Здравейте ! Случи ми се нещо което не ми се беше случвало ! Всичко започна във скайп ... (разбира се ) Сбърках ника на една приятелка и писах на непознато момиче при което леко се поанахранихме един друг . И в последствие като разбрах за грешката се извиних съответно защотот бях винове! Та заговорихме се и намерих страхотно много общи неща . Това действие се развива миналата събота след обяд , при което ние си говорихме до неделя сутрин ! И неделя вечерта се видяхме прекарахме 6-8 часа заедно , и в края на краищатата се стигна до целувка ! Закарах я до тях там се целувахме също . Ок всичко добре на 2-рия ден си говорихме много не се видяхме , на 3-тия ден пак се видяхме всичко мина перфектно ! Целувки прегръдки и т.н ! Обаче на 3-тия ден докато я изпращах получи някакви смс-и не си правех труда да чета зашото не е моя работа , но тя се намуси ии се сдуха . Питах я какво и е какво става не ми отговори каза ми че не е нищо , Ок... Целунахме си се за чао чао и тя се прибра . При което когато се прибра тя проведе разговор с мен за това че не иска да продължава така ами иска да останем приятели ?!?!?! Обикновенно това повечето момичета това ми го казват след 1-вата среща . Защо ли ? Ами писах вече тема ако сте я чели знаете ! Та до такава степен и стана нешо че чак ме блокира и не си дигаше телефона ? В момента сме на период "само познати във скайп" и просто НЯМАМ идея какво да правя ? Ако някои има идея какво да направя или дали трябва да правя нещо МОЛЯ ВИ кажете !!!!!