- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите когато не ви се спи?
На мен пък не ми пречи, аз обичам да си седя докато стане светло навън. Иначе... обикновено слушам музика, понякога чета и след това... пак слушам музика.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Чета нещо,слушам музика или на компа
Бахти тъпия ник имам
ami a v momenta sam noshtna pti4ka i ne sam spala clqla nosht ami otka4alka kvo govorimami kvo pravq li ... mi pisha tuka vuv foruma
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Като подскачат не се ли тресе леглото тиПървоначално написано от Yancheto
![]()
![]()
Аз гледам филми, ама някой скучен и то ти се доспива - гаранция
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз броя пингвини и си повтарям Рокси,Рокси,Рокси и сама си се смеяЕдин фр ми вика,че съм пингвин и се казвам Роксииии
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Пуша една цигара колкото може по-бързо и съм труп. Иначе никакъв шанс да заспя.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Седя на компютъра,гледам телевизия,обличам си дрехите :Д
седя на компютъра и се вайкам, и охкам ,и пъшкам и се питам кога , кoга най- сетне ще заспя ??![]()
No martini .. no party..
Вися по форумите ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
понеже нямам нет в моята стая на пс-то и ... гледам филмине е кои знае какво но като изгледам 2 филма да речем нощта е минала ...
![]()
Когато не ми се спи - съм пред компа или гледам Тв ;].
Желязна Девица
Винаги ми се спи вечер ...Но има моменти, когато не искам да спя и тогава просто си стоя в чата или чета книжка. На филмите много ми се доспива...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Пред компа, чета си книжка или гледам сериали от фокс лайф.![]()
Слушам музика, рисувам,
дочитам си някоя книга,мисля си каква простотия да направя, досаждам на някой(най-често на котките),
ровя се в Интернет или си дърпам някой филм от Замундата и
после го гледам, а понякога просто си седя в тъмното и гледам
сенките бягащи по стената.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Гледам телевизия или чета книга. Така очите се изморяват и ми се доспива.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Аз седя на компа докато не забия глава в клавиатурата.Понякога от това се събуждам и право в леглото.Други пъти рано сутрин се събуждам и пак право в леглото
Ne si po lud ot men
Чатя, слушам музика и гледам филми.
чета или слушам радио-не музика,радио.Между другото,пробвай с детски приказкизнам,че звучи малоумно,но върши работа
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
oooo az kato ne mi se spi si kzvam kato 6e kyfeq pone cqla no6t da go praq i t1i namiram si zanimanie t.e. vs koeto go kazaha ve4e i k1m 3-4 4asa piq edno kafe i t1i do sytrinta![]()
Играя си на телефона,ставам и се разхождам,отварям прозореца и гледам света![]()
![]()