- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите когато не ви се спи?
най-често се случва да слушам музика преди да заспя имам си специална папка у мп4-то от некви тъжни песни и те ма приспиват![]()
Слушам музика на телефона![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Каквото правя и сега....![]()
![]()
![]()
Fena_17
Ъми...на компа си свалям музика или нещо друго...За съжаление най-яките ми приятели живеят доста далечот мен и няма мисъл да ги търся по нощите да правим нещо заедно...
![]()
![]()
Седя пред компютъра и обновявам иконите![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
Сядам на компа и пускам некъв филм докат не ме заболят очите и не ми се доспи![]()
![]()
Само чакам момента в който ще си легна и ще почнат несбъднатите мечти.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
седя на компа, пиша рими, слушам музика, със сигурност не чета, а ако може да се излиза отивам в 2 през ноща да си играя баскет![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
стоя на компа...гледам ТВ...или просто си мисля и си мечтая
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не ми се случва често, но като не ми се спи чета, лежа, мисля, мечтая си, въртя се, пия вода и в крайна сметка заспивам.![]()
събуждам всички вкъщи и казавам,че е баз да искам![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Влизам в скайп-а от тела![]()
Гледам през прозореца или си размишлявам за нещо.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
въртя се и се опитвам да заспя,гледам тв,стоя на терасата,слушам музика....![]()
emiiiiii stoq si na pc cqla we4er i bozq qko i igraq na icytower iiiiii qko chat dea![]()
am misla che trqbwa malko da mi sprqt pc-to o.O ;[[[[
Do you see how mutch I need you right now ?
на компа илии си прайм герданчета хаха
На мен рядко не ми се спи ,защото съм активен цял ден ,а ти кат си седиш по цял ден пред ПС-то как ше ти се спи ?Бъди на крак цял ден и ше видиш как ше заспиш !Първоначално написано от ping
Въртя се в леглото, пъшкам (не в онзи смисъл),махам си възглавницата, пия вода и след 10 минути заспивам.
Don't worry, be happy!