- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по Skype
Kak bihte reagirali,ako gadjeto vi si pi6e s nqkoe gotino momi4e ili priqtelka po Skype i i pravi nqkakvi komplimenti ot sorta: mn si sladka ,mn si krasiva i t.n .6te skasate li s nego? 6te mu se sardite li? ili nqma da obarnete vnimanie .pitam prosto taka,poneje po skype 4ovek moje da kontaktuva s koito iska i ako slu4aino stane taka kakvo 6te napravite?![]()
Руса кукличка
Ами не мисля че моя мъж би го направил, поради простата причина, че рядко сяда на скайпа...или ако го прави, ще се прикрие много добреПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
иначе най-много да му се озъбя два-три пъти ако направи такова нещо,иначе нямам много против...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ще замълча, но сигурно и ще си му го върна с някой мой приятел.
Остави го да прави каквото иска и да не ти прави никакво впечатление ще му умръзне пък и това не е кой знае какво се пак не ходи с тях по кафетата ако почне вече поговорете си и му кажи че те дразни.Успех![]()
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Аз съм си сръдлива, сигурно ще му се разсърдя(не, че това е най-добрия вариант)
Ами..аз съм си ревнива и определено нещо такова ще ме човърка до края на живота миако не говоря за него.така че предполагам,че ще говоря с гаджето си и просто ще го питам какво иска да каже с тези думи и така..
Като е скайп какво, не може да се пренесе в реалния живот ли? По принцип съм ревнива, така че ако ми се случи нещо такова, едва ли ще ми бъде приятно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще му го върна тъпкано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ааа ужас!! Толкова съм ревнива.. Незнам какво ще направя, но ще ми е адски неприятно![]()
Ще замълча, но сигурно и ще си му го върна с някой мой приятел.
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Напълно съгласнаПървоначално написано от moon_flower
![]()
Ще направя така,че той "случайно" да види хронология,подобн на неговата![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ще му отмъстя.![]()
ROCK
ON!
Това не ме вълнува
Няма да ми стане много приятно, колкото съм ревнива...Ще говоря с него, ще го попитам какво цели с това.. ще му се разсърдя уж и за 2 часа ще ми е минало..
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
НЕ ако постянно прави тея комплименти той става annoying на нея тоест ако той ДОСТА ЧЕСТО ти говори на теб например mn si sladka ,mn si krasiva дали по някое време ще му кажеш нещо от типа спри се. и откаде си сигурна че е готино момичеПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Не бих му се сърдила. Не бих и проверявала хронологията. Все пак и аз не съм света вода ненапита...А който търси нещо, което не му влиза в работата, винаги намира нещо, което не му се иска.
ако това се случи не бих скъсала с него.не съм дребнав човек но ако това което са си писали е с по силни думи може и да се расърдя малко....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не мисля, че би ми направило чак толкова голямо впечатление.. Най-много да го избъзикам![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Mi ako bqh az 6tqh da mu kaja 4e ne mi e priqtno da kazva na drugi momi4eta 4e sa krasivi... Ili puk da si pi6e s drugi...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ще му се разсърдя...но то моите сръдни са безобидни![]()
Точно така. Накарай до да блокира всички момичета и педали (и те са опасни, така да знаеш) в скайпа си и да разкара всички освен теб от телефона си (случайно да не са кодови имена..) И да го принудиш да стои заключен у вас докато не сте заедноПървоначално написано от miminkaa
![]()
Това са глупости.. защо сте толкова дребнави всички?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ще ми стане много тъпоо ще се сдухам мн яко от там ше си проличи че ми има нещу и е свързано с него ама пак няма да си призная
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ще го съдера от ебавки!