.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: sadasd

Град
    Велико Търново

sadasd

daf
    Руса кукличка

просто е каквото и да ти казват бъди с него.да родители са ти на но се са близо до теб и незнаят дали ги мамиш.щом гоо бичаш бъде с него те трябва да те разберат!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен
    казваш ми, че той е на 20 и от година и нещо не е правил секс? тва нещо не ми се вярва... извинявай обаче наистина е малко съмнително напълно ли си сигурна, че не си устройва среднощни забавления понякога? извинявай пак обаче наистина не мога да го възприема....

1во излез от фила с невъзможните любови и че всички са против теб...второ бъди си с него никой ме може да те спре...и трето кфо очакваш от родителите си те просто се притесняват за теб...може да са малко критични но това нормално за всеки родител...не че не са прави в някой отношения...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    не допускай родителите ти да те разделят с него,обеди ги по някакав начин,но това момче наистинате те обича ,щом те чака толкова време не си заслужава да се разделяте ами нз неможем да ти помогнем с много,но аз ти пожелавам успех !!
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Град
    The Land Of The Doomed
    Бъди си с него, щом толкова време сте били заедно, значи не вярвам вашите да ви разделят по - някакъв начин. Те ти казват тези неща, защото ги е грижа за теб и искат най - доброто за теб и затова се мешат и т.н. И все пак ако не си ги запознала с него - можеш да ги запознаеш. Ако го видат и опознаят може би ще му се доверят и няма да ти правят проблеми знам ли .. Щом е свестен.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    1во излез от фила с невъзможните любови и че всички са против теб...второ бъди си с него никой ме може да те спре...и трето кфо очакваш от родителите си те просто се притесняват за теб...може да са малко критични но това нормално за всеки родител...не че не са прави в някой отношения...
    Подкрепям.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    нз оба4е заглавието е mnoo про4увствено
    Да направо проби дупка в сърцето ми...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Момент. Това не е ли грамотното момиче?

ДА любовта ви е забранена, за да не се множите, че ще спадне средното АйКю на човечеството.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Момент. Това не е ли грамотното момиче?

ДА любовта ви е забранена, за да не се множите, че ще спадне средното АйКю на човечеството.

По темата: Щом го обичаш, бъди с него! (аз така направих и не съжалявам, не че са ме спирали нашите... )
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Може би не отделяш достатъчно време на родителите си ,или не им споделяш всичко и е нормално родителите ти да се притесняват
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си