.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    Велико Търново

Как се чувствате ?

Kak se 4uvstvate,kogato ste dale4 ot lubimiq 4ovek?
    Руса кукличка

Весело.Тъжно. Никак. Зависи от настроението ми но това че е далеч ЛЧ не би ми повлияло.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не е много приятно, но не е и кой знае колко лошо. По принцип не се привързвам към някого толкова, че да не мога да съм далеч от него.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    нз, ама до ся цъках мач и ме болят краката.
    The Spark

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Зависи, но като знам, че го няма наблизо, ако ми потрябва, сама си самовнушавам, че ужасно много ми липсва. Дори и да си имам ножното внимание и от други хора.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на babity
    нямам любим човек вече, но когато имах ми беше нормално... пак ходех на училище, пак се хилех, пак се виждах със всякакви хора, пак се ебаваха с мен, че съм си била падала по малки пишки... всичко си беше нормално! Ама понякога имах нужда, ама той не беше до мен и..

еми липсва ми страшно мн

Град
    BapHa
    Нормално...Хилим си се,правим си кефа,излизаме с приятели...Верно, че ми липсва, но не мога пък на 100% от времето си да съм с него...
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Винаги, когато гаджето не е до мен за по-дълъг период от време, просто излизам с приятели насам-натам, уплътнявам си времето, за да не мисля за
    него А и мога да дишам и без него, такаче не го преживявам особено тежко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

kak se 4ustvam li kogato e ne e do mene li tfa 4ustvo prosto e ujasnooo i da ti kaje kato se 4uvate po telefoona i da kaje pisna mi na huq ot tebe predstavqte li si kfo e kazva taka pisna na mi na huq ot tebe samo me revnuvash ti mani4ka si po mene kak nqma da sam mania4ka po nego kato tolkova mnogo obi4am a toi za edna stinka ne me ebava znaite li kfo e ne znaite kolko pati sam 4ela kak ste sas se podigravali na momi4etata ili na mom4etat deto sa na 14 ili na 16 i vie im se podigravate 4e nemojelo lubov da bade tfa a samo haresvane vseki moji da obi4a tfa ne zna4i 4e vie kato ne vqrvate vav lubovta i te ne vqrvat te vi pitat za savet vie im se podigravate ako iska da ima se pogravate 6tqha da pi6at podigravaite mi se a ne daite mi savet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

попитай ме утре и ще ти кажа. той заминава тази нощ незнам как ще се чувствам но определено няма да ми е добре ;(
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

по принцип миналата година когато приятеля ми замина за морето плаках дни наред, не съм предполагала, че ще го правя просто наистина усетох липсата му. Тази година той пак замина, не ми е гадно , защото вече знам , че не е чак толкова страшно, единствено ми е тъпо когато видя някоя двойка да се целуват и прегръщат . Кофти ми става и ми се иска и моя приятел да е тук ...

Град
    Париж
    На мен не ми дреме особено
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ako e prosto prez perioda ,v koyto ne go vijdam /za nyakolko 4asa ili den/ kofti ,ama se prejivyava
    Oba4e ako se razdelim za d1lgo - osobeno p1rvite dni e ne6to otvratitelno i vse toy mi e v ak1la i ustata

Както и когато е близо само дето аз никога не съм далеч от себе си

Ами,не усещам някаква невероятна нужда,защото сме заедно отскоро и...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си