.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Какво мислите ?

Значи запознах се със едно момиче просто на улицата.После и взех скайпа да си поговорим нещо един за друг (просто ми се стори много добродушна на вид).Споделих със нея някой неща,който си мисля,че не бих споделил с никой друг.Като ме видя какъв съм ми каза,че съм доста "редък тип" (каквото и да звучи това).Та започнахме да си говорим и тя е като мое огледало на душата.След това реших да я изненадам като отидох до училището й.Тя нещо се беше намръщила и се опитах да я развеселя.После тя ми обясни защо е така.С други думи искам да кажа,че ме разбира.Та въпроса ми е имам ли шанс със нея ? Благодаря Ви за вниманието!
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ами имаш мн ясно забивай кфо чакаш...нещо кания на кафенце ама я издебни в добро настроение Кафенце после малко романтика днешните момичета от тоя тип си падат по такива тъпотий БТВ на 16 ли сте?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ами имаш мн ясно забивай кфо чакаш...нещо кания на кафенце ама я издебни в добро настроение Кафенце после малко романтика днешните момичета от тоя тип си падат по такива тъпотий БТВ на 16 ли сте?
    Какво да ти кажа по-голям съм от нея само със 2 дена.И да на 16 сме и двамата.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.

100% те харесва въпроса е да направиш сега нещо докато не те е захаресвала "само като приятел." Тъй, че действай щом си "рядкост" . кафенце,кино с някъф романтичен комедиен филм(или пък го гледайте у вас...ама трудна работа ), разходки по залез...

Боже не мога да повярвам, че и аз съм правил такива работи на воите години...ся кфо по друго мислене иам...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Благоевград
    100% те харесва въпроса е да направиш сега нещо докато не те е захаресвала "само като приятел." Тъй, че действай щом си "рядкост" . кафенце,кино с някъф романтичен комедиен филм(или пък го гледайте у вас...ама трудна работа ), разходки по залез...

Боже не мога да повярвам, че и аз съм правил такива работи на воите години...ся кфо по друго мислене иам...
    Колко голям си ти всъщност,че като казваш на "мойте години" си представям някакъв 20-25 годишен
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Дали имаш шанс с нея? Да.
    Ама каквото и да правиш не й го задавай този въпрос. Не и по този начин. Аз го зададъх веднъж и чак след това си дадах сметка колко глупаво звучи. Още ме хваща срам като се сетя за този момент.

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Дали имаш шанс с нея? Да.
    Ама каквото и да правиш не й го задавай този въпрос. Не и по този начин. Аз го зададъх веднъж и чак след това си дадах сметка колко глупаво звучи. Още ме хваща срам като се сетя за този момент.
    Под шанс искам да кажа дали може да се съберем.Тя ми е както казах огледало на душата.Но забравих да кажа само и зех скайпа.Требваше да и взема телефона.Но като писахме по скайпа съвсем забравих за това.Искам да кажа,не много често сяда да си пишем.Но все пак
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.

хахаха ти пък и питаш!естествено че имаш шанс забивай докато още ти казва че си рядък тип че после така ще вика на друг!успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен

да точно тва е важно-да не започне да те приема само като приятел. действай бързо

Дам, имаш..

Град
    Велико Търново
    deistvai i i pokaji,4e q haresva6! ne izpuskai 6ansa si,4e posle moje da e prekaleno kasno i da sajelqva6 uspeh
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че имаш шанс с нея.Просто не прибързвай, но пък след известно време трябва да й признаеш, все пак да знае какво имаш към нея.То най-вероятно си личи.Никой няма да се разкара до училището ти, почти не я познаваш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Определено имаш шанс-действай.

...

По това което казваш предполагам имаш шанс след като сте си сродни душички покани я на кафе там ала бала и дано се получи \/
    ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!

Имате шанс и то ГОЛЯМ!То си личи, че те харесва!Действай докато не е станало късно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си