- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 17 без гадже... (кой знае за кой път в тоя форум...)
Знам, че обикновено не подхождате сериозно към такива тийнейджърски истории, но не се и надявам на особено разбиране. Тук съм само, да споделя.
На 17 години съм и най-голямия ми комлекс е, че никога не съм си имал гадже, не съм се целувал, а пък за секс и дума не може да става. Единственото, което ме изпълва са чикиите. Тихата ръчна гимнастика, която практикувам всяка вечер пред компютъра ! Незнам какво ми става, писна ми ! Бесен съм на себе си, чувствам се в задъдена улица без перспективи. По ред причини имам малко приятели, затворен съм в себе си и рядко излизам - вероятно фактора, явяващ се най-важен в това да си намери човек гадже, приятели...
Няма и къде да се запозная с момиче, на дискотека не ми върви да отида сам, в нета пък с никой си няма доверие на никого - това пак изключва тази възможност. А пък и от друга страна съм израснал малко по-свитичък, не се чувствам достатъчно 'освободен'. Незнам защо момичетата намират поведението ми за меко казано 'особено'. Опитвам се да бъда внимателен, галантен... ама нещо не се получва тая тактика. Веротно съм достата стромоден за днешните стандарти, но да си кажем чесно. Връсничките ми и грам не разбират от 'старовремство и кавалерство'. Струва ми се, че всичките са курви. Това никога не съм го казвал на никоя в очите, затова определено отношението ми към жените не може да се счете за неуважително. Допреди гледах на момичетата наистина като на същества, с които можеш да общуваш, да се забавляваш с тях, но от извесно време усещам, че съм бил в голяма заблуда. Никое момиче не ме харесва, а съм се опитвал да влагам някакъв стил и подход когато съм пробвал да стане свалка ала бала. Ама нейсе, опитвал съм се да бъда винаги кавалер, интелигентен съм, забавен, но нещо все куца. А кото гледам всичките ми връсници си имат гаджета, а с нищо повече не са от мен. Даже повечето се отнасят към момичетата просташки, всякаква липса на галантност и деликатност, незнам защо но хем подхождат грубо, хем успяват... Забърсват си някое момиче, ползват го като сексуална кукличка една две седмици и късат, а мацките не се чувстват унижавани през това време. Сякаш просто им е и на тях за едното чукане. Ама немога да им бъда съдник...
Единствената жена, която ми е казвала, че ъм красив е майка ми. Може би защото просто ми е майка, но това са си явно просто приказките на всяка една майка към детето и. Губя всякакво чувство и самоувеност вече. Пък и като се погледна в огледалото верно изглеждам някак си детски на физиономия. Какво, защо, как се стигна до тук, на 17 без гадже и така продължава... Все въпроси, които ме мъчат и може би няма да им намеря отговор. Може би трябва да си продължавам да живея в скапания си свят, затворен в мислите си и все надяващ се... Надеждата умира последна, но в случая аз вече убих и последната останала такава в мен. Скоро завършвам гимназия, след училище установяването на социални контакти ще стане още по-трудно. Живота ще ме поеме и ще ми дойдат толкова куп проблеми на главата, че въобще няма да ми се мисли за гаджета. А пък и вече толкова ще съм си осрал самочувствието поради причината, че съм живял толкова дълго с мисълта за малоценност, че вече просто ще съм си свикнал с миризмата. Ще предпочитам да си продължа да усран и неразбран, отколкото да се самоизмъчвам... Може би това ще бъде спасителния вариант заедно с много онанизъм.
пп1. Съжалявам за стила, отнесох се в мисли не особено смислово свързани, а може би прекалено дълго написани изобщо, за да може някой да ги прочете. Чувствайте се герои ако сте стигнали до тук.
пп2. Жените винаги усещат, когато ти липсват и затова се бъзикат с теб, тва го знам..
пп3. А ако някой ме посъветва да опитам с мъж - да си гледа работата!
Ех, поне ми олекна малко.
