- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вземали ли са ви интервю?
Ееебаси.Тва беше преди сто хиляди години..още ли се помни?!аз веднъж видях донна по бнт
Шейм он ми,да не знам кой е написал "Азбучна молитва" ..
По едно време го имаше в нета ама сега нещо не мога да го издиря..
Константин ПреславскиПървоначално написано от _donna_
![]()
Това ли са те питали?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да'е.Ъъ..обаче като изрецитирах доволно определението за акростих не го излъчиха,нали?Манипулатори такива! Хаах. Искам много да си го намеря тва,щото тогава съм с оранжевата коса.Ама е много старо,архивите са само то началото на 2008г. ..
А иначе ме питаха веднъж какво мисля за глобата от колко беше там лева ..която родителите плащат ако си под 18г. и си навън след 10ч. ..И аз тогава изцепих,че на нашите и да им поискат глоба няма да я платят,а ще ме оставят да си кисна у районното..хахах..после го излъчваха по няква смотана кабеларка в някво предаване "Без упойка".Падна голям смях.![]()
И за други неща са ме спирали ама все тъпотии ..
ПП:Е,вече знам кой е написал "За буквите",въпреки че продължава да не ми пука.![]()
Boot, я кажи за стоенето пред компютъра и гърдите![]()
Дайте да видим к'ви са тези интервюта и къде са ви показвали. Аз довечера ще сканирам от вестници и ще си намеря разни от bTV Новините![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Всъщност да.
Два пъти при това, но от местната телевизия.![]()
Sluchvalo mi se e na nqkolko puti i ne vijdam nishto shashkashto. Vse pak e za drebni gluposti. Izlizaneto pred tribuna e dosta po-strqskashto neshto.
Eating isn't cheating - Arnold
az bqh nqkude 3 klas i me pitaha za nqkuf mn sku4en vupros i az govorih pulni gluposti i kai da me davali po gospodarite![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
еми първото и последното беше преди 12 години когато бях на 4- луд фен на глория![]()
![]()
![]()
и няква от май ефир 2 дойде и взе да ме разпитва за нея
За интервю не знам, но спечелих в "Искам да бъда".![]()
В детската градина участвахме в реклама за паста за зъби, какво и във 2-3 клас пак в някаква реклама.![]()
What you give is what you get!
Да или по-скоро са се опитвали.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
да, преди 4 години ме питаха дали ми е студено в училище
аз казах, че не ми е ... и не ме излъчиха![]()
dobre a ne vi li davat nekvi pari za taq rabota,6toto edin put davaha dqdo mi,ama mu beha dali 10 lv,ama to i na6ta mestnata TV
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
като бях 3-4 клас ми взеха интервю от местния вестник,дори и моя снимка публикуваха,беше по повод на това,че в у-ще бяха направили стая на ученика и ме питаха за мнението ми ,а и веднъж ме даваха по местната телевизия,аз не знаех,че ще ме дават,разбрах го от баба ми,която ме гледала![]()
![]()
![]()
О, да и не искам да си спомням беше огормна излагация!
Беше за стачките на учителите![]()
На няколко пъти са ми взимали интервю.. За мнението ми относно строежа на метрото на Паметника , Дали одобрявам влизането на България в ЕС и т.н.![]()
Иначе съм участвал в "Споко" преди време и в една реклама на Глобул..![]()
ООО и аз съм била мис "По-по най"Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като ги видя тея с камерите бягам на далече.Много ме дразнят!
![]()
Че си праат те пачка на мой гръб...Ако дойдат и кажат "Момиченце, ние сме от БТВ ето ти 20лв ела да се изкажеш по този въпрос".. Е така Ок, ама те ще ми губят времето, ще ме питат най-вероятно някаква глупост, после по форумите ще викат "вядяхме _showy_ по телевизора".
Ужас, ужас.
Като бяхме млади(на по 13-14) една приятелка я хваната и я питаха разни глупости(аз избягах) и след това целия квартал я бъзикаше, че каза пред цяла БГ, че я пускат на вън до 8:30. А това да си признаеш до колко те пускат си беше голям срам...![]()
за легализирането на тревата
Бахти тъпия ник имам
Да, три пъти ... най-важното беше от Ан Джи за Фитнес Мания ... ама се изчервих ужасно мн, щото адски мн ме кефиВ началото бях бая скован, ама накрая всичко се оправи и се представих доста добре
Преди 1 година беше ...
Даже ме даваха по М Сат
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ооо само по бузката,че бях отишла "с гадже",ама то пък момченцето не спечели...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Ми да щото преди имах участия в театри такива неща и във вестници имам много снимки,ама това е било преди има няма 7години от къде да помня какво точно са ме питали.![]()
ААААаа,печелила съм ''Мини мис София'' и са ме давали по канал 3![]()
ама съм била..1-2 клас некъде
![]()
От малка си такава красавица ...Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”