- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите когато не ви се спи?
of em qdosvam se 4e ne mi se spi napro otka4ammmmmmmmm
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кфото правя и сегаИли гледам ТВ и слушам музика или по някой път ставам разхождам се из апартамента
седя на балкона да изпуша една цигара и пак лягам
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Сядам на компа,щтракам нещоПускам Тв-то ако дават някой инт филм гледам или правя някви опити да заспя и така
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз пък много обичам да седя на терасата и да си мисля за приятни неща...или разбира се пред компа квото ми дойде си правя..аз когато искам веднага заспивам обикновено,при мен няма проблем,въпросът е ,че не искам да спяя..попринцип
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Къпя се![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Абе тва с бодуването да не е заразно, че и на мен напоследък не ми се спи.![]()
![]()
аз по принцип лятото преди 11-12 нема начин да заспим.Първоначално написано от N0_feAR
![]()
абе сичките ми познати + мен не можем да заспим по-рано от 1-2. кво стаа тука не ми е ясно![]()
![]()
![]()
![]()
Когато ме изгонят от компа, а на мен още не ми се спи, просто си пускам музика. Почти всяка вечер заспивам със слушалките в ушите на някоя любима песен![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Седа на компа до 5 или лежа и си мисля разни неща докато не заспя от скука !![]()
Бозя пред щайгата/свиря на китарата
em az obiknovenno kato ne mi se spi si leja v legloto i zapo4vam da si me4taq i da razmi6lqvam za nai razli4ni ne6ta![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Аз обикновено до 3:00 си гледам едни сапунки...спи ми се,не ми се спи до толкова съм свикнала с тях,че не искам и един епизод да изпуснаСлед сапунките ,
ако не мога да заспя слушам музика на телефона,чета някаква книга,драскам си тагове и други подобни измишльотини,
ям ,
пълня си голямо шише с вода и го лигавя,докато не ми се приспи,(естествено се уливам по някое време
) мисля си за моите си глупости,трепя хлебарки
...Абе намира се какво да се прави
от сън спомен няма... :P
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
От 1 месец не мога да спа нормално!Скарах се със приятелите си и от тогава не мога да спа!Всяка вечер на компютъра!Дописвам един разказ и така.Не мога да спа вечерта изобщо!През деня на компютъра ,чатам с приятели ,вечерта пак на него и пак чатам с приятели до 01:00 най-късно и продължавам да си пиша разказа!Това всяка вечер!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много мразя като не мога да заспя..по някой път цяяяла нощ се въртя и се опитвам да заспя и накрая нищо или като стане време за ставане тогава заспивам или най-вече стоя пред компа,чета книги,списания,докато бях на училище преглеждам урок или задачи или си смятам успехаабе некви тъпотии да се минава време
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
emi stoq pred pc-to dokato ne mi omrazne a sled tova si lqgam i si mislq za ne6to {tezi sa ot lubimite mi zanimaniq no ne sa edinstvenite}
Голям размер на картинката! /machoka/
стоя на PC-то,гледам нещо по ТВ или чета книга,но като чета книга най-бързо ми се изморяват очите и ми се доспива
на мене компютъра не ми е в стаятаи не става номера... иначе зяпам телевизия... по това време освен да намеря някой ужасяващ филм който да ме събуди още повече друго няма да стане
и си говоря с една приятелка по телефона
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
аз снощи чак в 5 заспах до тогава гледам тв national geographic до тогава повториха всички предавания и сигурно съм заспал от тъпотияиначе пред pc-то не стоя попринцип съм залепен за него ама през ноща нещо ми е тъпо
слушам музика,гледам телевизия или просто си мисля за моите неща
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От както спя самичка имам много големи проблеми със съня. Най-рано съм заспивала в 3 и това беше, когато бях станала в 6. Стоя си пред компютъра докато не ми доскучае, после си лягам и гледам телевизия и накрая вече ако въобщеее не ми се спи хващам някоя книга...![]()
Мисля си относно това колко много ще ми се спи на другия ден..![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Задоволявам се, от което след това ми се доспива ..![]()
А ако следващия ден ми е свободен и не съм на работа, цикля на компа или гледам ТВ. :P