Вече е лято и искам малко да отслабна за да изглеждам добре в бански и къси панталонки ,но имам един голЯям проблем-не мога да спазвам диети!!!Много пъти съм се опитвала но повече от 1 ден не мога.... или ще имам много апетит и няма да се сдържа да си хапна нещо или пък ако не съм на диета ами съм решила да не ям въобще(знам че не е правилно ама...)и на 2-3 ден някъде припадам и сички почват да се притесняват за мен..и ме карат да ям и пак не отслабвам ..Когато съм на диета просто не издържам имам мн апетити не се сдържа да не си хапна нещо по-калорично..Та за това не искам да ми препоръчвате някфи диети или пък здравословно хранене,ами препоръчайте ми някакви хапчета или др медикаменти за отслабване,които да носят ефект Ам искам също да кажа,че въпреки ,че не бих могла да спазвам диети ,преди спортувах и сега вкъщи правя коремни преси,лицеви опори и др упражнение,понякога ако стана рано тичам.....така че проблема със спортуването е решен,ноо плс препоръчайте ми някакви медикаменти за отслабване плс,аи чакамм