- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вземали ли са ви интервю?
Случвало ли ви се е както си вървите по улицата,репортери да ви запитат за мнението ви по този или онзи наболял в обществото въпрос?На мен ми се случи днес,и както съм си развивала теми за малоумната ЕМО култура,така стана "Ъ...ъ....ъ ами....ъ...тъпо ъ...ъ.."
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не е това е срам...и позор
И ме СНИМАХА да не приказвам на каква мушмула приличах...Та на вас случвала ли ви се е подобна излагация?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди стотици години ме интервюираха някакви от радиото. После като го слушах, осъзнах, че говоря мйеко.![]()
Веднъж ме настъпиха по мазолО и ме питаха за съвременна българска литература...и 'га ги почнах..![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Опитаха се, ама не се получи, не се давам.![]()
аз веднъж видях донна по бнт![]()
не,че има нещо общо с темата де
но иначе не ми се е случвало
Дали го има в нета?Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
3 пъти.
Първото беше някъде около 5-6 клас, когато ни попитаха от някво радио с едни приятелки, защо плаче небето? беше пролет...![]()
Второто беше на Попа. От бтв ме срещна някъв и още един с камера, вика "Как би искала да прекарваш свободното си време?" или някво такова... отговорих, че искам да пътувам.Пуснаха го във вечерните новини и бях ебати урода. Действието се развива около 7 клас.
Последното беше миналото лято от едно радио пак... какво съм щяла да правя ваканцията. Ми кво мога да правя?!
Когато видя такива, ги избягвам вече.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ми 1 път..едни репортери от бтв ме подгониха ;Д
ама аз избягах
хахаха..
Винаги бягам като видя камера и се крия![]()
Vednaj bqh mnogo malka i hodih na edna ekskuriq do Sofiq ,no togava o6te ima6e Sofiq Lend i kakto si sedq na edna peika tam i 4akam edni priqtelki i idva edna reporteka i apo4va da me rapitva dali mi haresva tam,s kogo sam i t.n...malko se panirah otna4alo ama mi haresa![]()
+1Първоначално написано от kindergarden
![]()
Първоначално написано от LeVski_fen
И аз тей, ама един път като щяхме от нашия мажоретен състав да танцуваме за пръв път, искаха да ми зимат интервю тез от наща областна ТВ, ама се отървах на косъм![]()
Интервю не, ама по bTV ме даваха 2004 и бях много зле тогава, хич не се харесвах, но репортажа като цяло беше хубав. Само това ми е някво по-гадно, но във вестник имам една много яка снимка![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Мхм... доста пъти май. Те по центъра кръжат нон стоп
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не... но веднъж щяха да ме интервюират с думтие "Книжката и талона, моля" без да съм подготвен...![]()
не , и не искамбягам .. праа се че говоря по телефонма като видя камера
![]()
Това е характерно само за столицата![]()
не на всеки му харева кфо да застана кат некфа смотана кифла пред камрата и да се праа на виктория бекъм лиПървоначално написано от Glam
![]()
Ух около университета постоянно има разни хора, които питат сложни въпроси и ме притесняват като ме хванат в някой ъгъл. Но те поне са само с диктофони, без камери.
А и веднъж ме питаха някакви глупости от онова тъпото предаване на ММ на Нед (??) Ама бяха някакви малоумни въпроси.
Не обичам такива работи аз![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не... Опитвали са се, ама аз винаги бягам като луда. Много ме е шубе от такива животни
![]()
Робинята на Quench
Имах голям мерак..И веднъж ме хванаха..Обаче здраво се изложих и повече не искам...Голям срам брах...Питаха ме какво мисля за стачката![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Миналият месец, след многото почивни дни дето се бяха насъбрали ме снимаха.Някаква репортека ми задаваше един и същи въпрос по няколко пъти и незнайно защо очакваше от мен различни отговори.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone