duci, аз лично веднъж направих грешката (казвам "грешката" защото за мен е/беше грешка) да тръгна с едно момче (той много ме харесваше, дори беше лудо влюбен в мен, а аз не бях наясно какво изпитвам, защото наскоро бях приключила дълга връзка, от което страдах много, макар че не го показвах...) Та... това момче ме е виждало в най-лошата ми светлина, беше най-добрия ми приятел и въпреки всичко ми призна, че изпитва нещо повече от "приятелски чувства" към мен... Реших да опитам, дали за утеха след всичко, което преживях преди това, или защото и аз изпитвах нещо към него, не знам, но съжалявам много за това, защото след 5-6 месечна връзка се разделихме и сега дори не си говорим... Много ми липсва като приятел, но след всичко случило се между нас, не можем да сме отново заедно, нито като приятели, нито като нещо повече... Съжалявам, че изгубих един от най-добрите си приятели по този начин, затова съм си казала, че повече няма да имам повече от приятелски отношения с момчета, които имам за много добри приятели, които напоследък станаха доста
С това не искам да ти кажа да не искаш да бъдеш с момчето, което обичаш, или пък (с последния ми коментар) да те убеждавам, че ще си изтъвеш шанса да бъдеш с човека, когото обичаш... Ти си на 15, тепърва навлизаш в живота и ти предстоят толкова много радости и раочарования в любовта, че просто си нямаш и на идея... Желая ти всичко хубаво и дано решиш какво да правиш с чувствата си!