- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Обичам те мн,но...."
Така ще става дума за секс,такаче надявам се да не съм сбъркала разделаС гаджето ми сме заедно от 10 месеца.Правили сме само анален(имам такава тема,сорри,че се повтарям),поради необясними и за мен точно причини,защото и 2та го искаме(да правим вагинален),но мн ме боли,мн съм страхлива,не издържам и на най-малка болка,той е малко по-грубичък,смисъл такъв си му е характера и структурата.. И май не може да ме предразположи добре.Та така всеки път пробваме,не става и отлагаме(с обещания от моя страна,че следващия път ще му дам).Така 10 месеца. Тази вечер ми каза,че колкото и да ме обича не може така повече да издържи,че един вид го държа без секс и го правя на глупак.. А аз може би просто не съм готова и не изпитвам ни най-малка нужда от секс(избързах и с аналния,не бях готова,но го направих заради него)Каза,че ще ме зареже ако не го направим този път.Сега ми е обидно и криво,че толкова му е до секса,но е момче има си нужди и го разбирам..Той наистина ме обича,направи мн за мен и аз за него и искам той да ми е 1я,не искам за такова нещо да скъсаме и после да съжалявам и да го направа с некой тъпанар,дето не държи на мен
Какво мислите за тази ситуация??За думите му,какво да правя,май нямам избор
И въпроса ми е има ли двойки тук,които са заедно без секс?Може ли при истинска любов секса да остане на по-заден план
Дали го вълнува само секса и няма толкова чувства,или просто иска да си задоволи нуждите и това не му пречи да ме обича
![]()
![]()
![]()
П.П Сорка,ако темата не е за тука![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..