.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    РЮАР

Най - после и аз..

.. да се допитам до вас, след 1800 мнения..

Значи проблем1т е следният :
    Да кажем момичето се казва МиМи, момчето Боби и Аз..
    Мими е уж влюбена в Боби от много време.. Ходиха няколко п1ти и се разделяха, нещата просто не потр1гваха между тях ( сигурно защото той тренира брейк, там к1дето и аз тренирах преди известно време и нон стоп е с мацки и така и просто я забравяше и имаше период на 1 седмица в която не се бяха виждали ), а Боби си пада малко женкар.. От има-няма 1 месец на сам тя се старае да го забрави и то упорито, блокна го в скайп, изтри му телефона, не му се обажда...
    Онази вечер ми клипна на телефона и аз и се обадих...м..говорили сме близо 2 часа.. през които 2 часа тя ми изт1рси това нещо фаталното : " Искам да с1м с тебе, но обичам него.Искам да ми помогнеш да го забравя. "
    След това.. няколко дни, като че ли се отдалечих от нея.Не я т1рсех.Трябваше ми време да помосля.Дали да позволя да б1да използван или просто да кажа майната му и да карам к1м другата.
    Да отбележа, че имам чувства к1м това момиче..
    Прослувутата случка по телефона стана преди 1 седмица... тя упорито ме т1рси... пише ми по скайп нон стоп кога е на рс-то, а понякога даже ми клипва, аз и се обаждам и си говорим.
    Всичко добре, след изцепката по телефона, тя ходи на някак1в купон... Напила се била наща и му зв1няла на Боби..Говорила му колко го обича и прочие..
    Та чуда се...а то не че се чуда а с1м на прага да и тегла майната и да карам напред..дали правилно ще пост1пя или да се "дам да ме използват"
    Аз п1к си мисля, че трябва да я оставя да си троши глава, поради простата причина, че просто незнае какво иска..

На твое място не бих се захванал с нея, поне не на този етап. Нека първо да забрави другото момче. Според мен е глупаво да тръгнеш с един, за да забравиш друг.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на koalka
    Решението си е изцяло твое, но аз лично не бих искала да съм средство някой да забравя любовта си.Не бих се навила на подобна връзка и постоянно да слушам за него и да има изцепки от рода на тази, която ти спомена...
    Но е ясно, че те харесва, има симпатии най-малкото, ама него определено не го е забравила.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Решението си е изцяло твое, но аз лично не бих искала да съм средство някой да забравя любовта си.Не бих се навила на подобна връзка и постоянно да слушам за него и да има изцепки от рода на тази, която ти спомена...
    Но е ясно, че те харесва, има симпатии най-малкото, ама него определено не го е забравила.
    +1
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Според мен можеш да й дадеш шанс-все пак е била пияна..Под действието на алкохол човек може да наприказва куп глупусти.Ако с времето ти докаже,че не го е забравила-зарязвай я
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    седмото небе на ада
    Цитирай Първоначално написано от koalka

по-добър съвет от този май не оже да бъде даден
    Искам сълзи от кръв....искам да късам от устните плът....искам легло в пръстта....искам и теб след смъртта!!!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Според мен можеш да й дадеш шанс-все пак е била пияна..Под действието на алкохол човек може да наприказва куп глупусти.Ако с времето ти докаже,че не го е забравила-зарязвай я
    Знам, че под действието на алкохола се правят " много лоши " неща, но не мисля, че това я оправдава.. Извинявай да ми казва, че иска да е с мен и така натат1ка и в следващия момент да му се обажда и да му казва, че го обича и др1н др1н... просто незнам..

Град
    Студентски град!
    Алкохол тцтц няпомня ми на 1 женена в 1 заведение и аз,но тва е др тема...Не се хващай с нея ако ще да ти казва,че те обича и т.н. нз кое момче би се съгласило да го изпозват!Все пак честта преди всичко,тва е поредното курве

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Знам, че под действието на алкохола се правят " много лоши " неща, но не мисля, че това я оправдава.. Извинявай да ми казва, че иска да е с мен и така натат1ка и в следващия момент да му се обажда и да му казва, че го обича и др1н др1н... просто незнам..
    Е нали само веднъж му се е обадила?Ако го правеше непрекъснато-ок,майната й,обаче ако е било 1 път поне й дай шанс..ти си знаеш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    РЮАР
    Не, аз че с1м решил да я оставя да си троши глава - с1м решил, но просто се допитвам до вас да видим правилно ли е това решение..Оставил с1м я вече 3 ден не и зв1на... не й пиша... нищ0о, но тя прод1лжава да ми зв1ни и да ми пише... не се отказва...

