момче...
Повече от ясно е , че готините момичета, които се подържат предпочитат да се возат в яка кола, с някой който е гъзар, има пари и е в общество на по-висока класа. Ще предпочете някоя да се вози в скапаните райсове с някой карък, който не може да отдели пари и за едно море? Ако момичето не е хубаво, не е с перфектно тяло, то тя си знае цената, че не е много предпочитана и си сваля изискванията към мъжа, само и само да и обърне внимание и да има някаква закрила, макар и минимална.
Идва и друг момент! Аз съм го изпитвал. С приятелите ми бехме ходили до едно место, не си спомням вече. И нещо единия имаше мотор, па другия хубава кола, а аз с таралясник(първата кола). Бехме говорили нещо аз да ги закарам едни мацки щото беха в мойта посока, че дори и те ме молиха и аз викам ОК. Е как разбраха, че приятелите ми са в мойта посока и им видяха МПС-тата, ведтага избягаха от мен, а на вс. оторе не са и близки с тех. Е от тогава си извадих извода за жените. Много хора съм возил, гледаха с надсмешка на старата кола, а с респект към хубавата. Колкото повече пари имаш, толкова повече ще се лепат готините момичета. Ако си без пари ще ти се лепат, такива на който няма кой да им върже. Недейте да си го изкарвате са на мен, ако се чувствате от втория тип. Медицината е напредвала и технологиите. Инвестирате малко пари за окрасяване и после ще ви се върне 10-торно![]()
![]()
Аз съм за пича с Икарууууус (сън)
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
nikoga ne sam si zadavala podoben vapros!!!!nikakvo znma34enie i otno6enie kam vrazkata nqma tova!a drugopto izob6to ne razbrah kvo pita6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
оо да без кола 1000 пъти по-добре и без тфа тряя свалям килца,амоя и до тоалетната с колата одиПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първоначално написано от 6ibanqka
Прав си и аз мн се дразна понеже карам нова кола и всяка вика какво караш,ще ме закараш ли.Абе нали ви кажах много момичета гледат само парите и колите за съжаление![]()
Мен не ме интересува ,аз си имам кола хах,ако той не ме вози,аз ще го возя.Това в кръга на шегата .Аз с горчивия си не богат опит,аман от гъзария...искам някой скромен,ама свестен
А и едва ли някой,който е застанал да ми се фука с парите на тате,може да ме грабне
![]()
Правете си срещите на витошка,където не може да се стигне с кола,за да не ви преценяват по банковата сметка хах :Р![]()
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Ок а защо си мислиш че по дрехите не могат да те преценят .... нали се сещяш че ако си облечен целия за 100лв или само обувките ти са 200-300 няма как да не се забележи ...Първоначално написано от snow__queen
![]()
А ти ок имаш кола, а колко момичета на 18 имат кола и на колко такива родителите им разрешават да шофират ... оня ден се возих при братовчедка ми идваше ми да сляза и да си продължа пеша ..... за тва става въпрос много малък процент от жените имат усет към шофирането, затова и родителите не им дават кола и разрешение да шофират ...![]()
Абе темата няма край ... не само жените са материалистки но те винаги успяват да го покажат .....
Аз не съм материалистка,но има еидн неуспорим факт.Който и с каквото и да се опитва да ме обори,нещата са си така:Ако аз излизам с някой,който материално е много по-зле от мен,нито на мен ще ми е добре,нито на него ще му е добре.И обратното,ако излизам с някой много по-богат от мен,пак няма да ми е добре.Това е единственото нещо,заради което уважавам американците,че си преценяват колко имат и карат коли,които са според социалния им статус,както и контактите им се ограничават до класата,на която са...Аз съм ходила с момчета,които нямат коли,примерно,защото още не могат да карат или по каквато и да е друга причина,но никога не са били много по-бедни от мен.Както и,ако видя някой,както например днес в аптеката,някво момче се прави на гъзар,купува си лекарство за 4 лв и обяснява на аптекаря,хвани си 10 да пиеш едно кафе (той може да има по-малко пари от мен),обаче такъв тип газареене,може да ме накара да повърна само и нищо др
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Моето гадже няма кола, пък сме заедно от почти година и половина..
