.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Върнах си гоооооо!!!

Вече си е моооой...моооой
    Сдобрихме сеее :P

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bravo! Mnogo se radvam za teb, naistina!!! I pojelavam veche da nqma problemi, che chak da se razdelqte.

Град
    Велико Търново
    4estito,bravo na vas
    Руса кукличка

Мега фен
    ЧЕСТИТООООООО аз нищо че не ти пишех в темичката, четях как се развиват нещата. бр мн се радвам. разкажи как стана плс, не бъди егоистка

И аз,и аз...си пожелавам това
    В неделя заминавам на Златни пясъци при него

радвам се дано не се карате вече така сериозно и дано и аз се оправя че нещо почна да ми идва в повече
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Просто се чувахме все по-често и по-често по телефона и започнахме да си говорим...не само приятелски И един ден ми прати смс,че му липсвам и така се почна...пращахме си смс-чета и последния беше...

"ОБИЧАМ ТЕ!!! Не спирам да мисля за теб!Ще се опитам да ти се доверя пак,Моля те,не ме предавай отново,умолявам те!!!Ако си искрена към мен няма да го направиш!"

И такаааам...и аз му писах,че го обичкам много и той вчера си дойде за малко...днес си отиде пак там....бяхме и вчера и днес заедно и така :P
    В неделя заминавам при него

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syjalqvam, che pitam, prosto ne sym chela predishnata tema, no ti ... izneverila li si mu ? I zashto izobshto si go napravila, ako e taka ?!

Супер.Честито и приятно прекарване на Златните

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Syjalqvam, che pitam, prosto ne sym chela predishnata tema, no ti ... izneverila li si mu ? I zashto izobshto si go napravila, ako e taka ?!

Щото се бяхме скарали...и много тъпо стана...аз си мислех,че се подиграва с мен,исках да му отмъстя и да го забравя...бях с друго момче..но нищо не се получи....после с Ивчо се сдобрихме и аз му казах какво е станало...тогава се скарахме жестоко...не искам да си спомням...
    Важното е че сега сме заедно

(завиждащо човече)

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina

Щото се бяхме скарали...и много тъпо стана...аз си мислех,че се подиграва с мен,исках да му отмъстя и да го забравя...бях с друго момче..но нищо не се получи....после с Ивчо се сдобрихме и аз му казах какво е станало...тогава се скарахме жестоко...не искам да си спомням...
    Важното е че сега сме заедно
    Много добре си направила преебала си и 2мата а оня си заебала било е за 1 вечер...Все пак незнам кое момче може да ти прости изневяра(или момиче)тва е възможно най-долната постъпка която някой може да направи!Съжалявам момчето истински как е могло да си затвори очите за изневятата и да ти прости и после пак да се хванете...тцтц поредният заблуден човек...немога повече(немога повече неед тоалетна-драйфане)

Мога да ти кажа,че го обичам повече от всичко на света
    Няма какво да се обяснявам и на теб,аз добре си знам,а и хората,които знаят нашата история също биха се застъпили за мен!
    Осъзнавам грешката си,ако искаш да знаеш! А и той не е света вода,така че сме напълно квит

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, аз не се застъпвам за теб. Нито съм на негова страна. И двамата имахте вина за отношенията си. Липсва ви едно много важно нещо-искренност. Бъди честна сега с него. Поискай същото. Без искренни отношения няма да просъществува връзката ви.

Радвам се, че пак сте заедно. И този път гледайте да не развалите всичко.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az naistina ne bih mogla da prostq iznevqra,bila tq i prosto napuk ili za da mi otmusti za ne6to,no naistina se radvam za vas.6tom naistina se obi4ate si zaslujava d ais dadete o6te edin 6ans.a otnosno onzi zaqdliviq komentar po-gore -ako e pisan ot mom4e moga samo da mu kaja ,za6to kogato mom4e izneveri na pr si vinagi izliza 4e "to ni6to ne ozna4ava6e" i "ama kakvo tolkova napravih",a kogato momi4e izneveri-krai,tq e nai-dolnata na sveta!!!!
    edno e vqrno spored men-kogato jena izneveri,stava stra6no,za6toto VINAGI ima nameseni 4uvstva.Az pone ako izneverq na muja si ozna4ava ,4e ve4e tursq i namiram v nqkoi dr ne6to,koeto predi sum namirala v nego,no ve4e ne,t.e. vse mi e taq dali 6te sum s nego ili ne!
    P.S.-naistina se radvam za vas,no dano pove4e ne se naranqvate vzaimno-tazi bolka e turpima do vreme!

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    Еее браво.И дано не се карате пак така сериозно!Честито!!!
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    О, аз не се застъпвам за теб. Нито съм на негова страна. И двамата имахте вина за отношенията си. Липсва ви едно много важно нещо-искренност. Бъди честна сега с него. Поискай същото. Без искренни отношения няма да просъществува връзката ви.
    Кремче сори за спама но те сънувах миналата нощ и сега се сетих. Имахте си бебче с Иво и бяхте мн мн щастливи и двамата а бебето беше невероятно сладко!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    О супер, дай Боже всеки му, и за в бъдеще да не се карате повече! Успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaw...голямата работа хората се събират и разделят постояно...Нищо ново под слънцето
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кремче сори за спама но те сънувах миналата нощ и сега се сетих. Имахте си бебче с Иво и бяхте мн мн щастливи и двамата а бебето беше невероятно сладко!
    Еха, а дано, пу-пу-пу

Град
    Slivnica
    Chistito.. Bravo na vas.. Samo yspehi za na pred..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ех деба, всичките ми шансове ся са равни на 0... хахаха
    Айде честито и със здраве
    The Spark

Еи браво,единствено мога да ви пожелая още много незабравими мигове заедно и всичко най-хубаво.А това че ще сте си заедно е най-готиното.Така е който не губи надежда рано или късно нещата стават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си