Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
заключвайте
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Нямам ли право, да не ми харесват?
we give it all.
само хленчат ("падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото
+1 по-добре не мога да го кажа...Първоначално написано от cvetelinaaa
Абееееееееееееееееееее, таман изчезнаха последните подобни теми!!!!!!!![]()
Защо пак?!
Не им ли мина "модата" вече на тея?!
Дразни ме това, че сякаш само те имет проблеми, на другите живота им е песен... Абе, дразнят ме по принцип, музиката им, "емо не е стил, емо е начин на живот".... или на прекъсване на живота... Изобщо, мое право си е да не ги харесвам!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!![]()
Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg
Дразнят ме,щото са poser-и.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Щото е модерно да се мразят емота... Когато не бича яко Преслава или хаус, псувам емота... Проблем ли е ?![]()
Emocionalno Maltretirani Oligofreni 6te go pi6a v vsqka tepa svarzana s emota ili kvit sa tam mislqt 4e jivota na nas e rozov a tehniq 4eren da varvqt po dqvolite tapaci ....mejdu drugoto i te ne znaqt kvo iskat....![]()
Ами те нали точно смърт целят? Самоубийство, чепкане на вени и т.н.Първоначално написано от KUDJO
Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"...![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Вий убао си праите та?аци с емотата, ама нали тва сичкото го правят за 'повече внимание'..Явно действа..
![]()
Депресари,някои хора се правят на такива например някои съученички,само да привличат внимание,тъпотия,една се правеше ,че си реже вените с макетно ножче...,ама едва ли ще го направи.![]()
ROCK
ON!
Вече не е модерно да си емо..А и темата е дискутирана много пъти.
няма емота вее!няма такова нещо като ЕМО!!тва е означава само Елитна Мършава Овца или Емоционално Малтретиран Олигофрен!![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Какво против да имам? Те се убиват, освобождават място на друг, па и плюс това им мина модата.![]()
отчаяни хора търсещи внимание!
В нашето училище повечето момичета дето ги изчукаха и после станаха емо.. та това е основната причина да станеш емо... ама кой гти е карал да прават свирки в гората..
абе предстасвяте ли си всяка сутрин преди училище да ставаш в 5 да си правиш косата рошава.... до 20 години си плешив!
И аз така мисля!Първоначално написано от magi_megi
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аз пък нямам нищо против емотата - не пречат на никой и си живеят живота както им харесва на тях. Защо все ви дразни нещо не мога да разбера. Иначе ми е странно защо си режат вените и тия неща, но те явно си имат причини. Не ме дразнят и не разбирам вие защо ги обиждате така. По-скоро ме дразнят хората, които дори без да познават човека го обиждат или бият само защото е ЕМО. Това ме дразни, но те не.
OООХ,ТОЛКОВА МНОГО ТЕМИ ИМА ЗА ТЕЗИ ЕМОТА!Щ
ОМРАЗНАХА МИ ВЕЧЕ!
Summer (h)
Къв е смисъла да мразиш емотата? Нито ти пречат, нито се натрапват, ако искат да се самоубиват или да си пускат бритони, на мене нито ми пука, нито може някой да ми пречи че да го мразя.
емо .. ?!
Дразнят ме с това , че са напълно необразовани на тема емо стил.
Облеклото им (говоря за България) е доста еволюирало.Демек бившите фешънчета спряха да се респектират и решиха да станат емо,защото си помислиха,че привличат голямо внимание.Но не се отказаха от някои фешън дрънкулки и решиха да ги смесят с емовски аксесоари-ръждясали безопастни игли,скъсани чорапи,протрити шноли с череп и т.н.
С музиката е същото.Очаква се,че въпросните емота би трябвало да слушат emocore.Но те си запазиха и старите музикални презпочитания-чалга и хаус.Това не им пречи да се слагат под общия знаменател-emo kids.Емо съм - боядисана коса , кокоша прическа.Черепи и звездички навсякъде по черните дрехи.Лъскави фиби и диадеми.Но ходя на чалгарска дискотека.Е супер!
Имам проблем!?
Всички имаме проблеми.. семейни ,с приятели , гаджета и т.н ..
Ако всички бяхме станали емо-та до сега света щеше да остане без хора.
Емота-хора изолирани,малтретирани като малки търсещи внимание !
Fuck Emo , Be Gosho !!
То си е техен собствен избор - като искат да привличат внимание по този начин, нека го правят.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.