Цитирай Първоначално написано от ss
Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
Цитирай Първоначално написано от ss
Вскички тези сайтове са буклуци и за отчаяни теенове които си показват задниците и викат -Ей колко съм красив!Не бих се регистрирал най-малкото зашото не съм чувствал нужа от тва...
Хаха еми пич то само в impulse има вече около сто и няколко холяди потребители (и мен включително) та всички ли сме "отчаяни теенове които си показват задниците и викат -Ей колко съм красив!"
Не е зле да помислиш малко преди отново да напишеш подобен тъпотия,като не ти харесва никой не те кара да се регистрираш,НАЛИ...!?
100 хил брей ми то аз съм го казвал мн пъти,че държавата ни е сбъркана и повечето хора...ще се повторя-както казваха педалите,,като станем повече от вас ще видите кои са нормалните''от къв зор ще се рег?-ако има6 момичета(момчета)...не ми казвай да контактуваш с хора,че ще стане смешно...
Виж сега,това защо аз съм се регистрирал си е лично моя работа,както казах по рано никой нокого не кара на сила да си прави акаунд в сайтове за запознанства.Така че като не ти харесва-твои проблем,просто е тъпо да убиждаш тези който мислят различно от теб!