Цитирай Първоначално написано от skatemore
заключвайте
щото си един шибан педераст.
Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
само хленчат (" падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото
аре да не четете глупостите на хейтърите по нета.. падна ми значката. на майка ти тъпата значка.
Цитирай Първоначално написано от KUDJO
Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!
деба и завистливото копеле деба
Цитирай Първоначално написано от magi_megi
Дразнят ме,щото са poser-и.
не всички сестро
Цитирай Първоначално написано от slavito007
Цитирай Първоначално написано от KUDJO
Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата!
Ами те нали точно смърт целят? Самоубийство, чепкане на вени и т.н.
Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"...
вени смърт? духай. тва че някви тъпи хлапета са го измислили всички знаят емо с тва деба смотаняци
Цитирай Първоначално написано от sunset_light
Депресари,някои хора се правят на такива например някои съученички,само да привличат внимание,тъпотия,една се правеше ,че си реже вените с макетно ножче...,ама едва ли ще го направи.
ти си депресар бе болен.. депресии вени рязане -- фалшиви истории духайте хейтъри
Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
Вече не е модерно да си емо.. А и темата е дискутирана много пъти.
само така си мислиш скъпа
фешъните са навсякъде
Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
няма емота вее!няма такова нещо като ЕМО!!тва е означава само Елитна Мършава Овца или Емоционално Малтретиран Олигофрен!
и ти ли си хейтърка ма курво миризлива
Цитирай Първоначално написано от halino0r
емо .. ?!
Дразнят ме с това , че са напълно необразовани на тема емо стил.
Облеклото им (говоря за България) е доста еволюирало.Демек бившите фешънчета спряха да се респектират и решиха да станат емо,защото си помислиха,че привличат голямо внимание.Но не се отказаха от някои фешън дрънкулки и решиха да ги смесят с емовски аксесоари-ръждясали безопастни игли,скъсани чорапи,протрити шноли с череп и т.н.
С музиката е същото.Очаква се,че въпросните емота би трябвало да слушат emocore.Но те си запазиха и старите музикални презпочитания-чалга и хаус.Това не им пречи да се слагат под общия знаменател-emo kids.Емо съм - боядисана коса , кокоша прическа.Черепи и звездички навсякъде по черните дрехи.Лъскави фиби и диадеми.Но ходя на чалгарска дискотека.Е супер!
Имам проблем!?
Всички имаме проблеми.. семейни ,с приятели , гаджета и т.н ..
Ако всички бяхме станали емо-та до сега света щеше да остане без хора.
Емота-хора изолирани,малтретирани като малки търсещи внимание !

Fuck Emo , Be Gosho !!
тука май май бъркаш фешъните
твойта глава е кокоши гъз
Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Цитирай Първоначално написано от XxSweet_TeddyxX
Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!? Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА
завиждай ма
Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !
тъп бритон ама завиждаш нали щото си грозен и не мойш си опрайш мазната коса аре кат си я опрайш ми са обади тъпа курво
Цитирай Първоначално написано от metomаn88
СМЪРТ!
УМРИ!!!
Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ!
ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после
Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
ти пък си изостанала случайно на теб да не ти обръщат внимание? курва
Цитирай Първоначално написано от mEChyY :)
Емоционални Малтретирани Олигофрени
уличниците да не се обаждат
Цитирай Първоначално написано от boni.bonbon
ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti
fake
Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U

Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата
твойта мода е минала кокошко недъгава въри си махни космите между зъбите и пак приказвай
PS: и кажи на майка си да ти обръсне гъза
--
всички по-горе хейтъри умрете и повече да не се чува за вас.