Уважавам правото на всеки да си изглежда както си иска и т.н. В емотата не ми харесва просто това, че са безгръбначни същества, които вместо да се вземат в ръце и да си решат проблемите стоят и се самосъжаляват. На никой живота му не е безпроблемен, ама айде всички да седнем и да заплачем...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ми незнам кво може да се харесва в Емоционално Малтретираните Олигофрени ???
Аз не ги мразя . . . кефят ме на външен вид повечето ,обаче са големи позьори . . . в целият си живот съм била прекалено емоционална ,но не се изживявам като емо ,нито си променям целия външен вид.Ако си емо всеки случай не се чудиш как да го покажеш и да се кефиш от това ,а просто си такъв вътре в себе си.Тези в БГ са просто позьори![]()
Харесва ми стила им на обличане..и прическите радват..!Но не и рязанетона вените..музиката..и гримътна момчетата...тъпо е момче с грим..!
щото си един шибан педераст.Първоначално написано от skatemore
аре да не четете глупостите на хейтърите по нета.. падна ми значката. на майка ти тъпата значка.Първоначално написано от cvetelinaaa
деба и завистливото копеле дебаПървоначално написано от KUDJO
не всички сестроПървоначално написано от magi_megi
вени смърт? духай. тва че някви тъпи хлапета са го измислили всички знаят емо с тва деба смотаняциПървоначално написано от slavito007
ти си депресар бе болен.. депресии вени рязане -- фалшиви истории духайте хейтъриПървоначално написано от sunset_light
само така си мислиш скъпаПървоначално написано от Thoughtless
фешъните са навсякъде
и ти ли си хейтърка ма курво миризливаПървоначално написано от nefchi_bs
тука май май бъркаш фешънитеПървоначално написано от halino0r
твойта глава е кокоши гъз
завиждай маПървоначално написано от SuNsEt
тъп бритон ама завиждаш нали щото си грозен и не мойш си опрайш мазната коса аре кат си я опрайш ми са обади тъпа курвоПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
УМРИ!!!Първоначално написано от metomаn88
ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура послеПървоначално написано от ^Miss_Independent^
ти пък си изостанала случайно на теб да не ти обръщат внимание? курваПървоначално написано от fall_out_girl
уличниците да не се обаждатПървоначално написано от mEChyY :)
fakeПървоначално написано от boni.bonbon
твойта мода е минала кокошко недъгава въри си махни космите между зъбите и пак приказвайПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
PS: и кажи на майка си да ти обръсне гъза
--
всички по-горе хейтъри умрете и повече да не се чува за вас.
Аве човек ти на ред ли си? Ти казваш че били хейтъри, а те просто си изразяват мнението, няма да го промениш като ги напсуваш, бахти детската логика o.0 И айде малко прочети преди да пишеш тъпизми.
"Fashion and stereotype
In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide."
Ако не можеш да си го преведеш си е твой проблем. А това, че според теб някой завиждал/а за прическите е простооо.. Аз не мисля че човек може да завижда на друг, който не вижда, аз не завиждам на сляпитеПросто всичко това се превърна в една поза и както другите казаха - няма смисъл да се обсъжда. Край, emo is dead.
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Left Me with Life in Hell
emo is not dead ама фешъните запълват всичко.Първоначално написано от `omGfreak!
sorry за горе обаче вече не издържах. да влезнеш в някой форум и ако не ти вземат нервите с ей такива темички няма да е.
от тая тема останах с впечатление че никой не знае какво е емо ама приказва насам-натам простотий. и за десерт - emo is dead, да бе. айде чакам ся да ме изкарате разбирача с псувни.. лапета![]()
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после
абе къв си ти да ми говориш така!Всеки си има мнение и аз казах моето,а КУРВА е майка ти!Няма да лапна тфоя мн ясно,сиг няма да го усетя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре,загорели момъко,ходи си бии чикиите и се наслаждавай,щото скоро няма да видиш момиче на х*я ти!
