- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сайт за запознанства??
Всъщност не, в сайтовете за "запознанства", рядко ще се запознаеш с някой човек, камо ли да излезете и тн, а в форум, пр този може да се намерят общи теми и тн.. .Първоначално написано от extazytu
The Spark
Хората се правят на важни и си вдигат самочувствието там от коментари. Няма лошо, даже и аз съм го правил, ама едно не разбирам и ме дразни - 3й тфа ПиСАнЕ и разни неща като "owned", в описанията на снимките. И глупостите от типа на "кучка съм ама не твоята".
Първоначално написано от SiNiStEr
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1Първоначално написано от thefreak
От 2-3 години съм регистрирана в такъв сайт (и вече не един), да поясня не с цел "за да си намеря приятел, щот съм на сухо", ами просто така, за да си "приказвам" с хора, които не познавам, и нито един от приятелите ми не е имал нещо против...![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Мда, дразни меОбикновено карам човека с мен да си маха профилите по тея места, докато сме заедно.
Но става дума за истинските сайтове за запознанства, а не тези флирт4ера, аха-та и не знам там кви глупости![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....