.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Тема: EMO

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Уважавам правото на всеки да си изглежда както си иска и т.н. В емотата не ми харесва просто това, че са безгръбначни същества, които вместо да се вземат в ръце и да си решат проблемите стоят и се самосъжаляват. На никой живота му не е безпроблемен, ама айде всички да седнем и да заплачем...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

ми незнам кво може да се харесва в Емоционално Малтретираните Олигофрени ???

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз не ги мразя . . . кефят ме на външен вид повечето ,обаче са големи позьори . . . в целият си живот съм била прекалено емоционална ,но не се изживявам като емо ,нито си променям целия външен вид.Ако си емо всеки случай не се чудиш как да го покажеш и да се кефиш от това ,а просто си такъв вътре в себе си.Тези в БГ са просто позьори

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Харесва ми стила им на обличане..и прическите радват..!Но не и рязанетона вените..музиката..и гримътна момчетата... тъпо е момче с грим..!

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    заключвайте
    щото си един шибан педераст.
    Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    само хленчат (" падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото
    аре да не четете глупостите на хейтърите по нета.. падна ми значката. на майка ти тъпата значка.
    Цитирай Първоначално написано от KUDJO
    Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!
    деба и завистливото копеле деба
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Дразнят ме,щото са poser-и.
    не всички сестро
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Цитирай Първоначално написано от KUDJO
    Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!
    Ами те нали точно смърт целят? Самоубийство, чепкане на вени и т.н.
    Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"...
    вени смърт? духай. тва че някви тъпи хлапета са го измислили всички знаят емо с тва деба смотаняци
    Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Депресари,някои хора се правят на такива например някои съученички,само да привличат внимание,тъпотия,една се правеше ,че си реже вените с макетно ножче...,ама едва ли ще го направи.
    ти си депресар бе болен.. депресии вени рязане -- фалшиви истории духайте хейтъри
    Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
    Вече не е модерно да си емо.. А и темата е дискутирана много пъти.
    само така си мислиш скъпа
    фешъните са навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    няма емота вее!няма такова нещо като ЕМО!!тва е означава само Елитна Мършава Овца или Емоционално Малтретиран Олигофрен!
    и ти ли си хейтърка ма курво миризлива
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    емо .. ?!
    Дразнят ме с това , че са напълно необразовани на тема емо стил.
    Облеклото им (говоря за България) е доста еволюирало.Демек бившите фешънчета спряха да се респектират и решиха да станат емо,защото си помислиха,че привличат голямо внимание.Но не се отказаха от някои фешън дрънкулки и решиха да ги смесят с емовски аксесоари-ръждясали безопастни игли,скъсани чорапи,протрити шноли с череп и т.н.
    С музиката е същото.Очаква се,че въпросните емота би трябвало да слушат emocore.Но те си запазиха и старите музикални презпочитания-чалга и хаус.Това не им пречи да се слагат под общия знаменател-emo kids.Емо съм - боядисана коса , кокоша прическа.Черепи и звездички навсякъде по черните дрехи.Лъскави фиби и диадеми.Но ходя на чалгарска дискотека.Е супер!
    Имам проблем!?
    Всички имаме проблеми.. семейни ,с приятели , гаджета и т.н ..
    Ако всички бяхме станали емо-та до сега света щеше да остане без хора.
    Емота-хора изолирани,малтретирани като малки търсещи внимание !

Fuck Emo , Be Gosho !!
    тука май май бъркаш фешъните
    твойта глава е кокоши гъз
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
    Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
    ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!? Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА
    завиждай ма
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !
    тъп бритон ама завиждаш нали щото си грозен и не мойш си опрайш мазната коса аре кат си я опрайш ми са обади тъпа курво
    Цитирай Първоначално написано от metomаn88
    СМЪРТ!
    УМРИ!!!
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!
    ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
    ти пък си изостанала случайно на теб да не ти обръщат внимание? курва
    Цитирай Първоначално написано от mEChyY :)
    Емоционални Малтретирани Олигофрени
    уличниците да не се обаждат
    Цитирай Първоначално написано от boni.bonbon
    ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti
    fake
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U

Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата
    твойта мода е минала кокошко недъгава въри си махни космите между зъбите и пак приказвай
    PS: и кажи на майка си да ти обръсне гъза
    --
    всички по-горе хейтъри умрете и повече да не се чува за вас.

