- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Върнах си гоооооо!!!
Вече си е моооой...моооой![]()
Сдобрихме сеее :P
Bravo! Mnogo se radvam za teb, naistina!!! I pojelavam veche da nqma problemi, che chak da se razdelqte.
4estito,bravo na vas![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
ЧЕСТИТОООООООаз нищо че не ти пишех в темичката, четях как се развиват нещата. бр мн се радвам. разкажи как стана плс, не бъди егоистка
![]()
![]()
![]()
И аз,и аз...си пожелавам това![]()
В неделя заминавам на Златни пясъци при него![]()
радвам седано не се карате вече така сериозно и дано и аз се оправя че нещо почна да ми идва в повече
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Просто се чувахме все по-често и по-често по телефона и започнахме да си говорим...не само приятелскиИ един ден ми прати смс,че му липсвам и така се почна...пращахме си смс-чета и последния беше...
"ОБИЧАМ ТЕ!!! Не спирам да мисля за теб!Ще се опитам да ти се доверя пак,Моля те,не ме предавай отново,умолявам те!!!Ако си искрена към мен няма да го направиш!"
И такаааам...и аз му писах,че го обичкам много и той вчера си дойде за малко...днес си отиде пак там....бяхме и вчера и днес заедно и така :P
В неделя заминавам при него![]()
Syjalqvam, che pitam, prosto ne sym chela predishnata tema, no ti ... izneverila li si mu ? I zashto izobshto si go napravila, ako e taka ?!
Супер.Честито и приятно прекарване на Златните![]()
Първоначално написано от Nadelina
Щото се бяхме скарали...и много тъпо стана...аз си мислех,че се подиграва с мен,исках да му отмъстя и да го забравя...бях с друго момче..но нищо не се получи....после с Ивчо се сдобрихме и аз му казах какво е станало...тогава се скарахме жестоко...не искам да си спомням...
Важното е че сега сме заедно![]()
Много добре си направила преебала си и 2мата а оня си заебала било е за 1 вечер...Все пак незнам кое момче може да ти прости изневяра(или момиче)тва е възможно най-долната постъпка която някой може да направи!Съжалявам момчето истински как е могло да си затвори очите за изневятата и да ти прости и после пак да се хванете...тцтц поредният заблуден човек...немога повече(немога повече неед тоалетна-драйфане)Първоначално написано от sexita
![]()
Мога да ти кажа,че го обичам повече от всичко на света![]()
Няма какво да се обяснявам и на теб,аз добре си знам,а и хората,които знаят нашата история също биха се застъпили за мен!
Осъзнавам грешката си,ако искаш да знаеш! А и той не е света вода,така че сме напълно квит![]()
О, аз не се застъпвам за теб. Нито съм на негова страна. И двамата имахте вина за отношенията си. Липсва ви едно много важно нещо-искренност. Бъди честна сега с него. Поискай същото. Без искренни отношения няма да просъществува връзката ви.
Радвам се, че пак сте заедно. И този път гледайте да не развалите всичко.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az naistina ne bih mogla da prostq iznevqra,bila tq i prosto napuk ili za da mi otmusti za ne6to,no naistina se radvam za vas.6tom naistina se obi4ate si zaslujava d ais dadete o6te edin 6ans.a otnosno onzi zaqdliviq komentar po-gore -ako e pisan ot mom4e moga samo da mu kaja,za6to kogato mom4e izneveri na pr si vinagi izliza 4e "to ni6to ne ozna4ava6e" i "ama kakvo tolkova napravih",a kogato momi4e izneveri-krai,tq e nai-dolnata na sveta!!!!
edno e vqrno spored men-kogato jena izneveri,stava stra6no,za6toto VINAGI ima nameseni 4uvstva.Az pone ako izneverq na muja si ozna4ava ,4e ve4e tursq i namiram v nqkoi dr ne6to,koeto predi sum namirala v nego,no ve4e ne,t.e. vse mi e taq dali 6te sum s nego ili ne!
P.S.-naistina se radvam za vas,no dano pove4e ne se naranqvate vzaimno-tazi bolka e turpima do vreme!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Еее браво.И дано не се карате пак така сериозно!Честито!!!![]()
![]()
![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Кремче сори за спама но те сънувах миналата нощ и сега се сетих. Имахте си бебче с Иво и бяхте мн мн щастливи и двамата а бебето беше невероятно сладко!Първоначално написано от krem4et0
![]()
О супер, дай Боже всеки му, и за в бъдеще да не се карате повече! Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaw...голямата работахората се събират и разделят постояно...Нищо ново под слънцето
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Еха, а дано, пу-пу-пуПървоначално написано от slun4ice
![]()
Chistito.. Bravo na vas.. Samo yspehi za na pred..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ех деба, всичките ми шансове ся са равни на 0... хахаха
Айде честито и със здраве
The Spark
Еи браво,единствено мога да ви пожелая още много незабравими мигове заедно и всичко най-хубаво.А това че ще сте си заедно е най-готиното.Така е който не губи надежда рано или късно нещата стават.![]()