50-teПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
kvo iskash da kajesh 4e 50 ta godina baba mi koqto e bila na 23 godini e hodila s tokove i takiva pantalonki
Рокличка с висока талия , бяла на цвят , обувки с отрязани пръстчета и гердан от изкуствени бели перли + обеци
az mai kazah 4e trqbva da e 4erno i bqloПървоначално написано от Pagan_man
![]()
Може, кой знае.Първоначално написано от rehab
What you give is what you get!
ne me murziiiiПървоначално написано от malka_blizalka
celta e ne da sa retro drehi v lilavo i zeleno a da sa 4erno i bqlo ...1940-1960
ми решение, ризата е бяла, само слааш едни черни дънки и готово :P
Войни на Тангра
Първоначално написано от Desi_etnies
momi4e tezi 'retro" dre6ki sa napraveni 2000 godina...ni6to retro nqma v tqh
А ти нали искаш само идеи? Какво ти пречи да ги гледаш в зелено и лилаво, нали после ти ще си ги облечеш в черно и бяло?
eto edin koito ne se zaqjda...tova go mislehme oba4e 6te e prekaleno ednotipnoПървоначално написано от Pagan_man
Първоначално написано от malka_blizalka
ne mi kazvai 4e si4ko koeto gledame po magazinite e 4erno i bqlo...
ne6tata koito ni dadohte sa v dr cvetove podhodq6ti za techno maniaci...PARTITO E BLACK AND WHITE
Като толкова знаеш кво искаш от нас бе?!Първоначално написано от rehab
malka_blizalka е права в случая.
What you give is what you get!
ето ти ретро,бе
http://www.basildoneye2.pwp.blueyond...anderthal3.jpg
we give it all.
Ami ako ima6 Fashion Tv,na neq pove4eto modeli po reviytata sa oble4eni v retro stil ..... moje6 da pogleda6![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Само да кажа на уважаемата госпожица rehab, че не всичко по магазините е черно и бяло, но да ме убие ако не намери дрехи в тези 2 цвята, предвид, че са основни.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Черна пола с висока талия, черни лачени обувки с изрязан палец, бяла ризка и черен гердан. Може и някакви аксесоари - шалчета, ръкавици, шапка, едно време са били задължителна част от облеклото![]()
Имам и други идеи, но щом трябва да е черно и бяло само...общо взето нямаш голям избор, защото това са класически и по-официални цветове и повечето дрехи са съобразени с това.Ризата е най-добрият вариант. А черна пола или панталон с висока талия също е хем лесно за намиране, хем ретро, хем и напоследък супер актуално![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ей начи нахални копелета , ще се избият заради цвета..![]()
![]()
![]()
Като искаш нещо ретро , хората ти предлагат ти с твойте капризи трябва да ги затрупваш . Нали затова е форум да ти предлагат идеи . А не да ти предложът нещо и ти като първата кифла да им отвърнеш "ми аз не търся това " "това е грозно " "оф искам да е в чрно и бяло " като не търсиш това ..Бягай да гледаш по магазините или по списанията и интеренет . Гугъл не е единствената търсачка в целия интернет.![]()
![]()
И не се прави на такава , че разбираш много от мода . Защото като гледам по мненията ти изшбщо не си запозната с тези неща.
vse ednoMinalo e ve4e.Uspqhme da si namerim ne6to v 4ERNO I BQLO.I ne bqhme s dunki ili s kusi bluzki(tova bqha pove4eto ne6ta koito ni bqha predlojeni)
Първоначално написано от Yancheto
Ami nqmam snimki![]()
Vajnoto e 4e uspqhme da go izmislim i uspqhme da se vpishem v obstanovkata.
Bqh oble4ena s bqla rizka otgore edin 4eren potnik i edna retro shapka gore dolu su6tata kato na Madonna v give it 2 me![]()