- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по Skype
Моето момче не би го направило. Прекалено консервативен е и не смята такива зарибявки за удачни, когато си имаш връзка. Освен това знае как ще реагирам аз - в такъв случай бих започнала да коля и беся, а пък е много привързан към мен, за да си позволи да стане такова нещо.
Иначе, ако се случи, казах как бих реагирала: светът ще му се види тесен, ако го спипам.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ще го прибия![]()
шегувам се
Сега сериозно аз съм си такава,че ще се расърдя,защото без причина няма да го пише това .. Значи има някакви намерения,но това се отнася за моето момче,а за теб-ти си го познаваш най-добре..
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Няма да ми стане приятно, но няма да си правя изводите преди да говоря с него. А и в крайна сметка аз му имам доверие и това не би ме притеснило.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
I tova samo,zashtoto e napravil kompliment na drugo momiche...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
A qui
Ще вдигна скандал!
Все пак скайп-а не е малка работа. То е почти като в живота!
Нали и ние там си пишем. Ако пише и на други горко му![]()
Ще вдигна скандал!
Все пак скайп-а не е малка работа. То е почти като в живота!
Нали и ние там си пишем. Ако пише и на други горко му![]()
ами той рядко влиза в скайп , но ако разбера за нещо такова бих му го върнала по същия начин![]()
One look in my eyes and you`d realize ..
you got my heart in your hands ..
mn to4no kazanoПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Първоначално написано от Riot
На мен ми се случи
Той ги е правил тези неща, когато отношенията ни бяха много обтегнати. Аз разбрах за тези му действия съвсем случайно,няколко месеца след като се бяха случили и вече се бяхме оправили.
НЕ си замълчах, естествено.
Говорихме дълго,всичко премина.
Но зависи и от самия мъж.
Smile!?