- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли пушили по време на секс?
баси, тъпото.Ако иска и мач да гледа....
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1 еми не съм го прайла ама наистина ще е неуважение към партньора...пък камо ли да си пусне ТВ, да гледа мач...аз направо ще го изселя....Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
надявам се да не ми се случва...
Обикновенно съм със сокче в едната ръка а в другата със паницата със яденето..... и гледам винаги да има около мен маса, защото двете ръце не ми стигат.....
Това е супер тъпо.Все едно тоя дето го прави е егати отчаяния...все едно преви нещо хипер скучно и омръзващо...
A.D.I.D.A.S.
Защо бе, ние правим секс и гледаме мач. Обичам мачовете даже повече от него...Не пушим и двамата, а и бих се обидила много сериозно. Но да гледаме мач, филм или шоуто на Слави не ме бърка. те с по-скоро за фон, ама холандците като вкараха н Италия 1-вия гол, спряхме. Той се радваше, а аз бях покрусенаПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
хахахахах забавен си ...Първоначално написано от Yallama
![]()
а иначе по темата пушила съм яко е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
tva da pu6i6 po vreme na sex e tapo trqq da si mnoo otek4en za da go naprai6 sled sex obojavam da pu6a ama ina4e po vreme na sex mrazq
+1 това би било супер тъпа постъпка чесноПървоначално написано от Yallama
![]()
![]()
+1..ако приятелят ми си запали цигара докато правим секс ще си помисля че му е тъпо и се е оттегчил..а това все пак е леко обидно..Първоначално написано от lauta_girl
Ne pusha, ama piq.Ima li niakoi, koito si e piival birichka/vodka / bira + vodka po vreme na sex ?
пффф не тва според мене може да стане само ако съм се отегчила ааааааадски много иначе за кфо ми е и после като се целувам да е некаф shit пфф не мерси![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Лошо ли ви е?
Първоначално написано от jeko^^
на кой да му е лошо бре
Еми на всички тия, дето им харесва идеятаЗа мен тва е пълна глупост
![]()
мда съгласна съм с тебеПървоначално написано от jeko^^
![]()
Да, много пъти.
Тъпо е ,а и на мен ми се струва неуважително към половинката ,има достатъчно време след това![]()
Предпочитам да пуша след секс...На мене също ми се струва ,че ще се обиди..
Първоначално написано от Psychopath*
+1
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
Вие секс ли правите или кво?!Оставете уважението,въздух имате ли,че да пушите![]()