- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА или ПРОТИВ турците в България
za ili protiv turcite ste ??? mrazite li gi ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направо ми е през кура за разликата, такива като тебе са за напалм.Първоначално написано от МОХАМЕД
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Както казах,уважавам турците или там арабското общество,стига те да уважават БЪЛГАРИТЕ,БЪЛГАРИЯ-КОЯТО ИМ Е ДАЛА ДОРИ МИНИМАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НЯКАКВО РАЗВИТИЕ И РАБОТЯТ,А НЕ ДА ТОЧАТ ПАРИ!
Какво означава за теб "помощ за България"?Първоначално написано от МОХАМЕД
kiss assПървоначално написано от tiesto
![]()
Аз лично сега не ги мразя.Съдейки по произхода им,по-конкретно по това,че сме били 5 века под турско робство,трябва да съм ги мразила от дъното на душата си,но гадните турци са били главно богатите и Султанът,защото точно те са ни трепели нас,до като бедните турци са били като нас и те под 1 вид робство те даже са били много работливи и добри и са си помагали с повечето българи.![]()
Не мразя турците! Вижте Ахмед Дуган и другите турски лидери наистина ги ненавиждам!Се едно някой от нашите български политици да иде в Турция и да стане кмет ,лидер на водеща партия в дадената страна или президент кой ще го допусне това никой ,освен нащо тъпо правителство.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Не мога да сложа всички под един общ знаменател. Познавам наистина много добри, както и ужасни турци. Нямам нищо против тях, и те са хора като всички останали. Но наистина както каза summer_moon31 съм против турците в правителството
Против съм да ни управляват турци.
Против съм да слушам по телевизията интервю с турчин, който ни нарича гяури.
Против съм да има турци в България. Българи с турски произход-да, обратното не.
Против съм в БНТ (забележете БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА телевизия, да има новини на турски)
Против съм КЪрджали и.т.н да са провинций на Турция.
Против съм "българите", живеещи в Турция да гласуват в България.
На кратко, да не ми се мяркат Ахмед, Али, Осман и.т.н. пред погледа.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Най-мразя,като чуя да се говори на турски.
Абе в България сме,бе педерасти.
London Tipton
OpredelenO prOtiv..........ne sum pasistka no...![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Мохамед ебан и окървавен !!!
protivvvvvvvvvvvvvvvvv
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
as neam ni6to protiv kam smotanata im rasa no ne mi e priqtno da vijdam turci ili ivaop6te da im 4uvam tapiq ezik na koito govorqt i as sam PROTIV turcite v bg imat si darjava da jiveqt v neq ....
.....Maikaim ciganska da iba![]()
Не знам,дали се подиграваш,но си адски прав/а.Първоначално написано от petet
Към БВП ще добавя и външната търговия.
Аз съм на мнение,4е щом турците не желаят да се интегрират,а се делят (пример за това са турските вестници,турските новини по БНТ,етни4еските у4илища),аз не съм длъжна да ги приемам като 4аст от българското население.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
дем бастърдс...
като начало съм на мнение, че турци в управлението ни не трябва да има и е пълен шибан абсурд.
да ходим да им се ръгнем ние в държавата да ги ръководим, мама му?
БЪЛГАРИЯ е, ффс.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
protiv,nie tuka da ne sme turska darjava q,ne stiga 4e imat takava ogromna darjava pak i iskat i na6ta ai vaete se....![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
против мангалите съм!!!
турците по-не ме бъркат,но клипчета като това: http://www.clip4e.com/playfscr.php?i...ite_v_bylgariq ме разбиват![]()
не съм расист(уж),не съм отгледана като такава,но все-пак...ИМА СИ ГРАНИЦИ
лошото е,че има и много свестни индивиди от такава народност,но се водя от предрасъдаци и ежедневието... не ми харесва езика им,не ми харесва и колко са много в нашата родина,а за намеренията и наглостта на Доган и някои други политици просто нямам думи![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не ги мразя ама са ми некви дразнещи
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
ЗА или ПРОТИВ турците в България? И да съм "за", и да съм "против". Те са родени тук и ще умрат тук. Какъв е смисъла от цялата тема?
Повечете не ги мразя, въпреки че някои субекти са или дразнещи, или достойни за мразене.
И не бъркайте Доган с обикновения турчин. Същото като да мразиш баба си, че е гласувала за БСП. Такива са и разбиранията просто.
аре трай сиПървоначално написано от Мо6no
кво ми се правите с тия мнения
и за и против
келеш прост
турчина си е мазен, гнусен мангал
България - за българите!
Не обичам турци и араби, а цигани мразя.![]()
ПРОТИВ![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!