Лека вечер.![]()
4e i az nqmam gadje ma tva ne mi pre4i da tresna ne6to za edna ve4er taka 4e spoko ostavi se te4enieto da te nosi v tozi aspekt i edin den vs 6te e nared![]()
Направи ми впечатление,че е доста интелигентно написан поста,което радва-евала!![]()
Не се комплексирай и не си мисли,че всички момиченца си умират за "големи гъзари" със самочувствие до небето ( разбира се непокрито ) и 2 тона злато по тях под формата на ланци,гривни и т.н.Има и такива момичета,които обичат кавалерите и по-мили момчета.Сигурна съм,че ще си намериш такова-рано или късно.Успех.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
От поста ти разбирам,че си умен.Така че ако толкова си изгубил надежда и не виждаш светлина в тунела,поне можеш като завършиш да се концентрираш върху университета и да просперираш по нататък в живота.А за приятелите ако все някой не те оцени и не те приеме като стойностен човек,значи живеем в един много гаден свят.
П.П.Моя лично мнение,без да те познавам е,че си свестен човек.
аз съм момиче и е малко по-различноняя да се плашиш аз съм на 16 почти и също не съм имала сериозен приятел... ! Иначе имам мн приятели...мн познати...,просто не мога да си намеря подходящия...! Тъй че няма страшно, няма човек който да е останал сам!
п.с. И на мен ми беше криво до някъде, но осъзнах, че няма защо... някой хубав ден и аз ще съм HapPy ! и ти също, въпроса е да си сред хора и да излизаш по-често...!
---
по-въпроса за момичетата има мнооооого да спорим.... ! просто не си се запознал със някое свестно момиче ;Р
Не се отчаиваи пич ще си намериш някои какичка... и си вдигни малко самочуствието..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
АБСОЛЮТНО същия съм...ама АБСОЛЮТНО! (е не баш ама едно 99%) нит гаджета нит нищо...е приятели имам де ама...гаджета йок...но все пак преживям
пич много ме накефи тва дет си го написал и...чудя се къв съвет да ти дам...KEEP HOPE ALIVE !
![]()
Всичко ти е простено младежо, добре направи, че се изповяда. Смятам, че всичко куца заради самосъжалението. Така смятам![]()
Имаш ли смелостта да се запознаеш с момиче на улицата? Та тя даде ли ти номерът си и съгласи ли се да излезнете на 50% си си свършил работата.
Можеш ли да говориш с момиче за чувствата ти към нея? Поогледай се, от малкото ти познати независимо момчета, момичета да те запознаят с някое момиче и да излизате, някое по-свястно и\или затворено. Tърси момиче, с което да е що годе да си пасвате. След първа, втора, трета, четвърта среща... и всичко си излиза наяве. И стига с тея чекий, че ще се извратиш от секса и след като не си се целувал дори ще ти закърнеят чувствата повече отностно целувка или секс!
П.П. Да подчертая, не натрапвам мнението си и не смятам, че е правилно, само ако сметнеш, че е добре.
Все едно аз съм го писал това преди 1-2 месеца...Знаеш ли приятел и аз бях така но от 1-2 месеца се държа доста освободено с момичетата и да ти кажа усещтам как вече някои имат симпатии към мен.. Просто се чувствай,че говориш с момче когато говориш с момиче и ще видиш че нещата ще потръгнат.
Който иска можем да си попишеме
Е, и аз съм от вашата група.Първоначално написано от ShannonLarkin
Странно, уж жените са повече от мъжете, а всяка тъпачка (защото всички хора, които познавам от 2001 до 2006 са тъпаци), която познавам е с гадже, е от къде ги намират тези?
vij spored men netrqbva da tarsi6 to 6te si doide otsamo sebe sioba4e nedei da se darji6 s momi4etata po na4in koito misli6 4e moje6 da im se haresa6
prosto badi sebe si
uspeh!!!!
Той дори и да я заговори на улицата, тя да не е курва да говори с непознати? Повечето жени отговарят: "Аз не говоря с непознати." или не обръщат никакво внимание.Първоначално написано от evil
Готин, не ти и трябва !
НИЩО добро няма да видиш. Като 'ръкоблудието' е. Отначалото кеф - после обаче нещо куца и ти писва и искаш да смениш и да разнообразиш нещата.
Гледай си ученето, то е на първо място.
В днешно време колкото си по-интелигентен толкова по-ниско само4увствие имаш...Защо толкова много мом4ета са комплексирани в днешно време?Как може да се навреш в готина компания?Изобшто тееновете с розовите о4ила викат,4е това са ти най-хубавите години,но за много теенове тези години са ад.
Детството ми беше прекрасно, за мен тинейджърството е същински ад, а възрастните години се надявам да се изправя пак на крака и да ми е поне толкова прекрасно, колкото през детските години, ако не и повече.
