.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Дали ще е проблем ?

Ами значи на изпита по математика чертах с химикал и това дали ще е проблем И другия въпрос е една моя приятелка пък нищо не е писала на черновата,само е драскала,не знам къде е решавала!И за това дали ще има проблем?
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    не няма никъв пролем аз също чертах с химикал и нищо не ми казаха
    тай че споко

За това че си чертала с химикалка не е проблем
    попринцип казват че дори не поглеждат черновите

Град
    Ha MopeTo (sun)
    според мен може и да се заядадт,защото е прието чертежите да се правят с молив и линия...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    според мен може и да се заядадт,защото е прието чертежите да се правят с молив и линия...
    Дано не,защото тогава 60% от кандидатстващите ще си имат проблеми...

Град
    40 Miles from the Sun
    Не е проблем, миналата година всичките ми познати бяха чертали с химикал и бяха драскали, ама на никой не са му направили проблем. Нема се плашите!

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    ВИЕ СТЕ БОЛНИ като че ли синямам друга работа, с чертожни инструменти и моливи ще се занимавам.Такива глупости не съм носила на нито един от 3те изпита по математика, на които съм била, в крайна сметка си ги изкарах всичките Не се притеснявайте за тези работи...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ПфФфФ... това са глупости... Тях не ги е грижа с какво си чертал/а.Може с химикал,маркер и каквото се сетиш още... Те проверяват както си заградил/а в отговорите

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе кво се спичате деа, аз преди 4 години когато бях, на черновата си рисувах къщички и хора, вие се панирате, че сте чертали с химикал...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз пък не си носех пергел например. То и нямаше окръжности (само на една задачка). xD Аз чертах ту с молива, ту с химикала, а по едно време писах с молив.

Кой ше ти гледа черновата бе?!Важното е отговорите да са верни!

е казаха че и черновите гледат,но според мен няма да има проблем ако си чертала с химикал,то аз 1 зад с химикал друга с молив.. само да не си слагала някакви фитурки да помислят за знак..иначе е ок другото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си