С Емилио (така ще го нарека) имахме фетиш към нестандартни места за секс. Една вечер бяхме излязли на разходка след това той ме изпрати до входа ми. Почнахме да се целуваме, аз не навлажних ,той започна да ме обарва и се възбудихме адски много. Отидохме на последния етаж на блока ми ( на 19тия етаж). Там имаше един апартамент и асансьорното помещение. Беше около 12 през нощта. Аз се опрях на стената и той започна да ме чука на задна. Беше много яко чувство. Първо, защото беше неочаквано; второ заради тръпката, че някой може да ни чуе/види и трето , че бяхме прави. това е може би един от най-добрите пъти .
Втората случка- бяхме в парка. Беше следобяда, имаше много хора. Отидохме в една бесетка. Тя беше стара и желязна и не беше много удобна. Но си заслужаваше, после имах рани по себе си от допира ми до бесетката заради натиска му.
Трета случка с едно друго мое гадже.Бяхме в Белоградчик. Разглеждахме Белоградчишките скали . Заиграхме се нещо и аз му направих орална любов зад една скала. Няколко чужденци ни видяха, но не ми пукаше особено.