- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа, че го обичам, как да постъпя?
Tursq otgovora na tozi vupros ot okolo 10 meseca nasam, no vse ne namiram otgovor.
Predi 10 meseca se zapoznah s edno mom4e, dulgo vreme sled kato se zapoznahme samo si pi6ehme, zvune6e mi i govorihme po pove4e ot 20 min, i taka 3 meseca sled koeto se vidqhme i zapo4nahme da izlizame okolo 2 sed. po-kusno toi kaza, ne iska ni6to seriozno, i ne iska da si igrae s men. i sprqhme da si pi6em okolo 2 meseca. Sled tova toi zapo4na pak da pi6e, kaza 4e vs e razli4no 4e sega e seriozen i pr. no v edin moment pak sprq da pi6e i da zvuni. Pak taka okolo mesec. I posle pak i pak su6tata rabota. Do predi 1 sedmica zapo4na pak da pi6e, no tozi put pokazva pove4e 4uvstva, no vupreki tova nz.
Znam 4e pove4eto 6te mi kajete da go zareja ili ne6to ot toq sort, no malkata razlika e , 4e az imam mn silni 4uvstva, mojebi malko silno bi prozvu4alo, no za tezi 10 meseca go opoznah dosta i se vliubih v nego i mi e mn trudno kato znam 4e toi ima 4uvstva kum men no nz za6to me otbqgva po tozi na4in, zaval mi e 4e mn e naranqvan, no tova e stanalo predi pove4e ot godina.
Poburkvam se ve4e, imam 4uvstvoto 4e ne moga ako ne se obadi ili ne pi6e, kato vmanq4ena sam, i nz kade se namiram osobenno posledniq edin mesec.
KAk da postupq s nego, kak o6te da mu pokaja 4e go obi4am? sujalqvam ako sam vi zagubila vremeto! prosto mi trqbva6e po nqkakuv na4in da izleq 4uvstvata si pred hora koito ne sa nito moi nito negovi poznati
т.7
krem4et0
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!