ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!?Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА
![]()
![]()
![]()
Цепят се от другите, и се правят на интересни, а всъщност са някакви лигльовци,които не могат да приемт реалността.Иначе против стилът им нямам против, дори преди и аз бях с емовска прическа и дрехи...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !
.,., аплодисменти и за момичето което още не е разбрало,че емо стайла вече не е на мода ! опа ! как може да съм толкова несъобразителна ?!?та това не е просто стайл ! това е тяхния фъкинк лайф !
п.с.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
ti da ne bi da si emo?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз нямам нищо против тях.Но ме дразнят тъпите пози,които до вчера били чалгари,а днес са емота.И изказването:Емо е моя живот![]()
.Като го чуя се спуквам от смях.До вчеря ми слушали Преслава,Гергана и там някфи си,и днес казват че емото е начина им на живот.
![]()
![]()
![]()
![]()
Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Емоционални Малтретирани Олигофрени![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti![]()
![]()
soul1199 не виждаш ли,че е ийму ?! все пак преди името си има xX![]()
![]()
" XxSweet_TeddyxX " ... влизаш в импулса и откъдето и да погледнеш сички с такива ххх-та са емоционални или сценични олигофрени !
![]()
![]()
относно стайла им дрешки там простотии нищо против .. нерват ме самите те xD отрепки ! и да продължават да реват що другите не ги приемат ...
че само те ли имат проблеми ?!аз ако бах емоционална преди изпита тука ръцете трябваше да са леш
![]()
иии ме напушва на смях като вида някфи такива налягали по земята кат някфи просяци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Време е да млъкнете с това "Емоционално Малтретиран Олигофрен",че ми се обръща стомаха.Глупаци.
Просто са противни.Толкова.
London Tipton
А дали вие,които излизате с адски плоското определение "емоционално малтретирани олигофрени" имате представа какво значи да си "емоционално малтретиран"???..
Не,че 98 % от бг "емотата" имат де .. принципно не ми пречат,но ме дразни това,че още не са видяли абсолютно нищичко от живота и вече приказват как не им се живеело,колко било трудно.. а как са си живеели преди да навлезе тази мода?! .. ебати слабаците.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Смешни са ми. Начина им на обличане(на момичетата) ми харесва. Ама по принцип начина им на живот и т.н. - не
![]()
Първоначално написано от cvetelinaaa
трябва да под4ертая 4е ти говориш за истинските емота .... А НЕ ЗА ПОЗИОР4ЕТАТА !! (КАКВИТО СА ВСИ4КИ В БГ )
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата![]()
Meн ме дразнят,защото се равят на такива каквито не са!!!Нямам нищо против стила,но на истинските ЕМО-та!Тези в Бг са големи фейкове!И аз съм много по-добре от тях!А коя си ти да ми говориш така?Всеки си има мнение!Първоначално написано от Forest_girl
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ми хлапета,които се правят на фешън и на депресирани.Има хора с толкова много проблеми деца без родители деца които седят гладни,а те кво здрави и читави аве да се прайм на големи гъзари.Глупаво е не ми харесва,ама наистина спрете да отварят тия теми просто не са интересни![]()
Вече има такива теми?Първоначално написано от slavito007
Господ ме е пощадил ,щом не съм попаднал на тях!
![]()
![]()
![]()
Ето http://vbox7.com/play:10b4bc58 и ще разбереш защо ги мразят половината!На мен лично са ми неприятни и това е!
То на никой живота не е розов ,ама тези емота си мислят ,че тяхния е най-зле!Има хора които нямат покрив на главата си и нямат какво да ядат ,а тези защото компютъра им е блокирал ,ще се самоубиват !Смешка!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ти нали беше ЕМОПървоначално написано от Emo Doll
що се отказа ?
Първоначално написано от comics
Всеки има проблеми,та дай сега,като имам проблеми да се самоубия![]()
Бъди себе си..
Ами когато ги гледам се срамувам,че сам човек.Струва ми се най-долният индивид щом може да му хрумне нещо като емовските глезотии.![]()
Първоначално написано от mort
"съм" - грешка на клавиатурата.![]()
Темата още не е заключена..?!![]()