Аве човек ти на ред ли си? Ти казваш че били хейтъри, а те просто си изразяват мнението, няма да го промениш като ги напсуваш, бахти детската логика o.0 И айде малко прочети преди да пишеш тъпизми.
    "Fashion and stereotype
    In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide."

Ако не можеш да си го преведеш си е твой проблем. А това, че според теб някой завиждал/а за прическите е простооо.. Аз не мисля че човек може да завижда на друг, който не вижда, аз не завиждам на сляпите Просто всичко това се превърна в една поза и както другите казаха - няма смисъл да се обсъжда. Край, emo is dead.
    Has Taken My Sight
    Taken My Speech
    Taken My Hearing
    Taken My Arms
    Taken My Legs
    Taken My Soul
    Left Me with Life in Hell

Цитирай Първоначално написано от `omGfreak!
    Аве човек ти на ред ли си? Ти казваш че били хейтъри, а те просто си изразяват мнението, няма да го промениш като ги напсуваш, бахти детската логика o.0 И айде малко прочети преди да пишеш тъпизми.
    "Fashion and stereotype
    In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide."

Ако не можеш да си го преведеш си е твой проблем. А това, че според теб някой завиждал/а за прическите е простооо.. Аз не мисля че човек може да завижда на друг, който не вижда, аз не завиждам на сляпите Просто всичко това се превърна в една поза и както другите казаха - няма смисъл да се обсъжда. Край, emo is dead.
    emo is not dead ама фешъните запълват всичко.
    sorry за горе обаче вече не издържах. да влезнеш в някой форум и ако не ти вземат нервите с ей такива темички няма да е.
    от тая тема останах с впечатление че никой не знае какво е емо ама приказва насам-натам простотий. и за десерт - emo is dead, да бе. айде чакам ся да ме изкарате разбирача с псувни.. лапета

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!
    ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после

абе къв си ти да ми говориш така!Всеки си има мнение и аз казах моето,а КУРВА е майка ти!Няма да лапна тфоя мн ясно,сиг няма да го усетя Аре,загорели момъко,ходи си бии чикиите и се наслаждавай,щото скоро няма да видиш момиче на х*я ти!
    П.С извинявам се за думите,които употребих,ама не се сдържам вече!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от confused_m
    "Fashion and stereotype

emo is not dead ама фешъните запълват всичко.
    sorry за горе обаче вече не издържах. да влезнеш в някой форум и ако не ти вземат нервите с ей такива темички няма да е.
    от тая тема останах с впечатление че никой не знае какво е емо ама приказва насам-натам простотий. и за десерт - emo is dead, да бе. айде чакам ся да ме изкарате разбирача с псувни.. лапета
    Ако ти не псуваш и теб няма да псуват.И не завиждам на емотата!
    7 години съм учила с такива,даже имам съседка-емо.Въобще не ми харесва.
    Като емо из НОТ дед,кво се обиждаш тука???Айде,айде...Нали не ти пука какво говорят другите,а?Ти кат си емо нас кво ни грее.Мислиш ли,че някога ще спрем да ви мразим?

Град
    Охо,пак ли изявяваш мозъчните си умения? ...

Охо,пак ли изявяваш мозъчните си умения? ...
    достатъчно необразована си за да получиш отговор така че go away bitch!

Град
    Ако аз съм необразована,но ти си направо неудачник.Ходи да си решиш бритона...или к'вото там правиш и не се заяждай.Може да съм bitch ,но със сигурност съм повече от тъпо келеменце,дето се обижда и едвам се защитата със фрази от сорна на "Абе вие не знаете какво е емо"!

Ако аз съм необразована,но ти си направо неудачник.Ходи да си решиш бритона...или к'вото там правиш и не се заяждай.Може да съм bitch ,но със сигурност съм повече от тъпо келеменце,дето се обижда и едвам се защитата със фрази от сорна на "Абе вие не знаете какво е емо"!
    хах айде като си толкова отворка да ти го вкарам и да млъкнеш..
    аре ми поясни ясно какво е емо без копи/пейст от интернет
    аре като много знайш.
    а бритона дали ще си го реша си е моя работа, важното е, че е много по-добре изглеждащ от твоя.
    чакам си определението

Град
    Съмнявам се да има какво да ми вкараш. Държанието на емотата ми е достатъчно,за да преценя,че не ми харесват?!Ясно?!