П.С извинявам се за думите,които употребих,ама не се сдържам вече!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ако ти не псуваш и теб няма да псуват.И не завиждам на емотата!Първоначално написано от confused_m
7 години съм учила с такива,даже имам съседка-емо.Въобще не ми харесва.![]()
Като емо из НОТ дед,кво се обиждаш тука???Айде,айде...Нали не ти пука какво говорят другите,а?Ти кат си емо нас кво ни грее.Мислиш ли,че някога ще спрем да ви мразим?
FUCK YOU!!!
Охо,пак ли изявяваш мозъчните си умения?...
достатъчно необразована си за да получиш отговор така че go away bitch!Първоначално написано от SuNsEt
Ако аз съм необразована,но ти си направо неудачник.Ходи да си решиш бритона...или к'вото там правиш и не се заяждай.Може да съм bitch ,но със сигурност съм повече от тъпо келеменце,дето се обижда и едвам се защитата със фрази от сорна на "Абе вие не знаете какво е емо"!
хах айде като си толкова отворка да ти го вкарам и да млъкнеш..Първоначално написано от SuNsEt
аре ми поясни ясно какво е емо без копи/пейст от интернет
аре като много знайш.
а бритона дали ще си го реша си е моя работа, важното е, че е много по-добре изглеждащ от твоя.
чакам си определението
Съмнявам се да има какво да ми вкараш.Държанието на емотата ми е достатъчно,за да преценя,че не ми харесват?!Ясно?!
*взима пакетче пуканки, малко захарен памук и се настанява удобно в имагинерното меко кресло*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла маПървоначално написано от SuNsEt
А ти драги не забрави ли да си пуснеш Cradle Of Filth?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Не ми викай МА,ясно ли ти е???Или си от село,а? 7 години съм учила с такива.Те са лигави,смахнати и са ебати двуличниците!Плачат по коридорите и само се самосъжаляват,за да им обърне внимание някой.Постоянно претендират с това,колко им бил труден живота,как нямали приятели,а в същото време се влачат поне с 5-6 останали емота група.Не знаят какво искат и в някои случаи си режат вените,защото ги успокоявало.След 1-2 седмици започват с опитите за самоубийство и през цялото това време продължават да твърдят колко бил гаден живота.Първоначално написано от confused_m
= пози, ок?Първоначално написано от SuNsEt
нещо знаеш ли за същността?
"МА" си, щото ти си от село. Преди да говориш кой бил от село си оправи веждите и ако случайно не си чувала за преса..то излиза, че емотата са по-поддържани от теб, но както и да е.
![]()
Първо,не ме познаваш така,че не ми говори за външен вид,ясно ли ти е?Нямам намерение да се засягам от твойте "обиди",нито да се занимавам повече с теб.Но не си мисли,че си нещо повече от другите,щом харесваш емо стила,ясно?Просто се излагаш.
\Първоначално написано от SuNsEt
/
"= пози, ок?
нещо знаеш ли за същността? "
ОМФГ, по-добре спри да спориш..
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Снимките говорят сами по себе си.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Емо не е стил.
Аз не се излагам, ти си една проста кифла.![]()
ОМФГ а ти къде се месиш разбирачко?Първоначално написано от `omGfreak!
Айде казвай![]()
Твое мнение.Въпросът е,че не се зачита.Първоначално написано от confused_m
![]()
Кфо да казвам ве тъпакМалко по-умни въпроси няма ли да зададеш или ще караш като в първи клас? Сериозно спри да пишеш, че вече стана скучно. Се тая ми е, нали казах - emo is dead. Няма какво повече да обяснявам ;] Ако си ме разбрал, браво, ако не, гледай си работата.
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Явно не, така че продължавам да си гледам работата - да пиша тук. Та като ти е станало скучно go away ма, тва не е място за курви грозни като смъртта. айде! махай се! никой не те иска!Първоначално написано от `omGfreak!