- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОфФ толкова го харесвам..а той е толкова тЪпп.. :D
Има едно момче,което мнооого ме привлича визуално.И ми идва да ида до него и да го " изнасиля ".Не буквално разбира сеАз даже съм ходила с него известно време и знам че е изключително тъп във всяко едно отношение.Но въпреки всичко е голяма симпатяга и страшно си го харесвам.Иска ми се да си излизам с него обаче без да си отваря устата,защото тогава се отчаивам от живота хахах
![]()
ROCK
ON!
Взимаш една фуния, пробиваш= отверстие в черепа му и му наливаш мозък.
ми или рискуваш да научат всички като излезеш с него, или го заебаваш и си намираш друг![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
em kat misli6 4e e tap,ostavi go namira![]()
Руса кукличка
Излизайте за да се "изнасилвате" само![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
оф....![]()
остави го кат е тъп
em kat e tap ko tarsi6 pri nego
ostai go ..ima i dr sladki
![]()
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
пф,ти си зле
и за кво ти е такъв тъп?! за кво ти е да излизаш с някой,ама той да не си отваря устата,че да не те отчая от живота?
Ще ти е като някакъв аксесоар...играчка. Ще си е симпатичен,ще си се натискате,ще се наебете 2-3 пъти и после кво?!
другия вариант(за който някои споменаха по-горе)-само секс
твоя си работа
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Po patq na logikata 6tom go xaresva6 zna4i i ti si tapa! Kvo se zanimava6 s nego kato nqma da izleze ni6to
Що за глупост. И аз харесвам тъпи момичета, ама не съм тъп. Което е по-глупаво е по-лесно за манипулация.Първоначално написано от VinDa
абе купуваш си един кремвирш и му махаш обелката и почваш си го навираш докато не се скърши и все ще си си доволна![]()
*wicked smile*Първоначално написано от w0sh
The Spark
Е да познатоИ аз ходих с един отчайващо тъп индивид,но беше красавец де
![]()
И така излизахме и само се натискахме,без мн мн да си говорим,ноо скоро се усетих,че не стаа така и след 2 седмици ходене го заебах
![]()
Не ти тряя колкото и да е "убав"
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
И тва ако е любов,аз съм трамвай...
кажи да ти направат секс кукла с неговя облик и го "изнасилваи" колкото си искаш .....
В днешно време момичетата само по такива си падат. "Визуалните" явно са по-атрактивни от тези, които имат нещо в главата.Първоначално написано от bUbInkA__
Don't tell me what I can or can't do !
хахаха а искаш ли за гадже пълен тъпанар който еее адски хубав?аз не![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Когато излизате,му залепи устата с тиксо...с огромни количества тиксо![]()
правите 1 спаринг и ти "без да искаш" го пребиваш така че да не може и 2 приказки да каже... път я виж може и да спрес да го харесваш като е насинен ...
п.п. ако е някъв 120 кила оххх не ти блазя![]()
![]()
![]()
тва е много гадна работа...я сички умни да си пръснат мозъците да видят момичетата какво е все едно да общуваш със стена...Първоначално написано от Boyd
Е те тва е темата... Толкова много го харесвам ама е тъп... Простооо...![]()
Животът е адът описан в Библията!
ПРАИЛНО!Първоначално написано от w0sh
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!