*взима пакетче пуканки, малко захарен памук и се настанява удобно в имагинерното меко кресло*
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Съмнявам се да има какво да ми вкараш. Държанието на емотата ми е достатъчно,за да преценя,че не ми харесват?!Ясно?!
    И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла ма
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    *взима пакетче пуканки, малко захарен памук и се настанява удобно в имагинерното меко кресло*
    А ти драги не забрави ли да си пуснеш Cradle Of Filth?

Град
    И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла ма
    Не ми викай МА,ясно ли ти е???Или си от село,а? 7 години съм учила с такива.Те са лигави,смахнати и са ебати двуличниците!Плачат по коридорите и само се самосъжаляват,за да им обърне внимание някой.Постоянно претендират с това,колко им бил труден живота,как нямали приятели,а в същото време се влачат поне с 5-6 останали емота група.Не знаят какво искат и в някои случаи си режат вените,защото ги успокоявало.След 1-2 седмици започват с опитите за самоубийство и през цялото това време продължават да твърдят колко бил гаден живота.

Не ми викай МА,ясно ли ти е???Или си от село,а? 7 години съм учила с такива.Те са лигави,смахнати и са ебати двуличниците!Плачат по коридорите и само се самосъжаляват,за да им обърне внимание някой.Постоянно претендират с това,колко им бил труден живота,как нямали приятели,а в същото време се влачат поне с 5-6 останали емота група.Не знаят какво искат и в някои случаи си режат вените,защото ги успокоявало.След 1-2 седмици започват с опитите за самоубийство и през цялото това време продължават да твърдят колко бил гаден живота.
    = пози, ок?
    нещо знаеш ли за същността?
    "МА" си, щото ти си от село. Преди да говориш кой бил от село си оправи веждите и ако случайно не си чувала за преса.. то излиза, че емотата са по-поддържани от теб, но както и да е.

Град
    Първо,не ме познаваш така,че не ми говори за външен вид,ясно ли ти е?Нямам намерение да се засягам от твойте "обиди",нито да се занимавам повече с теб.Но не си мисли,че си нещо повече от другите,щом харесваш емо стила,ясно?Просто се излагаш.

Първо,не ме познаваш така,че не ми говори за външен вид,ясно ли ти е?Нямам намерение да се засягам от твойте "обиди",нито да се занимавам повече с теб.Но не си мисли,че си нещо повече от другите,щом харесваш емо стила,ясно?Просто се излагаш.
    \/

"= пози, ок?
    нещо знаеш ли за същността? "
    ОМФГ, по-добре спри да спориш..
    Has Taken My Sight
    Taken My Speech
    Taken My Hearing
    Taken My Arms
    Taken My Legs
    Taken My Soul

Снимките говорят сами по себе си.
    Емо не е стил.
    Аз не се излагам, ти си една проста кифла.
    \/

"= пози, ок?
    нещо знаеш ли за същността? "
    ОМФГ, по-добре спри да спориш..
    ОМФГ а ти къде се месиш разбирачко?
    Айде казвай

Град
    Аз не се излагам, ти си една проста кифла.
    Твое мнение.Въпросът е,че не се зачита.

Кфо да казвам ве тъпак Малко по-умни въпроси няма ли да зададеш или ще караш като в първи клас? Сериозно спри да пишеш, че вече стана скучно. Се тая ми е, нали казах - emo is dead. Няма какво повече да обяснявам ;] Ако си ме разбрал, браво, ако не, гледай си работата.
    Has Taken My Sight
    Taken My Speech
    Taken My Hearing
    Taken My Arms
    Taken My Legs
    Taken My Soul

Кфо да казвам ве тъпак Малко по-умни въпроси няма ли да зададеш или ще караш като в първи клас? Сериозно спри да пишеш, че вече стана скучно. Се тая ми е, нали казах - emo is dead. Няма какво повече да обяснявам ;] Ако си ме разбрал, браво, ако не, гледай си работата.
    Явно не, така че продължавам да си гледам работата - да пиша тук. Та като ти е станало скучно go away ма, тва не е място за курви грозни като смъртта. айде! махай се! никой не те иска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си