- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такъв бански :?
Kefqt me tezi ot 2 4asti [moe mnenie] :P
Голям размер на картинката! /machoka/
Не, не ме разбра никой почти. Искам да е изрчзан отпред и на гърба, но отстрани да не е!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
mindscan
Добре правя последен опитИскаш бански като този долу в ляво нали ...
![]()
Ако и това не е ... се отказвам![]()
ДААА!Искаш бански като този долу в ляво нали ...И питах дали сте виждали и къде.
![]()
mindscan
ЙеееееПознах
![]()
Ми не съм от София,но предполагам в по-големите магазини за бански костюми трябва да има ако не същия,то поне нещо подобноАйде успех
![]()
Е хора, не ми помагатеАз знам, че би трябвало да има в магазините за бански
ама не ми се обикаля без да иамма ориентир.
mindscan
Нали ти е ясно,че никой няма да тръгне заради теб по магазините...?!
Момичето пита ДАЛИ някой СЛУЧАЙНО е виждал такъв/подобен модел бански, и ако е, къде. Не кара никой да ходи и да търси вместо нея.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
А по темата, не съм виждала такъв, но и не съм се заглеждала по целите бански. Съжалявам не мога да ти помогна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупава ли си?Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
mindscan
Дали съм глупава при положение,че само аз успях да разбера какво търсишПървоначално написано от preichetoy
![]()
А и ако ще се нареждаме - ти пък си супер мързелива![]()
Не е нужно да си умна, за да разбереш какво искам. А и аз не съм мързелва. Вчера применро съм обикаляла за такъв бански, защото едно момиче ме подведе несъзнателно. Аз си търсч. Казах само, ако някой е виждал да ми каже, а не да ходи да търси. Но ти не разбра!!!! Първо чети внимателно постовете, след това коемнтирай.
mindscan
стана малко като храни куче да те лае![]()
Cruel Intentions
Абе аз не живея в София и не мога да ти помогна, но замисляла ли си се като се оечеш кво ще стане ако си била с тоя бански, а?Според мен по-добър бански от половинките няма!
А ти наясно ли си,че е тъпо да коментираш без да си направиш труда да попрочетеш темата -момичето е мулатка-кви петна кви 5 лева,тя пита къде има такъв,а не на теб какъв ти харесваПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Стига сте писали колкото да не заспите...
Банския е сладък..Но в софия може да има в мола но не съм сигурна :P
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
В мис сиксти има.
Ето и един на триумф
http://www.viewsofia.com//upload/fck...triumph-14.jpg
В Мола ходих. жмуц, мерси, но аз не искам баш такъв, както и да е реших, че ще ми го ушият![]()
mindscan
Ама тя не ми помогна, въобще не ме е хранила. Аз не питах дали някой е разбрал какъв бански искам, а дали сте виждали, не съм карала да ходите да гледате ..Първоначално написано от mystery`girl
mindscan