- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е ..?!??
[vbox7]http://vbox7.com/play:4370de85 [/vbox7]
случайно попаднах на тва и се чудя как може да има такива .. момичета![]()
и изобщо нормално ли е да е модерно на 13 години да си била с еди колко си момчета и да си имала еди колко си бройки
![]()
накъде отива тоя свят ..
![]()
no doubt-don't speak
Ne se 4udi, ne se mai, prostotiqta v jivota nema krai...
Ako decata sa vyzpitavaha pravilno, nema6e da sa stiga do tuk
Тва е няква ебавка за вдигане на рейтинга на тъпото шоу
![]()
i kvo se 4ydi6?????Първоначално написано от HelSy
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
...
и аз мисля, че е ебавка, хората измислят какво ли не за рейтинга, но ако е истина повече ме изненадва часта, че иска бебе на тази възраст
На 15 е момичето бе..Първоначално написано от HelSy
Иначе тва в болд ме кефи най-мноо...
Първоначално написано от HelSy
jiveem v svoboden svqt i vseki ima pravo da si pravi kakvoto si iska a nie nqmame pravo da sudim nikogo taka kakto neiskame da sudqt i nas.....
Ujas. Kak si e namerila tolkova mnogo balutsi da q chukat![]()
Eating isn't cheating - Arnold
'Комбинация от двете' съществува ли като вариант ?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Добре и никой ли от вас не разбра ,че момичето иска бебе защото и нейните приятелки имали бебета и майкаи я заварила да се шляка с някъв на нейното легло.Просто е момичето иска БЕБЕ!!!(Щото е тъпа овца)![]()
Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg
То бива бива откачена работа, ама сега поне разбрах, че не само в България има малолетни курви на по 13-15год.![]()
Не се очудвам....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Мерси за темата.Не го бях гледал, "интересно" момиче.За къде се е забързала да има деца?Може би нашите роми, от нея са видяли да почват от 12 годишни с дирисата...![]()
тва го гледах скоро .......![]()
и нямам думи направо....
![]()
момичето е на 15, и се е ебала над 300 пъти с 300 различни човека защото е искала да има бебе, и е колекционирала всякакви бебешки играчки и предмети.правила е секс без предпазни мерки...![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Все пак ебавка или не,за вдигане на шоуто или не на света ще има поне 1 такава...За мен е курва.....
Ами ако родителите са я възпитавали акто хората,можело и да стане човек от нея,ама....
UhaaAAaA![]()
![]()
![]()
![]()
IsKam i prod1ljenieto
![]()
4e mi stana interesno
![]()
Aми не се учудвам да ти кажа,като се погледне тоя свят накъде отива и направо се чудиш дали ти се живее![]()
![]()
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
някои плачат.... други се смеят![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
{SeXy_BaBy} търсих продължение ама не намерих такова ..иначе това шоу се занимава с такива случаи на проблемни тийнове ..
...и каквиии ли не неща има .. ама тва ме изкърти отсякаде
![]()
no doubt-don't speak