.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Проблем с кожата на ръцете и краката

Привет на вси4ки .
    Имам малко странен проблем с кожата. Когато крайниците ми стоят на слънце по прасците и повърхността на ръцете (около кокъл4етата) се появяват едни 4ервени петна.Веднага 6том съм на сянка из4езват.Гледам колкото се може по-малко да се излагам на слънце,но не може постоянно да се крия.Съ6тото се полу4ава и когато се къпа със топла ,по4ти горе6та вода.Ако някой се е сблъсквал с тоя проблем и го е ре6авал моля за малко помо6т.Какво представлява и как мога да го премахна.

Благодаря предварително

т.7
    krem4et0

Прилича ми на алергична реакция .
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Pleven d'gee
    еии брат сащото е и при мене само китките ми стават така.Иначе Зимата посиняват Джи пито вика ,че е студва алергия и неможело да се лекува някои друг имали този проблем /как може да се излекува?
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Mnogo gadno se polu4ava.Zarad teq petna ne 6ta da si brusna i krakata 6toto se li4i o6te pove4e.Molq vi sa pomagaite nqkaks

Иди на хомеопат.И на мен ми казваха,че няма никакъв шанс да ми се махнат алергиите..2 сеанса и вече 4-5 години съм чук...Хване ли ме за 1-2 мин и се оправям..

Ми смятам , чеимаш някаква алергия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си