- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със 2 счупени ръце съм Моля помогнете ми!!!
Професионален състезател съм по мотокрос и за 4 път си чупя крайник но този път двете китки. Моля ви кажете ми как да си избърша г*за. Много ви моля дайте ми съвет!!!![]()
stranno kak si pisal...
пиша с 1 пръст но не мога да се ибърша ще изцапам гипса ;(
Mоже само напред да си извие ръцете. ..Първоначално написано от samo_za_snimka
Отзад как да се обърне..
![]()
Еми.. Ще сложиш една стойка с тоалетна хартия след като се изходиш върху тоалетната чиния .. И почваш да се търкаш надолу и нагоре..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
..или помоли някой да те избърше
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ако бях на твое място бих се самообил гнусотия такава земи си папмперсиахахаха ахахаха хахахаха АХАХААХАХ
Хм .. да ти го избършем ние?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това да ти е проблма. Един съученик не взе диплома, защото в деня преди матурите, при игра на баскетбол, си счупи двете ръце. Ти ся за един задник мислиш.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
ааа как щее земам памперси ве то пари струва хаах![]()
навий си около гипса тоалетна хартия и се избърши а после го развий с уста![]()
Не бе,сериозно,помоли някой близък или приятел![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Аве аз карам мотокрос ама съм с 1 счупена ръка и нямам такъв проблем ама тозз твоя авер живота са е подиграл с него направоПървоначално написано от bulgarche-to
![]()
А досега как го прави... имам предвид след чупенето на ръцете. Предполагам, че ти се е наложило вече?
mindscan
Вземи един вибратор, увий го с тоалетна хартия,застопори го някъде и започваш с плавни движения нагоре и надолу докато не постигнеш идеален блясък на гъзо.
Аз щи еба майката на тебе ши сядаш на хуя на баща си путкаджияПървоначално написано от aciko
Спри да се правиш на интересен бе селянин тъп,тая тема си плаче за КЛЮЧПървоначално написано от Dawn_
![]()
![]()
![]()
![]()
I neq sam q 4upil i rebro s1m 4upil pak na toz det kaza za vibratora moga da mu kaja samo: awe ei pedal q mi qj huq we sedni na nqkoi r1b ei tai da ti vlezi huu posle moji da si 6ibni6 glavata s vsi4ka sila v sa6tiq r1b i da si br1kne6 v g1za bez da si naplun4i6 pr1sta kakto pravi6 sqka sutrin kat sa sabudi6.
Имаш ли с какво да я ебеш,смешник.Първоначално написано от Dawn_
За сметка на това,аз твоита пък си я рънча всяка вечер.
Кажи и,че имам да и давам 10 стотинки от миналата вечер,забравих да и плата на горката женица,пък тя толкова се старае като се праска с мен.
Ahh 4e si lo6 amaaa 6ta eba v nedagaviq kompot pone nei kat tvoita maika da sa ebe za 1 kofa 4ere6i i 19 kartinki turbo tui 4e si kompleksiran det ba6tati ti razcepva analnata jleza denono6tno ne e pri4ina da pi6e6 razni prostotii. Bezsmislen spor vodim 6tot v kraina smetka ti 6i izqde6 hui6tata
ебахти комплексарчето![]()
Еми една кофа череши е мн повече от 10 ст'инкиПървоначално написано от Dawn_
а 19 картинки от дъвка турбо възлизат на около левче само картинките ... тъй че, надживей го, aciko те закопа
![]()
![]()
![]()
ПП: "баща ти" се пише отделно![]()
ei maikati ciganska 6te ti kaja koi e giur!! smurt za teb i vasheto pleme!! bulgariq nad vsi4koПървоначално написано от МОХАМЕД
![]()
Намери си гадже да ти го бърше!!!!!!!!!!!!!!!
Ей .. мухльо ..Земи млъкни по-добре.. Защото ако имаше акъл може и т'ва да ти помогне да си обършеш омазания задник .. А не да въвриш и да дърдориш врели-некипели навсякаде.Първоначално написано от Dawn_
Дошъл да пита как да си избърше гъза .. Еми ето ти пример .Някой да ти е казал да сядаш на тоя вибратор . Можеш да го ползваш без да си го навираш в задника.![]()
![]()
![]()
От тъпи идиоти катот ебе ми писна вече.![]()
![]()
Puky много си красива![]()
Мерси..Първоначално написано от aciko
![]()
Не ме засрамвай пред другите ..
![]()
![]()
![]()