- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sadasd
daf![]()
Руса кукличка
просто е каквото и да ти казват бъди с него.да родители са ти на но се са близо до теб и незнаят дали ги мамиш.щом гоо бичаш бъде с него те трябва да те разберат!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
казваш ми, че той е на 20 и от година и нещо не е правил секс?тва нещо не ми се вярва... извинявай обаче наистина е малко съмнително
напълно ли си сигурна, че не си устройва среднощни забавления понякога? извинявай пак обаче наистина не мога да го възприема....
1во излез от фила с невъзможните любови и че всички са против теб...второ бъди си с него никой ме може да те спре...и трето кфо очакваш от родителите си те просто се притесняват за теб...може да са малко критични но това нормално за всеки родител...не че не са прави в някой отношения...
не допускай родителите ти да те разделят с него,обеди ги по някакав начин,но това момче наистинате те обича ,щом те чака толкова време не си заслужава да се разделяте ами нз неможем да ти помогнем с много,но аз ти пожелавам успех !!![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
Бъди си с него, щом толкова време сте били заедно, значи не вярвам вашите да ви разделят по - някакъв начин. Те ти казват тези неща, защото ги е грижа за теб и искат най - доброто за теб и затова се мешат и т.н. И все пак ако не си ги запознала с него - можеш да ги запознаеш. Ако го видат и опознаят може би ще му се доверят и няма да ти правят проблеми знам ли .. Щом е свестен.
Подкрепям.Първоначално написано от GregoryHouse
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да направо проби дупка в сърцето ми...Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
Момент. Това не е ли грамотното момиче?
ДА любовта ви е забранена, за да не се множите, че ще спадне средното АйКю на човечеството.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
По темата: Щом го обичаш, бъди с него! (аз така направих и не съжалявам, не че са ме спирали нашите...)
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Може би не отделяш достатъчно време на родителите си ,или не им споделяш всичко и е нормално родителите ти да се притесняват![]()
Summer (h)