- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво правите, за да спечелите едно момиче?
Mom4eta kogato iskate da spe4elite nqkoe momi4e kakvo pravite,za da q svalite ,no ne za da pravite sex ,a zashtoto iskate da bydete s neqinateresno mi e kakvo nai 4esto pravite :P .TOVA SYVSEM SERIOZNO
т.7
krem4et0
Има много теми за проблема ти.Еми аз какво бих направил.100% първо бих и казал да излезем на вън (на шетня само или кафе,кино как си избереш) и завързваш теми.Един жокер не разказвай всичко за себе си.Излеи си например какво ти е на душата.Но не се унасяй,че може и да и омразне.Ти ще го усетиш споко.Еми това е за мен.Всеки човек е различен.Постъпи както мислиш ти за добре.Успех![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
mersi ...am samo 4e az ne kazah no sym momi4e![]()
Спокойно и аз сега имам една "дилема" със едно момиче и си мисля какво да права.Не се тревожи,ако момчето държи на теб не се притеснявай.Поради мойта искреност много жестоко се отнесе едно момиче към мен (cry)Първоначално написано от ping
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Kakvo stana...?4e i az shtoto ne si zatvarqm ustata malko zgazih luka i neznam sega kakvo shte stane..mislq 4e nqma da se slu4i tova koeto si mislq ,no opasenieto si go ima
ako ti se govori de
Точно тогава трябва да стане или не.Отивай или му звънни да се видите.Кажи му да те изслуша:Така и така и си кажи мнението (пак ще се повторя).Ако държи на теб тръгвате,ако ли не стани от кафето или там където сте и фащай пътя.Аз така направих с това момиче седнах казах и какво ми е и станах от кафето и си тръгнах (по ирония на съдбата тъкнмо като си тръгвах заваля дъжд)Първоначално написано от ping
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
pri men situaciqta e druga.Skarah se s edna priqtelka ,a tq znae dosta neshta i ne biva da gi kazva
i az sega se pritesnqvam malko makar 4e mislq 4e nqma da gi kaje
i taka...zatova kazah 4e e trqbvalo da si zatvarqm ustata i vyobshte ne e trqbvalo da kazvam tova koeto sym kazala ama ...stanalo e ve4e
ееее колко теми има затова но както и да е зада я впечатлиш трябва да я заговориш а ако се познавате малко чатене после среща и така![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?