- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чувствам се като глупачка
......!
Твоето състояние се нарича любов и общо взето лек няма![]()
Животът е адът описан в Библията!
prosto mu spodeli chuvstvata si...mislq che taka e redno... nishto nqma da mu stane ot edin pyt... a i shte ti e po dobre sled tova.. uspeh :}
emi po tova koeto 4eta razbiram e 4e ti jelaesh da si samo negova fr emi pogovorete si nz ko dr mojesh da napravish![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
kagi my,kakvo te mu4i,izlei si dy6ata,sigyrna sam,4e 6e te izsly6a i razbere,yspeh mili4ka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Знам, че много трудно звучи и много трудно става, но трябва да му покажеш, че и ти си упорита. Спри да го търсиш и виж дали той ще те потърси и по каква причина. Според мен това е единственият начин.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Истината е , че е някак си нередно да го обичаш толкова много и въпреки това да не искаш да говориш с него за това което те измъчва. Замисли се дали тогава си заслужават главоболията. И все пак нещата няма как да се подредят от само себе си - за него това поведение може да си е нормално за теб да не е и обратно. Отпусни се малко и поговорете като големи хора - недей да се цупиш и т.н. и това да обичаш не значи, че трябва да летиш по задника на някого непрекъснато - правиш компромиси ще направи и той, ако не много му здраве нали така .. Успех и бъди упорита и той е човек като предишните - да обичаш го повече, но не погазвай достойнството си заради него.
аз мисля че трябва да говориш с него.казваш че го обичаш значи трябва да се изасните дали и той те обича и какво ще стане между вас![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?