- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Върнах си гоооооо!!!
Наистина много се радвам. Още едно потвържение на това, че когато искаш нещо силно - то се случва.Успех занапред.
Браво! Любовта побеждава ! :P Супер много се радвам за теб мацкаУспех!
Супер Суперрр...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(HAPPy)
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Много се радвам за вас!Пожелавам да сте по-щастливи от преди и по-искрени. Без конфликти сякаш не може,но дано това заздрави връзката ви и всичко да се развива по най-добрия начин занапред!
![]()
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Много се радвам за вас![]()
радвам се за вас![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Страхотно!![]()
Искрено ви пожелавам това препядствие, което ви раздели, да е причина любовта ви да се удвои, и занапред да станете още по-сплотени и най-вече искрени един към друг!
Успех и си прекарайте едно незабравимо лято на морето![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Първоначално написано от sexita
омг...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Dnes ti prochetoh,cqlata istoriq...na momenti se chudih dali ne sym q pisala az...dosta shodni neshta ima..I nie mnogo pyti se opitvahme da zabravim vsichko...i da zapochnem otnachalo...,no uvi ne se poluchavashe - nishto ne beshe kakto predi,pri nai-malkiq problem lyjite izpluvaha otnovo...Spored men pravilnoto reshenie e da si dadete vreme - za da vidite dali naistina shte mojete da preodoleete vsichko tova koeto vi se e sluchilo v ramkite na mesec,dali toi shte moje da zabravi - iznevqrata ti i nai-veche dali shte mojete da si prostite i da zapochnete na Chisto!!!Първоначално написано от sexita
Zashtoto edno neshto,kogato se schupi,kolkoto i da go lepim - puknatinata vinagi si ostava tam...I ako ne si prostite izcqlo greshkite...vryzkata vi edva li shte prosyshtestvuva dylgo...
Dano namerite pravilniqt pyt i namerite pytqt kym shtastieto si!!!
A qui
ммм...няма да стане май...просто не се получава...това не е момчето,което съм обичала...
Да...сгреших и се държи с мен,все едно ми е направил ебаси услугата като сме се събрали...а на всичкото отгоре,той иска аз да приема,че той също ще ми изневерява...
И вчера се скарахме заради една негова приятелка...която стриктно прикрива и ме дразни и веднага избухна караницата...и се почна..."не не мога..беше грешка,че се събрахме...забърквам се отново с Miss Скандал ...чакат ме само проблеми...нека нещата останат както си бяха...не мога да ти простя...мислех си,че те обичам,но явно не е така"...и какво да му кажа аз...какво мога изобщо да кажа...че го обичам???..пак??? Ми не...казах му ок!
Аз пък не искам да съм с човек,който не знае какво иска!!! И колкото и да ме боли...докато той не тръгне по моя гъз,аз ще си правя каквото си искам...ДОСТАТЪЧНО!!!
Миличка, имаш като цяло доста грешни схащания по отношение на любовта. Това, че някой те обича не значи да ти върви по г**а. Да не говорим за другите гршки, които допусна. Не съм на ничия страна, но и аз бих постъпила като него. Е**и, изневерила си му, не му вярваш, държиш се като малко дете, на което са откраднали играчката.....
Не, че и той е цвете де.....но все пак. Остави нещата да се развиват естествено. И разбери, че любовта не е нещо, в което един трябва да доминира над друг, да го влачи подир себе си, да се моли, да настоява. това са неща, които стават естествено. Прекалено много насилваш. А и честно казано ти самата не знаеш какво искаш.
Ми аз усещам,че ме влачи...за това..Първоначално написано от krem4et0
![]()
Dai mu vreme - iznevqra ne se preglyshta lesno...Da ne govorim,che v negovite ochi,ti vinagi moje da si ostanesh greshnicata...Първоначално написано от sexita
Po-dobre izvestno vreme ne se chuvaite dori...,za da ne si namirate povodi za drazgi i obmislete...struva li si ili ne da prodyljite zaedno napred!!!
A qui
Според мене тя знае какво иска,в случея да бъде с него,а колкото до това което той е казал,ако наистина я обича както твърди щеше да направи нещо по въпроса,не да говори все едно,че той прави най-голямата саможертва като и прощава за грешките.Вярно е всеки прави грешки,няма безгрешни хора,но заради една грешка да я натрапваш на човека до себе си,знаеики че и ти не си безгрешен е това не го разбирам.Така че тя най-добре може да си прецени дали си заслужава да храни още надежди или което аз мисля е по-доброто да продължи напред,въпреки че ще е много трудно,след всичко преживяно.Преди бях чел и за една твоя друга връзка мисля с някакво момче от село,но ти си го преудоляла,така че мисля че и този път ще успееш.Така че успех и всичко най-хубаво ти пожелавам.Първоначално написано от sexita
Хора...аз в неделя заминавам при него...какво ще правя![]()
Не знам,не знам...не знам...леле майко....
Щом сме разделени,аз ако се забия с някое момче,и после Иво пак ще ми натяква,че съм курва![]()
Ако седя и го чакам...ще изгубя много,защото не знам дали ще се върне и какво ще излезе...
Уфф...не знам...какво да правяяяя![]()
И не си ми казала?Ъ-ъ-ъ нямам думи ,аз толкова много държах на теб и мислех ,че ще науча първи!
![]()
П.П. НЕ ПОВТАРЯЙ ГРЕШКИТЕ СИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ!
ЧЕСТИТО!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
чети,четиПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Оу май... Последно к'фо разделени ли сте,заедно ли сте?!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Нищо не сме...разделени сме...за сега...и тва се чудя...дали да му се връзвам още![]()
Еми гуд лък с теразаенето.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Tук вече сама трябва да си решиш,никой от нас неможе да ти каже какво да правиш,ти трябва да избереш дали си заслужава всичко това или трябва да продължиш напред.Аиде успех каквото и да решиш,и най-важното е да не гледаш толкова какво ще кажат другите(всмисал че той дори отново да се помисли за предаден),важното е ти какво изпитваш и каквото ти е на сърцето.Първоначално написано от sexita
neee 6o se razdelihte
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!