Да, наистина повечето тъпи путки се интересуват само от пари и коли..
Да, наистина повечето казват, че не ги интересуват материалните неща, а всъщност не е така..
Като не искате да ви се лепят безмозъчни и нагли момичета, просто не парадирайте с парите си..
И у вас има грешка..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Х според си изграждам някакво мнение поне малко от малко какъв е даден човек.Според постовете й тя ми вдъхва доверие,тъй че се затъпвам за нея.Но както и да е,от вашия спор нямаше смисъл и без друго.Първоначално написано от Xtuning
Няма ко да говорим разликата при тва един човек да ходи пеша и друг с лимузина е огромна.Дори да не тръгнете с втория,ви се ще вашето гадже да ги има тия неща.За момчетата представете си го така.Имате 2 еднакви на вид и характер момичета обаче едното не много богато материално и друго с баща милионер,който ще ви направи живота рай,никога няма да работите,ще имате най-хубавите коли и т.н....и дори да не го изберете него щото момичето му по не ви кефи от първото...поне веднъж ще си представите че сте били с онова момиче
Само 1 пример за влиянието на парите-В средновековието принцовете се женели за принцеси,принцесите за принцове...Принца на замъка чалга дори се омъжил за принца на китай и целия свят им викал мръсни педали и ги целел с домати...отклоних се от темата...мисълта ми беше че състоянието на човека до теб винаги е било от значение...
и все пак това не оправдава тъпите малки лигли които излизат с теб само зарад едното чукане,а пък за тях парите и колата са от още по-голямо значение
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
tova sa nqkakvi zabludeni momicheta koito qvno nqmat nachin da izkarat pari osven da se lepnat na nqkoi ;]Първоначално написано от ubuntu
Не до изкарването на пари! Просто вие предпочитате да ви бъде приятеля някаква фигура. Всяка подържана и красива жена си знае цената! Трябва да не си знаеш цената или да си някаква загорела която не и е обръщано внимание за да си такаваПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
А по снимката те преценявам, че изобщо не си от тия момиченца, които може да ги опънеш дори и да карат колело просто за спорта, а си от тия които обичат да се забавляват както си требе и то на ниво ! :P
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Е да нали ти кажах 98% саИ вече ми писва само някви надути материалистки.
Да но ако имаш пари и да не парадираш с това пак секи те знае и никога няма да знаеш дали човека до теб те обича или обича да го раскарваш наляво на дясно .. и да плащаш сметки ..аз примерно като искам да платя сметката се правя че отивам до тоалетна и плащам нали и се връщам .. и мойто момиче като кажи аре да плащаме и да трагваме и аз се чудя как да го кажа така че да не я постявя в неудобна ситоация .. и повечето случай казвам нещо от сорта .. сервитиорката каза че заведението черпис смях .. или примерно управено е сичко и пак ми става тъпо хем искам да я черпя .. хем нз как да го казвам .. щото усещам че и е неудобно ...
пак се усрах с поста![]()
ne ni misli ti nas "batkovcite s kolite" 6tom imam kola moga da si pozvolq da i sipvam nemislish li.Po skoro se zamisli nad tova teb kakvo te v1lnuva ili prosto te e qd 4e se vozish v ikarus4e ili 4e momi4etata ne ti obr1shtat vinimanie li nz nemojax da ti svana izkazvaneto izobshto
![]()
BTW. Sorry 4e ne pi6a na kirilica ama na rabota nqmam
Първоначално написано от ubuntu
1+ много много точно казано![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от ogi_climb
em kefi me i se pak .... ne sum nqkfa tupa pikla deto ne moje da pohodi malko 6toty 6e hvane myskolna treska ... i trqq se nqkoi da q kara , puk i ne zaduljavam gadjeto mi da go pravi - postoqnno da idva da me zima i posle da me pribira ...toi e izqvqvval jelanie am ....
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Кефи се на мотора до последно, защо ти е да слизаш изобщоПървоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
Иначе мойта си я прибирам всеки ден да ми е сигурно че няма да й стане нещо
Вечерите е много дразнещо като се напълнят рейсовете с цигани, тъпото е че няма кой да помогне ако нещо стане защото сме страхливци малко българите