.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от extazytu
    100 пъти п оразлично е форума е за обсуждане на проблеми и Т.н а AHA.bg е Сайт за запознаства нали се сещаш че в форума е 100 пъти по малак шанса..
    Всъщност не, в сайтовете за "запознанства", рядко ще се запознаеш с някой човек, камо ли да излезете и тн, а в форум, пр този може да се намерят общи теми и тн.. .
    The Spark

Град
    49 Layer
    Хората се правят на важни и си вдигат самочувствието там от коментари. Няма лошо, даже и аз съм го правил, ама едно не разбирам и ме дразни - 3й тфа ПиСАнЕ и разни неща като "owned", в описанията на снимките. И глупостите от типа на "кучка съм ама не твоята".

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Хората който са се регнали в такива сайтове, търсят внимание за да им се вдигне съмочувствието.
    И коментари от типа на : ''мН сИ СлАдкУ '' ,незнам как биха ти вдигнали самочувстието при полежение,че този човек не те познава като характер а само те е видял на снимка.
    Незнам твоята приятелка дали има проблем с самочувствието,но по-добре поговорете.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Да, само теб те дразни това.
    +1

От 2-3 години съм регистрирана в такъв сайт (и вече не един), да поясня не с цел "за да си намеря приятел, щот съм на сухо", ами просто така, за да си "приказвам" с хора, които не познавам, и нито един от приятелите ми не е имал нещо против...
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Мда, дразни ме Обикновено карам човека с мен да си маха профилите по тея места, докато сме заедно.
    Но става дума за истинските сайтове за запознанства, а не тези флирт4ера, аха-та и не знам там кви глупости
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си