.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

незн какво да правя :(

ем зна4ии има едно мом4енце което ме харесва...той е страшно забавен,мил,нежен...въобще може да бъде страхотно гадже.но проблемът е 4е не ми харесва в лицето.просто...не мога да му свикна как да тръгна с него след като всеки ден по няколко 4аса ще го гледам в лицето което изобщо не ми харесва но не мога да го изпусна-1 ще го нараня,2-и аз му харесвам вси4ко останало без...лицето сиг ви се струва страшно глупаво

na men lichno mi se struva glupavo
    Truth is only skin deep

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,глупаво е.Заради това много момичета пропускат шанса си да бъдат щастливи и обичани.Не винаги зад красиво лице се крие същото определение и за душата.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Еми като не ти харесва не тръгвай с него..Бъдете приятели пак ще си щастлива с такъв приятел.От моя клас има едно мн свестно момче но е грозно и кво трябва да тръгна с него ли?Моето мнение е че като не ти харесва не тръгвай с него..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Явно не го харесваш достатъчно,защото когато човек е влюбен в някого,то той го обича с всичките му недостатъци.Съветвам те да не тръгваш с него,щом не изпитваш силни чувства .Иначе може да настъпи един момент,в който да го гледаш и да си казваш "К'во правя аз с тоя,след кaто даже не ме привлича"
    [i][b]When it

Според мен не трябва да тръгваш с него щом не ти харесва. Аз лично не бих могла да имам връзка с някого,който не ме привлича дори да е най-перфектния по характер. Наскоро ми се случи подобно нещо с един мн домър приятел, но просто аз не го харесвах и затова не станаха нещата и те съветвам: бъдете си приятели, така ще ти е по-добре.

pfff ....mn glupavo men ako pita6 kak moje da haresva6 mom4e sled kato ne go haresva6 mn glupavo zvu4i da ti kaja haresva6 v1tre6noto v nego toi 6tom e mil zabaven i o6te kvo pi6e6e tam za kvo ti e da go haresva6 v1n6no rqdko se namirat i krasivi i dobri mom4eta izvinqvai ama 6tom e mil i dob1r s teb ti kvo drugo iska6???krasotata nqma ni6to ob6to spored men
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Цитирай Първоначално написано от Little Woman
    Явно не го харесваш достатъчно,защото когато човек е влюбен в някого,то той го обича с всичките му недостатъци.Съветвам те да не тръгваш с него,щом не изпитваш силни чувства .Иначе може да настъпи един момент,в който да го гледаш и да си казваш "К'во правя аз с тоя,след кaто даже не ме привлича"
    +2

ми слагаш му един плик на глвата.
    иначе щом за теб най-важното е да е кат актьор твой проблем. нема смисал да тръгваш с него щото ще нараниш момчето.
    требва да гледаш и душата на човека , характера начина на мислене и поведение.
    Войни на Тангра

Да,смятам,че си глупава...А що се отнася до момчето - не мога да разбера какъв ти е проблема.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Като не ти харесва - не тръгвай с него, никой не те кара на сила.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Little Woman
    +1

ти си тъпа
    (сори)

Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    ти си тъпа

Повърхностна си,мое мнение е,че той заслужава нещо по-добро

ne mi se sardi no si tapa krava deto ne znae6 kvo iska6 i vaop6te ne tragvai s tova mom4e ti osven liceto mu dr vijda6 li ...
    i o6te ne6ty ne vseki 4ovek e idealno saavar6en

И Квазимодо е добър по душа,ама няма да тръгнете с него,нали?Защо обвинявате момичето?!Вие ще си хванете ли гадже,което ви се струва грозно?Дори и да сте ходили с грозници са ви привличали,харесало ви е нещо във външността им.

Цитирай Първоначално написано от _wait_and_bleed_
    И Квазимодо е добър по душа,ама няма да тръгнете с него,нали?Защо обвинявате момичето?!Вие ще си хванете ли гадже,което ви се струва грозно?Дори и да сте ходили с грозници са ви привличали,харесало ви е нещо във външността им.
    eee,най сетне един добър и милостив 4овек да ме подкрепи!! мерси мн,бях по4нала да се от4айвам

не ти харесва лицето и се чудиш как ше бъдеш с него-значи не го харесваш достатъчно,защото ако беше така нямаше да ти пука!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от _wait_and_bleed_
    взе ми буквите от клавиатурата!! мн приказват пък нищо смислено не казват

Град
    Велико Търново
    az kato haresvam 4ovek otvatre go haresvam i otvan.kakvi sa tezi gluposti. kato ne ti dopada go ostavi da nameri 6tastieto drugade
    Руса кукличка

emi to tova si e tvoe re6enie...moje da trugne6 s nego vupreki 4e ne ti haresva mn ama ako primerno te otvara6tava daje, ne si i pomislqi da trugvate...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Студентски град!
    Честито ти си поредното материално момиче което незнае какво иска...Тъпа си и то мн.-не се притеснявай повечето са тъпи като теб...

Цитирай Първоначално написано от ss
    Честито ти си поредното материално момиче което незнае какво иска...Тъпа си и то мн.-не се притеснявай повечето са тъпи като теб...
    Ето и поредния некомпетентен комплексар!

Град
    Slivnica

..

Mii spored men bi trqbvalo da mu dadesh shans.. Moje puk i da izlezne ne6to ot vraskata vi i da svikne6 s liceto my...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си