.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: по Skype

Град
    Велико Търново

по Skype

Kak bihte reagirali,ako gadjeto vi si pi6e s nqkoe gotino momi4e ili priqtelka po Skype i i pravi nqkakvi komplimenti ot sorta: mn si sladka ,mn si krasiva i t.n .6te skasate li s nego? 6te mu se sardite li? ili nqma da obarnete vnimanie .pitam prosto taka,poneje po skype 4ovek moje da kontaktuva s koito iska i ako slu4aino stane taka kakvo 6te napravite?
    Руса кукличка

Re: po Skype

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Kak bihte reagirali,ako gadjeto vi si pi6e s nqkoe gotino momi4e ili priqtelka po Skype i i pravi nqkakvi komplimenti ot sorta: mn si sladka ,mn si krasiva i t.n .6te skasate li s nego? 6te mu se sardite li? ili nqma da obarnete vnimanie .pitam prosto taka,poneje po skype 4ovek moje da kontaktuva s koito iska i ako slu4aino stane taka kakvo 6te napravite?
    Ами не мисля че моя мъж би го направил, поради простата причина, че рядко сяда на скайпа...или ако го прави, ще се прикрие много добре иначе най-много да му се озъбя два-три пъти ако направи такова нещо,иначе нямам много против...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Ще замълча, но сигурно и ще си му го върна с някой мой приятел.

...

Остави го да прави каквото иска и да не ти прави никакво впечатление ще му умръзне пък и това не е кой знае какво се пак не ходи с тях по кафетата ако почне вече поговорете си и му кажи че те дразни.Успех
    ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!

Аз съм си сръдлива, сигурно ще му се разсърдя(не, че това е най-добрия вариант)

Ами..аз съм си ревнива и определено нещо такова ще ме човърка до края на живота миако не говоря за него.така че предполагам,че ще говоря с гаджето си и просто ще го питам какво иска да каже с тези думи и така..

Като е скайп какво, не може да се пренесе в реалния живот ли? По принцип съм ревнива, така че ако ми се случи нещо такова, едва ли ще ми бъде приятно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ще му го върна тъпкано
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Ааа ужас!! Толкова съм ревнива.. Незнам какво ще направя, но ще ми е адски неприятно

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    Ще замълча, но сигурно и ще си му го върна с някой мой приятел.
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ами..аз съм си ревнива и определено нещо такова ще ме човърка до края на живота миако не говоря за него.така че предполагам,че ще говоря с гаджето си и просто ще го питам какво иска да каже с тези думи и така..
    Напълно съгласна

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ще направя така,че той "случайно" да види хронология,подобн на неговата
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ще му отмъстя.
    ROCK
    ON!

Това не ме вълнува

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Няма да ми стане много приятно, колкото съм ревнива... Ще говоря с него, ще го попитам какво цели с това.. ще му се разсърдя уж и за 2 часа ще ми е минало..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Re: po Skype

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    НЕ ако постянно прави тея комплименти той става annoying на нея тоест ако той ДОСТА ЧЕСТО ти говори на теб например mn si sladka ,mn si krasiva дали по някое време ще му кажеш нещо от типа спри се. и откаде си сигурна че е готино момиче

Град
    паралелно
    Не бих му се сърдила. Не бих и проверявала хронологията. Все пак и аз не съм света вода ненапита... А който търси нещо, което не му влиза в работата, винаги намира нещо, което не му се иска.

ако това се случи не бих скъсала с него.не съм дребнав човек но ако това което са си писали е с по силни думи може и да се расърдя малко....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Не мисля, че би ми направило чак толкова голямо впечатление.. Най-много да го избъзикам
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

няма да се подразня много но ще му го върна с някой мой приятел

Град
    Slivnica

...

Mi ako bqh az 6tqh da mu kaja 4e ne mi e priqtno da kazva na drugi momi4eta 4e sa krasivi... Ili puk da si pi6e s drugi...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Ще му се разсърдя...но то моите сръдни са безобидни

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от miminkaa
    Mi ako bqh az 6tqh da mu kaja 4e ne mi e priqtno da kazva na drugi momi4eta 4e sa krasivi... Ili puk da si pi6e s drugi...
    Точно така. Накарай до да блокира всички момичета и педали (и те са опасни, така да знаеш) в скайпа си и да разкара всички освен теб от телефона си (случайно да не са кодови имена..) И да го принудиш да стои заключен у вас докато не сте заедно

Това са глупости.. защо сте толкова дребнави всички?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

ще ми стане много тъпоо ще се сдухам мн яко от там ше си проличи че ми има нещу и е свързано с него ама пак няма да си призная
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен Аватара на babity
    Ще го съдера от ебавки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си