.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Стрии

Стрии

кажете с какво да мажа стриите за да изчезнат по бързо мазах ги с нещо ама 3 месеца едвам мруднаха.... кавете нещо ефикасно и да става по бързо и за колко време горе долу деиства

Повече от фен
    Град
    sofia
    прави упражнения - клякане, ставане и т.н. мажи се със стягащи лосиони.

С лазерна корекция .
    Ако са бели можеш да ги махнеш единствино с лазер , но ако за червени с кремчета и много упоритост .

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    oooo NE! pove4e nqma da pi6a v temi za strii,az se oturvah ot nqkolko koito imah,no ve4e mi omruzna edno i su6to da se pi6e.pogledni v dr temi de!

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    А някой може ли да ми даде информация къде може да се направи въпросната лазерна операция и горе долу колко струва

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

Стриите не могат да се заличат напълно с кремове.Това става само с там някъв си лазер или и аз нз точно кво.Аз имам много малко на дупето и леко ми се посвиха и станаха малко по малки.Ето как:
    взех си една хъба от ейван една такава груба/като цветенце е и е 1.20лв./ и всеки ден като се мия си търкам стриите с тая гъба и на нея слагам сапунче .Също така в момента се мажа с масажно масло против стрии на Икаров/5.00лв./

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lazernata procedura e mn skupa i ob6to vzeto ne si zaslujava-govorim za slednite cifri-edna procedura za EDNA striq=50lv,dobre,oba4e
    1vo-ti nqma6 samo edna strii4ica
    2ro-za da ima efekt ti trqbvat 5proceduri!
    ravnosmetka;ako PRIMERNO ima6 5 strii:250lv i za pette samo za purvata procedura,250 po 5=1250lv kakvo stava ako ima6 pove4e strii
    OK de ako si 100% SIGURNA 4e 6te se oturve6 ot tqh,da gi dade6 tezi pari,NO ima risk sled izvestno vreme-nai 4esto sled okolo 6 meseca da se poqvqt na su6titie mesta otnovo i tozi risk e dosta golqm,iz4ela sum dosta po vuprosa.be ob6to vzeto.....mamata si traka s toq lazer!

за премахването на стриите не е нужно само да се мажете с разни кремове и лосиони с малко тренировка и разни упражнения ефектът е по бърз....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си