А бе пич... Вземи я жената, заведи я у вас, виж как е що е и после решавай : )) От такава платонична любов бога ми до гуша ми е дошло. А и вкрайна сметка щом си губиш времето да пишеш тук такива глупости, значи искаш да си с нея

Град
    Студентски град!
    Оффф какъв 2ри шанс ве хора...мале как разсъждавате момчето като всяко друго си има чест да не е на повикване?Да е е под чехъл че да и ходи по гъза?Да не е толкоз отчаян и да не си намери друго?Остай го тва курве да си троши главата,просто тва е идеален пример за поредното тъпо и лигаво момиче което нз какво иска!Ебати хората сте с некво изкривено мислене тя е казала на оня че го обича и му се е обаждала а и е била с него...неам думи=теглиш и майната и си готов

Пияните винаги говорят истината... НО все пак риск печели риск губи пробвай с нея може пък да се случи нещо прекрасно между вас може и нищо да не стане помисли много добре над всичко
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Няма смисъл..,след като обича него,а теб използва нищо няма да се получи..Щом я харесваш шш стане още по-зле за теб..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тегли й майната.

Re: Най - после и аз..

Мими е уж влюбена в Боби от много време.. Ходиха няколко п1ти и се разделяха, нещата просто не потр1гваха между тях ( сигурно защото той тренира брейк, там к1дето и аз тренирах преди известно време и нон стоп е с мацки и така и просто я забравяше и имаше период на 1 седмица в която не се бяха виждали ), а Боби си пада малко женкар.. От има-няма 1 месец на сам тя се старае да го забрави и то упорито, блокна го в скайп, изтри му телефона, не му се обажда...
    Онази вечер ми клипна на телефона и аз и се обадих...м..говорили сме близо 2 часа.. през които 2 часа тя ми изт1рси това нещо фаталното : " Искам да с1м с тебе, но обичам него.Искам да ми помогнеш да го забравя. "
    След това.. няколко дни, като че ли се отдалечих от нея.Не я т1рсех.Трябваше ми време да помосля.Дали да позволя да б1да използван или просто да кажа майната му и да карам к1м другата.
    Прослувутата случка по телефона стана преди 1 седмица... тя упорито ме т1рси... пише ми по скайп нон стоп кога е на рс-то, а понякога даже ми клипва, аз и се обаждам и си говорим.
    Всичко добре, след изцепката по телефона, тя ходи на някак1в купон... Напила се била наща и му зв1няла на Боби..Говорила му колко го обича и прочие..
    Та чуда се...а то не че се чуда а с1м на прага да и тегла майната и да карам напред..дали правилно ще пост1пя или да се "дам да ме използват"
    Аз п1к си мисля, че трябва да я оставя да си троши глава, поради простата причина, че просто незнае какво иска..
    Ти сам си решаваш....
    Но според мен няма да е много добра идея...Ти имаш чувства към нея,а тя като се напие му звъни на него....в смисъл ако се повтори тя ще мисли за него..ти ще бъдеш използван,което е малко гадно(поне аз така мисля...)
    Ако се привържеш към нея,той се усети ,че е загубил нещо йкоето пак иска и тя веднага ще му се хвърли на врата....Не знам,ти си реши,но.....
    Може пък и да се опиташ,но не влагай никакви чувства,освен ако и тя не започне да изпитва нещо към теб
    Според мен можеш да й дадеш шанс-все пак е била пияна..Под действието на алкохол човек може да наприказва куп глупусти.Ако с времето ти докаже,че не го е забравила-зарязвай я Smile
    Точно пък човек кгоато е пиян прави глупости,но глупостите които иска да направи,които когато е трезвен нещо го спира....
    Мозъка работи и все пак мисълта те спира(или каквото е там...не мгоа да се сетя думата в момента )

направи правилното нещо а то е : зарежи я тая не ти трябва някой да те използва за къпричка!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Re: Най - после и аз..

Да не се обиди някоя от нежния пол обаче с такива лигли аз не се занимавам. Но щом имаш някакви чувства нещата са по различни...
    Избора е твой.
    Съвета ми е ако се съгласиш на предложението и просто не влагай чувства до момента в който не ти покаже ,че знае какво иска. Няма да е мн лесно и няма да ти е особено приятно, но това е най-добрият вариянт.

моето мнение е да и теглиш 1 шут..
    обажда ти се и ти казва че иска да бъде с теб,а на другия ден се обажда на Боби и му казва същото..
    мн тъпо се получава но избора си е твой

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Решението ти е правилно
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си