.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Тема: EMO

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: EMO

Цитирай Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
    Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
    ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!? Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА

Цепят се от другите, и се правят на интересни, а всъщност са някакви лигльовци,които не могат да приемт реалността.Иначе против стилът им нямам против, дори преди и аз бях с емовска прическа и дрехи...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !

Град
    PlD ;]
    .,., аплодисменти и за момичето което още не е разбрало,че емо стайла вече не е на мода ! опа ! как може да съм толкова несъобразителна ?!? та това не е просто стайл ! това е тяхния фъкинк лайф !

п.с.

no doubt-don't speak

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: EMO

Цитирай Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
    Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
    ti da ne bi da si emo?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    СофиЯ
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Аз нямам нищо против тях.Но ме дразнят тъпите пози,които до вчера били чалгари,а днес са емота.И изказването:Емо е моя живот .Като го чуя се спуквам от смях.До вчеря ми слушали Преслава,Гергана и там някфи си,и днес казват че емото е начина им на живот.

Град
    Скитосвам по улиците
    Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Емоционални Малтретирани Олигофрени
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!
    Ето за това говоря, че ме дразни! Обиждаш ги, но си много по-зле от тях, адски си зле щом говориш така! Те не ме дразнят, не пречат на никой, нали! Но ти и тези като теб ме дразнят много!

Град
    PlD ;]
    soul1199 не виждаш ли,че е ийму ?! все пак преди името си има xX " XxSweet_TeddyxX " ... влизаш в импулса и откъдето и да погледнеш сички с такива ххх-та са емоционални или сценични олигофрени !
    относно стайла им дрешки там простотии нищо против .. нерват ме самите те xD отрепки ! и да продължават да реват що другите не ги приемат ...
    че само те ли имат проблеми ?! аз ако бах емоционална преди изпита тука ръцете трябваше да са леш иии ме напушва на смях като вида някфи такива налягали по земята кат някфи просяци

no doubt-don't speak

Време е да млъкнете с това "Емоционално Малтретиран Олигофрен",че ми се обръща стомаха.Глупаци.

Просто са противни.Толкова.
    London Tipton

А дали вие,които излизате с адски плоското определение "емоционално малтретирани олигофрени" имате представа какво значи да си "емоционално малтретиран"???..
    Не,че 98 % от бг "емотата" имат де .. принципно не ми пречат,но ме дразни това,че още не са видяли абсолютно нищичко от живота и вече приказват как не им се живеело,колко било трудно.. а как са си живеели преди да навлезе тази мода?! .. ебати слабаците.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на Qnchety
    Смешни са ми . Начина им на обличане(на момичетата) ми харесва. Ама по принцип начина им на живот и т.н. - не

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    само хленчат (" падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото

трябва да под4ертая 4е ти говориш за истинските емота .... А НЕ ЗА ПОЗИОР4ЕТАТА !! (КАКВИТО СА ВСИ4КИ В БГ )
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    У нас Си (=

Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Ето за това говоря, че ме дразни! Обиждаш ги, но си много по-зле от тях, адски си зле щом говориш така! Те не ме дразнят, не пречат на никой, нали! Но ти и тези като теб ме дразнят много!
    Meн ме дразнят,защото се равят на такива каквито не са!!!Нямам нищо против стила,но на истинските ЕМО-та!Тези в Бг са големи фейкове!И аз съм много по-добре от тях!А коя си ти да ми говориш така?Всеки си има мнение!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми хлапета,които се правят на фешън и на депресирани.Има хора с толкова много проблеми деца без родители деца които седят гладни,а те кво здрави и читави аве да се прайм на големи гъзари.Глупаво е не ми харесва,ама наистина спрете да отварят тия теми просто не са интересни

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Цитирай Първоначално написано от KUDJO
    Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!
    Ами те нали точно смърт целят? Самоубийство, чепкане на вени и т.н.
    Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"...
    Вече има такива теми? Господ ме е пощадил ,щом не съм попаднал на тях!

Ето http://vbox7.com/play:10b4bc58 и ще разбереш защо ги мразят половината!На мен лично са ми неприятни и това е!
    То на никой живота не е розов ,ама тези емота си мислят ,че тяхния е най-зле!Има хора които нямат покрив на главата си и нямат какво да ядат ,а тези защото компютъра им е блокирал ,ще се самоубиват !Смешка!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Абееееееееееееееееееее, таман изчезнаха последните подобни теми!!!!!!!
    Защо пак?!
    Не им ли мина "модата" вече на тея?!
    Ти нали беше ЕМО що се отказа ?
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Всеки има проблеми,та дай сега,като имам проблеми да се самоубия
    Бъди себе си..

Ами когато ги гледам се срамувам,че сам човек.Струва ми се най-долният индивид щом може да му хрумне нещо като емовските глезотии.

Цитирай Първоначално написано от mort
    Ами когато ги гледам се срамувам,че сам човек.Струва ми се най-долният индивид щом може да му хрумне нещо като емовските глезотии.

"съм" - грешка на клавиатурата.

Темата още не е заключена..?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си