това СА най-хубавите години и ще кажа защо - защото в социалните си контакти не зависиш от това колко пари имаш или кой познаваш, секи може да е приятел със секи.. и тва да влезеш в готина компания са глупости - една компания е готина, защото хората в нея я правят такава.. и не трябва да "влизаш в компания" а да си правиш такава... както и да е, тва са странични неща.... исках да кажа на автора на темата, че изобщо не трябва да се отчайва, и че социалния живот не свършва с гимназията, даже за някои хора е точно обратното - започва и се развива с пълна сила в университетските години, където пък и нивото е съвсем друго (не искам да обидя ние момиче в гимназията или нещо такова) защото хората които са там са с по-израснала психика и момичетата там почват да усазнават колко е по-добре да си имат до себеси някой, който уважава тях и това което правят... та идеята на тезе на пръв поглед безмислици които написах е "не се отчайвай, бъдещето ти крие повече от колкото си мислиш)![]()
Не е вярно, като дете всеки е приятел с всеки, нали знам в моя клас колко мразят всичко, което не е чалга и богато, не говори простотии.
еми в мойта "компания" има един дето е от бая богато семейство, турбо чалгар и един, който слуша пънк, не трае чалга и техните не му дават джобни от както го познавам, същевременно аз който съм от семейство без кой нзае какви парични затруднения, слушам си сичко, има един от заможничко семейство ( в никаквъс случай не богати) който слуша 50 cent чалга и хаус, има един на който мечтата му е да си направи едно от послките фиатчета на техните и да си бръмчи с него, аз примерно карам кола на мойта възарст (20), а бащата на гаджето ми кара новoто X5 и с него си пием ракия и си говорим за AOE... и сички са приятели и се хилим заедно и някой като има проблем секи помага с каквото може (без значение дали е за пари, любов, нещо в работата/училище/университет) .... с някой от тях ги познавам от както са се родили, други от 2 години.. и на пръв поглед секи изглежда така, че при никое положение няма да приеме другия... обаче какво се оказва, че сме на един акъл въпреки че сме от различни "класи" и в крайна сметка това е важното на тези години... после е по-трудно идва работа сметки и тогава вече имат значение парите, ама тва сега са абсолютни глупости
В твоя случай момичетата не са курви (както ти твърдиш в поста си)
Те са кучки
Разликата е че курвите го правят с всички, а кучките го правят с всички ОСВЕН С ТЕБ!
Ето ти и един съвет:
Отиди вечер в някоя кръчма
Там поне нещо трябва да забиеш
Ако ще и за една вечер да е (то така всъщност е най-гот ама като те гледам си от племето на романтиците) поне ще ти вдигне самочувствието
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Qvno sme dosta tiq samotnite - Az sym na 20 i az do sq ne sym mu6kal ni6to... I sq se chudq kak taka uj 1051 jeni na 1000 muje, pyk tolkova muje artisvat...![]()
![]()
![]()
компенсирайте, бе, компенсирайте
като не сте добри в "любовта", бъдете добри в нещо друго
По-принцип на мен ми върви в любовтаЗаговарят ме момичетата, но аз не искам нищо
По-простата причина, че образованието е по-важно за мен от някакви курвентийки с пандлялки по главите. А и освен това надявам се скоро да се махна от тая държава и няма да е много приятно при раздялата с близките ...
Спокойно, учи си и като отидеш някъде ще видиш колко различни са хората там
Всички ще те харесват ...
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ти си просто едно от малкото останали истински момчета. Уверявам те, че има и такива момичета, които мразят метросексуалните гъзари. Аз съм една от тях. И аз бях в подобно на твоето положение. Чувствах се неразбрана и самотна и много много различна. Но си ходех с който ми предложеше( а те не бяха много).Аз си ги обичах, главно, защото те ме обичаха. Зман, че ще срещнеш своята половинка. Само не стравай като всички останали. Бъди себе си и ще бъдеш оценен по достойнство. Късмет!
И кои са свестните днешно време ? Тези, които са малко по-красиви, но пък са абсолютно празноглави, имат огромното самочувствие на незнам си колко единствени и неповторими, и обръщат внимание само на момчета с по-дебели портфейли. А има и такива, които даже и на външен вид са абсолютни отрепки, но пак имат самочувствието, че всяко момче им е в краката, само защото са били с повече момчета. А тези момчета за да са били с тях, или са били същите като тях, или са били супер загорели, или не са разбирали от хубави момичета.Първоначално написано от Mistral